• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Ombre faciası

Ombre üstteki gibi bariz renk gecişi olmalı sizinki daha çok alttakine benziyor :KK66:
Image-7-28-16-at-10.02-AM.jpeg

Hatya ona bile benzemiyor düz boya gibi sizinki

Eklentiler

• Screenshot_20180205-191203.png
    Screenshot_20180205-191203.png
    208,1 KB · Görüntüleme: 125
Birkaç yıkama degil ilk yıkamada oluyor zaten.

Kendiniz o sekilde deneyimlediniz mi?
Kuaforum haftada iki defa ara vererek kullanmami söylemişti.
Yine arkadaşıma da baska bir kuaför 1 ay bu sekilde kullanmasini söylemişti.
Siz o turunculuk ilk seferde gider mi diyorsunuz
Hangi markayi kullanmistiniz?

Kendiniz o sekilde deneyimlediniz mi?
Kuaforum haftada iki defa ara vererek kullanmami söylemişti.
Yine arkadaşıma da baska bir kuaför 1 ay bu sekilde kullanmasini söylemişti.
Siz o turunculuk ilk seferde gider mi diyorsunuz
Hangi markayi kullanmistiniz?
Evet zaten kendimde gördüğüm için diyorum saç rengimi atabilirim öncesi sonra

Bu konuda uzmanlaşmış ve dünya üzerinde turunculuktan en çok nefret eden kişi olarak;
Öncelikle canınızı sıkmayın, saçınız yanmamış o yüzden düzeltilir hiç üzülmeyin
1) ombreden çok balyaj olmuş
2)uçlardan değil daha yukarıdan başlamış ama bence bu daha iyi kalıp gibi sadece uçlarda gerçekten kötü duruyor ve artık ombre görmekten kusucaz
3) Saçınızda ciddi bir turunculuk var ya paketi erken açmışlar ya da açıcının derecesi iyi ayarlanmamış.
Eğer OLAPLEX (burası çok önemli eğer bu ürünlerden değilse ve ya yüksek volume uygulanırsa saçınız yanar) gibi saçı yakmayan ürünler kullanan bir kuaföre giderseniz sadece o bölgeleri tekrar pakete alarak düzeltebilir
4) Saçınızda güzel açılan sarı yerler yıkandıkça daha da güzelleşir doğallaşır ombre balyaj hep sonradan oturur ve doğallaşır ama belli zaman sonra matlaştığı cila ister çok kısa bir işlem zaten ayda 2 ayda 1 gidebilirsiniz
5) Mor şampuan cırt sarıları yani sıcak sarı tonları daha soğuk hale getirmek daha grileştirmek yani küllülük vermek için kullanılır ancak saçınızda ki turunculuk mor şampuanla yok olmaz açılmaz ve ya sararmaz kaldı ki mor şampuan kalıcı bir çözüm değildir boya gibi akar düzenli uygulanmalıdır
Saçınızı düzelttirdikten sonra daha küllü grimsi bir renk istiyorsanız kullanbilirsiniz tabi ki

Turunculuktan nefret eden, yapay saç görüntüsünden hiç hoşlanmayan ve aşırı takıntılı biri olarak tek güvendiğim bir kuaför var bu konuda uzman İstanbuldaysanız eğer ismini verebilirim

Biri çiğ sarıya dönmüştü ilk yıkamada açıldı.
Markası da Matrix total result.Lorealin ürünü.Kullandıklarımın içinde en iyisi o

