Saç Rengi ve Saç Boyama Ombre faciası

Kötü durmuyor aslında yani o turunculuklar olmasa amaaaaa yaptığı ombre değil yani onu söyleyeyim. Ombre böyle olmaz. Renk geçişleri ayarlanamamış.

kadın çırağına yaptırdı kendisi başkasıyla ilgileniyodu direktifler verdi ama çırak beceremedi galiba. Kadın bigün gel de turunculukları düzeltelim dedi ama ben gitme konusunda emin değilim tekrar açma işlemi yapılınca saçlarım koparsa bu halimi mumla ararsam diye de korkuyorum bi yandan

Ben saç baş işlerinden anlamam ama resim bölümü okuduğum için renklerin ustasıyım. Fakat bunun neresi ombre?
Ombre değil ki bu! Mahvetmişler saçı.

Ben kendimde yapiyorum bazen, koyu saclarda turuncu oluyo ve saci fazla yipratmak istemedigim icin bi hafta duzenli olarak maske yapilmasini onerip sonra gelmelerini istiyorum ve bi islem daha yapip istedikleri sac oluyo.

Turuncu yerler kesinlikle acilmaz aksine durdukca daha cirkin bi goruntu yaratir. Tekrar gitmenizi oneririm, ayni kuafore sart degil istediginiz resmi gosterin yapmak zorundalar.

Bi tane sampoan var tukcesini bilmiyorum koyu mavi mor gibi rengi, onu kullanin.

Keşke çırağın yapacağını anlayınca kalksaydınız. Küçümsemek anlamında söylemiyorum ama çıraklara sadece fön çektiririm. Ombre gibi ustalık gerektiren bir işi çırak yapacak durumda değildir henüz. Randevu alın böyle durumlarda direkt kuaför ilgilensin. Randevu aldığınız halde çırak yapıyorsa sorumsuz bir yerdir, daha da uğranmaz.

Bu ombre değil diyen arkadaşlar fotografı yandan çektim arkadan değil. Turunculuklar yanlarda yoğun olduğu için

Ombre saça silver şampuan şart.Yıkandıkça açılmaz çiğ renge döner çünkü.Haftada bir silver şampuandan kullan.Hem renk nötrlenir,hem de parlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…