OMAD diyeti

Ay acıktırmayayım da 16 itibarıyla 100 gram pastırma,iki dilim kaşar, domates ve salatalık yedim. 600 kalori almışım diyetkolik diye programla hesapladım. 1000 kalori açık verdim yani. Dün de hiç yemeyince 1600 açık vermiştim etti 2600 şimdilik. Bir kilo 7 bin sanırım ama spor da yapıyorum bakalım.
Su orucu yaparken spor çok zorladı bu arada. Normalde bu saatte beş bin adım atardım 2.500’deyim. Kaslar kemikler agriyor sanki.
İlk gün 64.5,
2. Gün: 63.1

Dukan birası içeceğim ya bugün ya yarın. Biraz ödem varsa da atsın düşsün iyice

Sanki çok yedim gibi geldi ya hiç yemeyince herhalde. Öyle bi koltuğa yığıldım kaldım. Biraz spor yapayım en iyisi, Leslie falan.

Ay acıktırmayayım da 16 itibarıyla 100 gram pastırma,iki dilim kaşar, domates ve salatalık yedim. 600 kalori almışım diyetkolik diye programla hesapladım. 1000 kalori açık verdim yani. Dün de hiç yemeyince 1600 açık vermiştim etti 2600 şimdilik. Bir kilo 7 bin sanırım ama spor da yapıyorum bakalım.
Su orucu yaparken spor çok zorladı bu arada. Normalde bu saatte beş bin adım atardım 2.500’deyim. Kaslar kemikler agriyor sanki.
İlk gün 64.5,

Dukan birası içeceğim ya bugün ya yarın. Biraz ödem varsa da atsın düşsün iyice
su orucunda normal canım zorlaması ama bır sure sonra onada alısıyor ramazanda ılk baslarda spor cok zorluyordu sımdı alıstım mesela
ben aksama ton balıklı salata yemegı planlıyorum sanırım yeterlı gelır dıye dusunuyorum benım evde adımlarımı saymıyor telefon pedometrenınde pılı bıtmıs gunluk 1 saat spor yapmaya calısıyorum

Sanki çok yedim gibi geldi ya hiç yemeyince herhalde. Öyle bi koltuğa yığıldım kaldım. Biraz spor yapayım en iyisi, Leslie falan.
gunde tek ogun ve 600 kalorı cok degıl canım bence tek ogun beslenırken tok tutacak secımler yapmak onemlı gıbı su saatlerbıraz benı zorlamaya basladı

Screenshot_20200512-182902.png

10 bardak su
1 kupa limonlu yesilçay
1 kupa karısık form çayı
1 kupa hindistan cevizi yaglı turk kahvesi

Bugünü de atlattık. Ben yarınki sezonu açtım 4 saattir temizim. Uyku falan derken kolay geçecek. Umarım yarın kilom azalmış olur da heves olur ilk zamanlar motivasyonum çabuk bozuluyor

16 itibarıyla 100 gram pastırma,iki dilim kaşar, domates ve salatalık yedim. 600 kalori almışım diyetkolik diye programla hesapladım.
1000 kalori açık verdim yani. Dün de hiç yemeyince 1600 açık vermiştim etti 2600 şimdilik. Bir kilo 7 bin sanırım ama spor da yapıyorum bakalım.
.
İlk gün 64.5,
——
5 bin adım attım, 88 kalori yakmışım. 1.5 top dondurmaya denk geliyormuş
Gün boyu toplam:
İki fincan dibek kahvesi, kekik suyu, İngiliz karbonatlı su, artı 2 litreden fazla da su içtim.

16 itibarıyla 100 gram pastırma,iki dilim kaşar, domates ve salatalık yedim. 600 kalori almışım diyetkolik diye programla hesapladım.
1000 kalori açık verdim yani. Dün de hiç yemeyince 1600 açık vermiştim etti 2600 şimdilik. Bir kilo 7 bin sanırım ama spor da yapıyorum bakalım.
.
İlk gün 64.5,
——
5 bin adım attım, 88 kalori yakmışım. 1.5 top dondurmaya denk geliyormuş
Gün boyu toplam:
İki fincan dibek kahvesi, kekik suyu, İngiliz karbonatlı su, artı 2 litreden fazla da su içtim.
bugun sporumu tam yapamadım 17 dk anca oldu cocuklar sagolsun yaptırmadı dıbek kahvesinde bazılarında glikoz oluyordu yanlıs hatırlamıyorsam, İngiliz karbonatlı su dedıgın İngiliz tuzu mu

X