• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Ombre faciası

bu şekilde kızlar
Hiç ombreye benziyo mu :KK12:ah bu kuaförler...

Düzeltmek için üst üste işlem yapırmak gibi bi hataya düşme.

Mor şampuan kullanırsan çiğlik gider. sarılar gümüş renk aldıkça turuncular biraz düzelir ama yine de arada parlar

Gerçektwn başarılı bir kuaföre bulmak lakzm

Anlasilan sacta bastan turunculuk vardi.

O turunculari silme islemi yapmadan yokedemezler.

Turuncularin yokolmasi icin sac bastan silinir sonra boyanir.

Sonra 1 ay kadar dinlenmeye alinir sonra ombre yapilir.

Mor sampuanlar turunculari yoketmez belki hafifletir.

Siz silver şampuanı bilmiyorsunuz sanırım :)
Yok mor şampuan biliyorum ben bi tek o da saçlarımı mahvediyor.
kuaforum saçlarım turuncu tonlarında olduğunda cinnet getirecegimi bildiği için hiç turuncu tonları çıkmadı ve böylelikle silver sampuandan bihaberim.

Mor yada mavi şampuan işinizi görür bence küllü bir ton veriyor saça yada başka bir kuaförde cila yaptırın 5 dakikalık bir işlem

M
Arkadaşlar dün güzel yapacağına inandığim bi güzellik merkezine gittim ve ombre yaptırdım ama gelin görün ki onlara gösterdiğim fotograftaki saça pek benzemedi çok fazla sarı oldu ve yer yer turuncumsu renkler oldu üst katta. Zaten çok fazla işlem gördü saçım daha fazla yıpranmasın diye tekrar gitmek de istemiyorum. Daha önce ombre yaptıran arkadaşlar yıkandıkça açılır mı bu renk? Zamanla rengi oturur güzelleşir diyorlar ama bilemedim. Bide sizlere sormak istedim.
Mor sampuan var onunla yika sacini turunculuk gider.fiyatida iyi 1 litresi 20 tl.

Yani facia değil ama çokda iyi değil. O renk akar ama daha çiğ olur. Biraz bekle sonra düzelt bence.

Bazı kısımları basbayağı turuncu olmuş, yaptırdığınız yere gidin ve rötüş yapmalarını isteyin.

Kendimden biliyorum o turunculuklar oryal ile tam açılamamış yerler, şampuanla düzelmez, tekrar açtırmak gerekiyor.

Bir de bu ombre değil ki, ombre uçlara yapılır böyle dipten başlamaz.

Son düzenleme:
bu şekilde kızlar

Buna ombre denmez ki. Bu bildigin sacin dibinden dogru turuncu olmus. Ombre boyle mi olur? Buna cok basarili diyenleri de anlamadim. Nasil basarili? Turuncununda cok cirkin bir rengi. Boyle kirli koyu turuncu gibi bir renk. Arastirip iyi bir kuafore gidin bence. Belki duzeltebilmek icin iyi bir fikir verirler. Ama care tek renge boyatmak gibi, bilemedim dogrusu.

Bu ombre değil diyen arkadaşlar fotografı yandan çektim arkadan değil. Turunculuklar yanlarda yoğun olduğu için
Konu sahibi bu nasıl açıklama bilemedim ama moralinizi bozmamak için mi böyle açıklama yaptınız? Ombrenin yan arka şekli yoktur. Yanda da arkada da aynı şekli verir.
Ombre uçlardan başlar. Sizin saçınız tepeden başlıyor sanki dip boyanız gelmiş gibi.

Bu ne böyle saçın 3 renk olmuş.Ombreyle alakası yok.Dip boyası gelmiş gibi duruyo.Ve evet aralar hep turuncu.Aynı yere git telafi etsinler.Ama saçın yıpranır tabii.

Turunculuk kötü duruyor.
Mor sampuan önerisine katılıyorum.

Ancak ciraga talimatla yaptirilip istedilen ile vadedilen ayni degilse birde mor sampuanla falan ugrasmam.

Ben sabirsizda bir insanim mor sampuan icin birkac yikama lazım.

Bir kac gun bakim yapin sonra tekrar gidin duzelttirin.

Yok mor şampuan biliyorum ben bi tek o da saçlarımı mahvediyor.
kuaforum saçlarım turuncu tonlarında olduğunda cinnet getirecegimi bildiği için hiç turuncu tonları çıkmadı ve böylelikle silver sampuandan bihaberim.
İyi markasını alırsan gayet iyi oluyor rengi ben 5 6 aydır kullanıyorum.Mor degil ama mavi şampuan aldım ben.Soguk sarı tonları oluyor.

Turunculuk kötü duruyor.
Mor sampuan önerisine katılıyorum.

Ancak ciraga talimatla yaptirilip istedilen ile vadedilen ayni degilse birde mor sampuanla falan ugrasmam.

Ben sabirsizda bir insanim mor sampuan icin birkac yikama lazım.

Bir kac gun bakim yapin sonra tekrar gidin duzelttirin.
Birkaç yıkama degil ilk yıkamada oluyor zaten.

Back