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    31,3 KB · Görüntüleme: 103
  • image.jpeg
    image.jpeg
    17,9 KB · Görüntüleme: 132
Bu konuda uzmanlaşmış ve dünya üzerinde turunculuktan en çok nefret eden kişi olarak;
Öncelikle canınızı sıkmayın, saçınız yanmamış o yüzden düzeltilir hiç üzülmeyin
1) ombreden çok balyaj olmuş
2)uçlardan değil daha yukarıdan başlamış ama bence bu daha iyi kalıp gibi sadece uçlarda gerçekten kötü duruyor ve artık ombre görmekten kusucaz
3) Saçınızda ciddi bir turunculuk var ya paketi erken açmışlar ya da açıcının derecesi iyi ayarlanmamış.
Eğer OLAPLEX (burası çok önemli eğer bu ürünlerden değilse ve ya yüksek volume uygulanırsa saçınız yanar) gibi saçı yakmayan ürünler kullanan bir kuaföre giderseniz sadece o bölgeleri tekrar pakete alarak düzeltebilir
4) Saçınızda güzel açılan sarı yerler yıkandıkça daha da güzelleşir doğallaşır ombre balyaj hep sonradan oturur ve doğallaşır ama belli zaman sonra matlaştığı cila ister çok kısa bir işlem zaten ayda 2 ayda 1 gidebilirsiniz
5) Mor şampuan cırt sarıları yani sıcak sarı tonları daha soğuk hale getirmek daha grileştirmek yani küllülük vermek için kullanılır ancak saçınızda ki turunculuk mor şampuanla yok olmaz açılmaz ve ya sararmaz kaldı ki mor şampuan kalıcı bir çözüm değildir boya gibi akar düzenli uygulanmalıdır
Saçınızı düzelttirdikten sonra daha küllü grimsi bir renk istiyorsanız kullanbilirsiniz tabi ki

Turunculuktan nefret eden, yapay saç görüntüsünden hiç hoşlanmayan ve aşırı takıntılı biri olarak tek güvendiğim bir kuaför var bu konuda uzman İstanbuldaysanız eğer ismini verebilirim

Ben isterim isim. Saçta hafif turunculuğa bile benim kadar takıntılı birine ilk kez denk geliyorum. Sizin kuaförünüz boya konusunda beni tatmin edebilir gibi hissettim.

özelden marka yazmanız mümkün mü acaba ?
Yazdım zaten.Matrix total result var.Lacivert olandan aldım.Mor şampuan sadece sarı yapıyor çünkü.Ben soğuk sarı ton sevdiğim için total olanı aldım.İsteyen şampuan Katar mor renge döndürebilir ama.

Bana ilk yikama yetmemisti. Hatta sertlestirdi ama bir süre daha kullandim. Ama sonrasinda da begenmedim. Ton farkliligi oldu ki turuunculuk yoktu sacimda. Turunculuk icin mor şampuan yeterli gelmedi bana.

Siz bilirsiniz atmak isterseniz konu sahibine faydasi olur.:) Benim saçlarım suan koyu renk

Bana ilk yikama yetmemisti. Hatta sertlestirdi ama bir süre daha kullandim. Ama sonrasinda da begenmedim. Ton farkliligi oldu ki turuunculuk yoktu sacimda. Turunculuk icin mor şampuan yeterli gelmedi bana.

Siz bilirsiniz atmak isterseniz konu sahibine faydasi olur.:) Benim saçlarım suan koyu renk
Markanız farklıdır ama o Zaman.İş işten geçmiş zaten :) Attım resim evet.

Evet gördüm atmissiniz. Ama mor sampuan sizin gibi sarı tonları icin zaten .
Onları güzel dönüştürüyor . Sizin saciniz içinde güzel olmus.
Akmasin da uzunca süre kullanin:)

Evet gördüm atmissiniz. Ama mor sampuan sizin gibi sarı tonları icin zaten .
Onları güzel dönüştürüyor . Sizin saciniz içinde güzel olmus.
Akmasin da uzunca süre kullanin:)
5 6 ay oldu zaten canlılık parlaklık için 2 haftada bir kullanıyorum bir şişesi 8 aya yakın gidiyor zaten.

Hoş durmuyor bence. Kırk yaş sarısı gibi. Gidin paranızı alın kuaförden.

Bu saç rengine silver sampuan fayda etmez.surekli olarak kullandığım icin söylüyorum.saclarinizin cok acik bir sari olmasi gerekiyor silverin renk tonunu ayarlayabilmesi icin.bu renk koyu bi dore olmus.benim sacim platin sarisi.bende bile yeterince grilestirmiyor.ayrica saclari cok sertlestiriyor bende mecburiyetten kullaniyorum:/

Ombrenin yerini karıştırmış zaar :KK53: böyle yapayım seneyede kullanır mı dedi acaba :KK70:

Aynen :KK70: sabaha kadar ombre yaptı kör oldu :KK70:

Ombre yaptırmayı düşünüyorum ama bu facialar yüzünden cesaret edemiyorum.

Saçımı da hiç boyamadım daha, kötü olursa komple boyarım diyemiyorum.

Back