- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.905
- 598
- 32
- Konu Sahibi Septembre16
Kötü durmuyor aslında yani o turunculuklar olmasa amaaaaa yaptığı ombre değil yani onu söyleyeyim. Ombre böyle olmaz. Renk geçişleri ayarlanamamış.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
+1mor şampuan kulanın
kadın çırağına yaptırdı kendisi başkasıyla ilgileniyodu direktifler verdi ama çırak beceremedi galiba. Kadın bigün gel de turunculukları düzeltelim dedi ama ben gitme konusunda emin değilim tekrar açma işlemi yapılınca saçlarım koparsa bu halimi mumla ararsam diye de korkuyorum bi yandanozurdilerim niyetim sizi uzmek degil ama bi kere bunu yapan kisi isinin ehli degil.rengi tutturamamis.bu turunculuklar bu yuzden.yoksa isinin ehli bi kuafor alt zrmine gore hareket etse boyle turunculuklar cikmaz ortaya.belki cila ile biraz koyulasir sarilar ama turunculuklarda koyulasabilir.ama bence tekrar acma islemi yaptirmayin cunku o turuncu olan yerler kopucak muhtemelen.saci yikadiginizda hamur gibi oluyorsa sakin ellemeyin derim ben.o sac yanmis demektir.
kadın çırağına yaptırdı kendisi başkasıyla ilgileniyodu direktifler verdi ama çırak beceremedi galiba. Kadın bigün gel de turunculukları düzeltelim dedi ama ben gitme konusunda emin değilim tekrar açma işlemi yapılınca saçlarım koparsa bu halimi mumla ararsam diye de korkuyorum bi yandan
Canim moralini bozmak istemem ama o turuncular berbat. Acilen tekrar git, ayni islemi bi kez daha yaparlarsa duzelir ancak.bu şekilde kızlar
Bu sacta sari rengi goremiyorum neredeyse, arkalara dogru biraz var gibi ama baya bsya turuncu. Ombreyle de bir alakasi yok. Dip boyan gelmiş gibi duruyor.bu şekilde kızlar
Yandan arkadan farketmez ki ombre değil düz boyaBu ombre değil diyen arkadaşlar fotografı yandan çektim arkadan değil. Turunculuklar yanlarda yoğun olduğu için
Sözümü geri alıyorum yürü lafım gidiyoruzAma güzel olmuş
Tepe kısmı pek görünmüyo benim fotografla alakalı biraz da sanırsam. Bide daha yukardan başladı benimkiYandan arkadan farketmez ki ombre değil düz boya
Ombrenin yandan çekilmiş hali mesela görüntü böyle olur