- 19 Haziran 2013
- 24.362
- 92.111
- Konu Sahibi askrhpozitif
3 bardak su ile sahurumu yaptım bakalım yarın nasıl olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya dibek kahvesini bir araştırayım haklısın. Günde iki tane falan içiyorum bana da tatlı geliyor biraz. Boşa gitmesin diyet. İngiliz karbonati normal karbonat gibi bisi. Ama o da suyu alkali hale getiriyor. WC’ye de götürüyor. Sağlıklı diyorlar baya. Eczaneden almıştım. İngiliz tuzum yok. Onun yerine kayısı çayı falan icicem zorda kalırsam.bugun sporumu tam yapamadım 17 dk anca oldu cocuklar sagolsun yaptırmadı dıbek kahvesinde bazılarında glikoz oluyordu yanlıs hatırlamıyorsam, İngiliz karbonatlı su dedıgın İngiliz tuzu mu
Çok hafif olmuş ama su tutuyor cidden. Zorlanacağını sanmıyorum hadi bakalim3 bardak su ile sahurumu yaptım bakalım yarın nasıl olacak
İngiliz karbonatıyla aynı sey mı diye dusundumde degilmis içinde seker olmayanlarda var dıbek kahvesinin bı bak canım emeklerin bosa gıtmesınYa dibek kahvesini bir araştırayım haklısın. Günde iki tane falan içiyorum bana da tatlı geliyor biraz. Boşa gitmesin diyet. İngiliz karbonati normal karbonat gibi bisi. Ama o da suyu alkali hale getiriyor. WC’ye de götürüyor. Sağlıklı diyorlar baya. Eczaneden almıştım. İngiliz tuzum yok. Onun yerine kayısı çayı falan icicem zorda kalırsam.
3 gunde 2 kılo Supersın canımGünaydın 13 Mayıs da güzel başladı.
İlk gün 64.5,
2. Gün: 63.1,
3. Gün: 62.5
17 saattir açım bakalım. Aynı hızda devam
23 saati Baska turlu tamamlayamazdım o yuzden sahur suyla gectı sımdılık iyiyimÇok hafif olmuş ama su tutuyor cidden. Zorlanacağını sanmıyorum hadi bakalim
Yaaa on bin adım harika. Ben daha 1000’deyim. Bilgisayar basında çalıştım hep daha yeni kalkabildimEki Görüntüle 2634615 Eki Görüntüle 2634618
Biraz halsizlik ve yorgunluk var su ve bitki cayi ıcememeden kaynaklı oldugunu dusunuyorum
Dünkü yediklerimin bire bir aynısını yedim. Madem dun ise yaradı bugün de yarar diye. Yarını planlarım artıkL lightblue87 nasıl gecıyor bugun canım ilk ogun de neler yemegı planlıyorsun
Bugun dısarı cıkınca cocuklarla atıldı normalde evde bu kadar olmuyorYaaa on bin adım harika. Ben daha 1000’deyim. Bilgisayar basında çalıştım hep daha yeni kalkabildim
Bugun bende Coban salata ile 2 parca tavuk şinitzel yedimDünkü yediklerimin bire bir aynısını yedim. Madem dun ise yaradı bugün de yarar diye. Yarını planlarım artık
Cok ıyı. Ben bugun yuruyus dısında spor yapamadım 2 gundur spor konusunda tembelimBugün yürüyüş vs yapamamıştım 10 dk eliptik, 120 twitter, 40 dumble, squat falan yaptım. Resmen hep kas çalıştım yani. Ter içinde kaldım az da yürüsem harika olacak