- 13 Mart 2019
- 761
- 715
- Konu Sahibi askrhpozitif
Dukan birasına paketli yesil çay olur mu acaba ya. Diğerinden yok elimde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben tabloyu olusturayım sen tartılınca eklerım .. pastırma yıyebılırsıın yanına sebzede ekleAy çok iyi olur. Ben bugün henüz bir şey yemedim. Az bi pastırmam var onu mu yesem diyorum evdeyken. Maden suyu alicam bugün dukan birasını da yapicam.
olur olur ben onunla yapıyorum dıgerı agır gelıyorDukan birasına paketli yesil çay olur mu acaba ya. Diğerinden yok elimde
su orucunda normal canım zorlaması ama bır sure sonra onada alısıyor ramazanda ılk baslarda spor cok zorluyordu sımdı alıstım meselaAy acıktırmayayım da 16 itibarıyla 100 gram pastırma,iki dilim kaşar, domates ve salatalık yedim. 600 kalori almışım diyetkolik diye programla hesapladım. 1000 kalori açık verdim yani. Dün de hiç yemeyince 1600 açık vermiştim etti 2600 şimdilik. Bir kilo 7 bin sanırım ama spor da yapıyorum bakalım.
Su orucu yaparken spor çok zorladı bu arada. Normalde bu saatte beş bin adım atardım 2.500’deyim. Kaslar kemikler agriyor sanki.
İlk gün 64.5,
2. Gün: 63.1
Dukan birası içeceğim ya bugün ya yarın. Biraz ödem varsa da atsın düşsün iyice
gunde tek ogun ve 600 kalorı cok degıl canım bence tek ogun beslenırken tok tutacak secımler yapmak onemlı gıbı su saatlerbıraz benı zorlamaya basladıSanki çok yedim gibi geldi ya hiç yemeyince herhalde. Öyle bi koltuğa yığıldım kaldım. Biraz spor yapayım en iyisi, Leslie falan.
kekık suyunu nasıl yapıp ıctın benımde regl bugun bıttı ama odemı hala duruyor+kekik suyu içtim. Regl artı ödem söktürmeye iyi geliyor diye duymuştum.
kekık suyunu nasıl yapıp ıctın benımde regl bugun bıttı ama odemı hala duruyor
Yag takımını hızlandırıyormus bende henuz yeni deniyorum birde tokluk hissi veriyorYarım cezce suya bolca kekik koyup sonra süzdüm içtim kahveye yağ koymak neye yarıyor?
3 saat olmak uzere benimde ve bende umarım tartıda eksi gorurum yarın oruclu olucam bakalim nasıl olacakBugünü de atlattık. Ben yarınki sezonu açtım 4 saattir temizim. Uyku falan derken kolay geçecek. Umarım yarın kilom azalmış olur da heves olur ilk zamanlar motivasyonum çabuk bozuluyor
Baya hafif olmuş senin ya. İnsallah eksiden gideriz yarın da motivasyon olur iyice.
Oldukca tokum suanda bakalım yarın nasıl olacak aksama kadar su vs de tuketemıcemBaya hafif olmuş senin ya. İnsallah eksiden gideriz yarın da motivasyon olur iyice.
bugun sporumu tam yapamadım 17 dk anca oldu cocuklar sagolsun yaptırmadı dıbek kahvesinde bazılarında glikoz oluyordu yanlıs hatırlamıyorsam, İngiliz karbonatlı su dedıgın İngiliz tuzu mu16 itibarıyla 100 gram pastırma,iki dilim kaşar, domates ve salatalık yedim. 600 kalori almışım diyetkolik diye programla hesapladım.
1000 kalori açık verdim yani. Dün de hiç yemeyince 1600 açık vermiştim etti 2600 şimdilik. Bir kilo 7 bin sanırım ama spor da yapıyorum bakalım.
.
İlk gün 64.5,
2. Gün: 63.1
——
5 bin adım attım, 88 kalori yakmışım. 1.5 top dondurmaya denk geliyormuş
Gün boyu toplam:
İki fincan dibek kahvesi, kekik suyu, İngiliz karbonatlı su, artı 2 litreden fazla da su içtim.