- Konu Sahibi askrhpozitif
Tamamdır canımFarketmez canım neler yediklerini vs bunlarıda paylaşabılırsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamamdır canımFarketmez canım neler yediklerini vs bunlarıda paylaşabılırsın
Sarımsak daha da çok şişirirBu aksam yemekle sarımsaklı yoğurtlu bakla yemegı planlıyorum
O zaman sarımsağı cıkartırım menumdenSarımsak daha da çok şişirir
Guzel eksilerın olur Insallah Yanlız tek ogun yiyorum diye abartma canım o zamanda tartı pek oynamıyorGünaydıın, bugün bende biraz şiş kalktım. Dün de yeni başladığımdan tam adapte olamadım galiba ya da kendime bahane buluyorum bilmiyorum
Kilom 71.1
REgl dönemindeyim bu zamanlarda bazı günler bir şey yemesemde tartıda böyle değişiklikler olabiliyor. Ondandır belki birkaç güne belli olur canımGuzel eksilerın olur Insallah Yanlız tek ogun yiyorum diye abartma canım o zamanda tartı pek oynamıyor
Tamamdır
Regl direk sısırıyor zaten canım dengesizlik olsada dikkat ettikten sonra bırden ıner insallahREgl dönemindeyim bu zamanlarda bazı günler bir şey yemesemde tartıda böyle değişiklikler olabiliyor. Ondandır belki birkaç güne belli olur canım
Dun benimde karbonlu gectı canım Direkt tartıya etki etti bozma moralini onemli olan pes etmeden devam etmekSelam kızlar ben de iki gün bozdum baya. 62 gibiydim, Direkt 63’lere attı kendini. Bu hızlı hareketten nefret ediyorum. Bugün daha doğrusu yarın pazartesi sıfırdan başlıyorum mecbur. Çok üzülüyorum artık ya. Regl de olmadım o da mahvediyor artık.
İnşallah bakalım birkaç güne belli olacak zaten canımRegl direk sısırıyor zaten canım dengesizlik olsada dikkat ettikten sonra bırden ıner insallah
Bu ay bende 1 hafta gecikmeli oldum. Mevsimsel geçişlerde ve stresten şaşabiliyor benim adet tarihim. Yakında zamanda olursun canım merak etmeSelam kızlar ben de iki gün bozdum baya. 62 gibiydim, Direkt 63’lere attı kendini. Bu hızlı hareketten nefret ediyorum. Bugün daha doğrusu yarın pazartesi sıfırdan başlıyorum mecbur. Çok üzülüyorum artık ya. Regl de olmadım o da mahvediyor artık.
Super canımTünaydıınn ☺ Ben pek diyete uyamadım ama bu sabah kilom 70.4
Bu ay bende 1 hafta gecikmeli oldum. Mevsimsel geçişlerde ve stresten şaşabiliyor benim adet tarihim. Yakında zamanda olursun canım merak etme
Doktora gidip bir muayene ol istersen. Belki söktürü falan verir doktor. Bende çok dikkat edemiyorum o yüzden de hızlı bir kilo verme eğiliminde değilimYa vallahi anlayamadım 12 gun gecikti su an. Surekli aglamakliyim, sinirliyim, karnım sis. Hamilelik riski yokkk. Ama yediriyor da bu psikoloji.
Kızlar ben tartılmadım bugun ama yeniden başlamam şart. Yuzume incelten bi botoks yaptırdım ise döndüğümde kilo verdim ondan inceldi demek istiyorum. Söylemem kimseye ondan