- 1 Ağustos 2017
- 2.964
- 2.071
- 53
- 34
- Konu Sahibi Septembre16
Siz silver şampuanı bilmiyorsunuz sanırım :)turuncu renk asla açılmaz.
En nefret ettiğim sarı arasında turuncu tonlar
istediğiniz tonu yapmak zorundalar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz silver şampuanı bilmiyorsunuz sanırım :)turuncu renk asla açılmaz.
En nefret ettiğim sarı arasında turuncu tonlar
istediğiniz tonu yapmak zorundalar.
Hiç ombreye benziyo mu ah bu kuaförler...bu şekilde kızlar
Yok mor şampuan biliyorum ben bi tek o da saçlarımı mahvediyor.Siz silver şampuanı bilmiyorsunuz sanırım :)
Mor sampuan var onunla yika sacini turunculuk gider.fiyatida iyi 1 litresi 20 tl.Arkadaşlar dün güzel yapacağına inandığim bi güzellik merkezine gittim ve ombre yaptırdım ama gelin görün ki onlara gösterdiğim fotograftaki saça pek benzemedi çok fazla sarı oldu ve yer yer turuncumsu renkler oldu üst katta. Zaten çok fazla işlem gördü saçım daha fazla yıpranmasın diye tekrar gitmek de istemiyorum. Daha önce ombre yaptıran arkadaşlar yıkandıkça açılır mı bu renk? Zamanla rengi oturur güzelleşir diyorlar ama bilemedim. Bide sizlere sormak istedim.
bu şekilde kızlar
Konu sahibi bu nasıl açıklama bilemedim ama moralinizi bozmamak için mi böyle açıklama yaptınız? Ombrenin yan arka şekli yoktur. Yanda da arkada da aynı şekli verir.Bu ombre değil diyen arkadaşlar fotografı yandan çektim arkadan değil. Turunculuklar yanlarda yoğun olduğu için
Bu ombre olmamış bilebu şekilde kızlar
İyi markasını alırsan gayet iyi oluyor rengi ben 5 6 aydır kullanıyorum.Mor degil ama mavi şampuan aldım ben.Soguk sarı tonları oluyor.Yok mor şampuan biliyorum ben bi tek o da saçlarımı mahvediyor.
kuaforum saçlarım turuncu tonlarında olduğunda cinnet getirecegimi bildiği için hiç turuncu tonları çıkmadı ve böylelikle silver sampuandan bihaberim.
Birkaç yıkama degil ilk yıkamada oluyor zaten.Turunculuk kötü duruyor.
Mor sampuan önerisine katılıyorum.
Ancak ciraga talimatla yaptirilip istedilen ile vadedilen ayni degilse birde mor sampuanla falan ugrasmam.
Ben sabirsizda bir insanim mor sampuan icin birkac yikama lazım.
Bir kac gun bakim yapin sonra tekrar gidin duzelttirin.