- 11 Haziran 2015
- 184
- 65
- 13
- Konu Sahibi Moredarklife
-
Yapmayın Allah aşkına sizin günlüğünüzü bundan 30 sene sonraki gelininiz ne yapsın?
Boşanınca siz çizginizi belli ederseniz hiç kimse salça da olmaz ketçap da!
Rica ederim, Çıkın hayal dünyasından!
Gerçek hayata dönün!
Kendinize yeni bir yaşam için çabalayın!
Günlüktü, ibret eşti bunlar boşa enerji kaybı!!!
Oglum herseyden onemlim burda cok iyi sartlarda havuzlu bir sitede bahceli evde arkasaslariyla her gun civil civil maddiyati da yerinde ama ben ayrilirsam hepsi sonecek ve cocuk buraya kayacak bir sure sonra rahat varken anne olsam da bi yerden sonra gidiyor cocuk bunu cok gordum ben bir yandan da parcalanack yuregi off
Durumunuza üzüldüm. Bende ayni durumda sayilirm.mutsuz saygsz sewgsz bi ewlilik.bosanmak niye bu kadar ürkütücü bilmiyorm yada bizim yasadgmz ogrenilmis careszlik sendromu mu acaba? Mesleginiz warms is bulup ayri ewe cikamaz msnz.aileniz arkanizda degil mi?
maddiyat her şey değildirki.oğlunuz bilinçli olarak büyürse eğer paranın yenmeyecek bir şey olduğunu anlayabilir
bana havuzlu bahcelı muthıs arkadaslarla dolu bır site mi yoksa annemin huzuru mu dıye sorsanız ben annemın huzurunu secerdım..
Sanirim Eşinizin maddi durumu iyi we cocugunuzu bu hayattan mahrum birakmak istemiyorsunuz.anne olunca her seyi dusunuyor insan.Allah yar we yardmcnz olsn.benimde bi tarafm hep kendime kiziyor gecip giden hayatima bakmak boyle bosey yapamamak..kendime kizyorm güçsüz hissettgm icin.Valahi artik yardan da gectim serden de , derdim degil artik pervan3 falan tum erkekler uzak dursun benden bi oglum kalsn yanima tiksiniyorum hepsinden resmen , hepsi avci hepsi hain artik gozumde, yedigi kaba pisleyen nankor hepsi benm.nazarmda.
Oglum tek derdim dert ortagim nefesim, umudum, moralm o mutlu her gun gezmeler yemeler icmeler havuzlar keyifleri cakir, bununla yetinmeye calisiyorum benim hatamdi bu adama cocuk vermrk oglumun sucu ne simdi.bu hayattan nasil mahrum birakirim diyorum , sonra da gonlumun bir yani ya nazar ya sen diuor... sonra bi sigara yakiyorum basa donuyor her sey
Sizi tanimiyorum ama yasadiklariniza gercekten uzuluyorum.
Sizi kocaniz mi boyle sindirdi?
Korkak, urkek, cesaretsiz bir kadin olmussunuz.
Lutfen kendiniz icin bir seyler yapin dunyaya bir daha gelmeyecegiz asla bu gunleri bir daha yasamayacagiz bunu dusununce bile insan mutlu olmak icin caba gosteriyor.
Bir yerden baslayin kucuk bir adimda olsa atin. Zamanla kendinizi toparlayacaksiniz gucunuz yerinize gelecek.
Kendinize yeni bir sayfa acma sansini verin.
Gerçek dünyanın ne kadar pislik olduğunu iyi biliyorum merak etmeyin.,:) haklisin bir nebze ama gercek dunya inan cok pislik, oyle dizilerdeki gibi de degil dul yalnizlarin hayati ailem yok yanimda asla da olmayacak es de yok bi bebekli 25 lik guzel dul hatun burda analinbabali kadinlarin kesilip bicildigi ulke 3 yil evvel corlida kadin ogretmen olduruldu evinde bunlar gercek hayat
Sanirim Eşinizin maddi durumu iyi we cocugunuzu bu hayattan mahrum birakmak istemiyorsunuz.anne olunca her seyi dusunuyor insan.Allah yar we yardmcnz olsn.benimde bi tarafm hep kendime kiziyor gecip giden hayatima bakmak boyle bosey yapamamak..kendime kizyorm güçsüz hissettgm icin.
Gerçek dünyanın ne kadar pislik olduğunu iyi biliyorum merak etmeyin.
Zaten siz çabalamak istemiyorsunuz belli.
Ne dersek arabeske bağlıyorsunuz.
Beraber ağlamak işin kolayı. Önemli olan mutluluğu kovalamak.
Oğlunuza bu kadar bağlanmayın lütfen.Valahi artik yardan da gectim serden de , derdim degil artik pervan3 falan tum erkekler uzak dursun benden bi oglum kalsn yanima tiksiniyorum hepsinden resmen , hepsi avci hepsi hain artik gozumde, yedigi kaba pisleyen nankor hepsi benm.nazarmda.
Oglum tek derdim dert ortagim nefesim, umudum, moralm o mutlu her gun gezmeler yemeler icmeler havuzlar keyifleri cakir, bununla yetinmeye calisiyorum benim hatamdi bu adama cocuk vermrk oglumun sucu ne simdi.bu hayattan nasil mahrum birakirim diyorum , sonra da gonlumun bir yani ya nazar ya sen diuor... sonra bi sigara yakiyorum basa donuyor her sey
Oğlunuza bu kadar bağlanmayın lütfen.
Sorunlu adamlar hep böyle "o benim herşeyim" diyen annelerin biricik oğluşları!!!
Anne olmadığım için hiç bir zaman anlamayacağım evlat sevgisini. Eminim bambaşkadır.
Yine de diyorum yıllar sonra elinizde oğlunuz değil sararan yapraklı günlüğünüz ve solan gençliğiniz kalacak.
Cemaat, torpil benim kafamın basmadığı işler.Yok kalmaz kpss hayalim olmadi cemaate bile girerim torpil bile varsa napayim her yol mubah artik bana kaybedecek biseyim kalmadi
Cemaat, torpil benim kafamın basmadığı işler.
Size kolay gelsin.
Ben kaçarım.
Iyi geceler.
inşallah bir çıkar yol bulursunuz hakkınızda hayırlısı olur inşallahİnsanlar bu hale dustu iste tamam tesekkur ederim cok yorumlariniz.icin
inşallah bir çıkar yol bulursunuz hakkınızda hayırlısı olur inşallah
amin inşallah allah büyüktür kul sıkışmadıkca hızır yetişmez derler sabretAmin.be canim.insallah allahil buyuk elbet beni de duyar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?