OMAD diyeti

bugun sporumu tam yapamadım 17 dk anca oldu cocuklar sagolsun yaptırmadı dıbek kahvesinde bazılarında glikoz oluyordu yanlıs hatırlamıyorsam, İngiliz karbonatlı su dedıgın İngiliz tuzu mu
Ya dibek kahvesini bir araştırayım haklısın. Günde iki tane falan içiyorum bana da tatlı geliyor biraz. Boşa gitmesin diyet. İngiliz karbonati normal karbonat gibi bisi. Ama o da suyu alkali hale getiriyor. WC’ye de götürüyor. Sağlıklı diyorlar baya. Eczaneden almıştım. İngiliz tuzum yok. Onun yerine kayısı çayı falan icicem zorda kalırsam.

Günaydın 13 Mayıs da güzel başladı.

İlk gün 64.5,
2. Gün: 63.1,
3. Gün: 62.5

17 saattir açım bakalım. Aynı hızda devam

Ya dibek kahvesini bir araştırayım haklısın. Günde iki tane falan içiyorum bana da tatlı geliyor biraz. Boşa gitmesin diyet. İngiliz karbonati normal karbonat gibi bisi. Ama o da suyu alkali hale getiriyor. WC’ye de götürüyor. Sağlıklı diyorlar baya. Eczaneden almıştım. İngiliz tuzum yok. Onun yerine kayısı çayı falan icicem zorda kalırsam.
İngiliz karbonatıyla aynı sey mı diye dusundumde degilmis içinde seker olmayanlarda var dıbek kahvesinin bı bak canım emeklerin bosa gıtmesın

Screenshot_20200513-160331.png
Screenshot_20200513-161001.png

Biraz halsizlik ve yorgunluk var su ve bitki cayi ıcememeden kaynaklı oldugunu dusunuyorum

Bugün yürüyüş vs yapamamıştım 10 dk eliptik, 120 twitter, 40 dumble, squat falan yaptım. Resmen hep kas çalıştım yani. Ter içinde kaldım az da yürüsem harika olacak

X