- 19 Haziran 2013
- 24.362
- 92.111
- Konu Sahibi askrhpozitif
İyi geceler kızlar bu bir kac gun gelemedim 2 gundur yemegı de abarttım yarından tekrar dan devam bugun 71.8 ıdım sizde durumlar nasıl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi geceler canım. Ben biraz rahatsızlandım, yemeğime haliyle dikkat edemedim. O yüzden de tartılmadımİyi geceler kızlar bu bir kac gun gelemedim 2 gundur yemegı de abarttım yarından tekrar dan devam bugun 71.8 ıdım sizde durumlar nasıl
Gecmıs olsun canim simdi nasılsınİyi geceler canım. Ben biraz rahatsızlandım, yemeğime haliyle dikkat edemedim. O yüzden de tartılmadım
Teşekkür ederim daha iyiyim ama hala tam iyileşemedim canımGecmıs olsun canim simdi nasılsın
Dikkatli ol canımTeşekkür ederim daha iyiyim ama hala tam iyileşemedim canım
canım ne yaptın omada devam mıÖncelikle herkese simdiye kadar bır cok dıyet denedım kımınde basarı oldum kımınde olmadı kımınıde ben devam ettıremedım ..
şuan omad dıyetı(tek ogun beslenme) baya ılgımı cekıyor ve bunu denemeye karar verdım ramazanda olmamızdan dolayı fazla zorlanmayacagımı dusunuyorum bana eslık etmek ısteyen arkadaslarım olursa cok mutlu olurum
yarın tartılıp start verıcem
�
OMAD dıyetı hakkında merak edilenler
OMAD diyeti
2.2 litre su içtim, iki kahve, bir normal çay, 4 bin adım, 1 mil Leslie, plank, dumble ve twister. Artık az yedigimde de çok gibi geliyor sanki. Aaa bir de idrar söktürücü lasix ictim. O yüzden yarın biraz düşebilir belki.www.kadinlarkulubu.com
Tarih askrhpozitif lightblue87 yamures 11.05 74.4 64.5 12.05 63.1 13.05 73.7 62.5 14.05 73.3 62.3 15.05 72.5 61.4 16.05 72.0 17.05 71.1 18.05 70.4 25.05 71.8
Yok canım suan sehır dısındayim dondugumde bir yol cızıcem bakalım kendime sen napıorsuncanım ne yaptın omada devam mı
ben de bugün omad yapmaya çalışıyorum devam ettirebilirsem bakalımYok canım suan sehır dısındayim dondugumde bir yol cızıcem bakalım kendime sen napıorsun
Ben bu aralar homili gırtlak yiyorumben de bugün omad yapmaya çalışıyorum devam ettirebilirsem bakalım
sen de yapıyorsan birbirimize destek çıkalım dedim :)