• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölüyorum kizlar sevgisizlikten...

Durumunuza üzüldüm. Bende ayni durumda sayilirm.mutsuz saygsz sewgsz bi ewlilik.bosanmak niye bu kadar ürkütücü bilmiyorm yada bizim yasadgmz ogrenilmis careszlik sendromu mu acaba? Mesleginiz warms is bulup ayri ewe cikamaz msnz.aileniz arkanizda degil mi?

Yapmayın Allah aşkına sizin günlüğünüzü bundan 30 sene sonraki gelininiz ne yapsın?
Boşanınca siz çizginizi belli ederseniz hiç kimse salça da olmaz ketçap da!
Rica ederim, Çıkın hayal dünyasından!
Gerçek hayata dönün!
Kendinize yeni bir yaşam için çabalayın!
Günlüktü, ibret eşti bunlar boşa enerji kaybı!!!

,:) haklisin bir nebze ama gercek dunya inan cok pislik, oyle dizilerdeki gibi de degil dul yalnizlarin hayati ailem yok yanimda asla da olmayacak es de yok bi bebekli 25 lik guzel dul hatun burda analinbabali kadinlarin kesilip bicildigi ulke 3 yil evvel corlida kadin ogretmen olduruldu evinde bunlar gercek hayat

Oglum herseyden onemlim burda cok iyi sartlarda havuzlu bir sitede bahceli evde arkasaslariyla her gun civil civil maddiyati da yerinde ama ben ayrilirsam hepsi sonecek ve cocuk buraya kayacak bir sure sonra rahat varken anne olsam da bi yerden sonra gidiyor cocuk bunu cok gordum ben bir yandan da parcalanack yuregi off

maddiyat her şey değildirki.oğlunuz bilinçli olarak büyürse eğer paranın yenmeyecek bir şey olduğunu anlayabilir
bana havuzlu bahcelı muthıs arkadaslarla dolu bır site mi yoksa annemin huzuru mu dıye sorsanız ben annemın huzurunu secerdım..

Sizi tanimiyorum ama yasadiklariniza gercekten uzuluyorum.
Sizi kocaniz mi boyle sindirdi?
Korkak, urkek, cesaretsiz bir kadin olmussunuz.
Lutfen kendiniz icin bir seyler yapin dunyaya bir daha gelmeyecegiz asla bu gunleri bir daha yasamayacagiz bunu dusununce bile insan mutlu olmak icin caba gosteriyor.
Bir yerden baslayin kucuk bir adimda olsa atin. Zamanla kendinizi toparlayacaksiniz gucunuz yerinize gelecek.
Kendinize yeni bir sayfa acma sansini verin.

Durumunuza üzüldüm. Bende ayni durumda sayilirm.mutsuz saygsz sewgsz bi ewlilik.bosanmak niye bu kadar ürkütücü bilmiyorm yada bizim yasadgmz ogrenilmis careszlik sendromu mu acaba? Mesleginiz warms is bulup ayri ewe cikamaz msnz.aileniz arkanizda degil mi?

Yok be canim, asla arkamda deil ailem haric bir kuzenm bile d3 yok dertlenecegim hepsi 7 yil oldu mezhep fqrkli biriyle rvlendim diye benden kopali hepsi, tek basimayim yani

maddiyat her şey değildirki.oğlunuz bilinçli olarak büyürse eğer paranın yenmeyecek bir şey olduğunu anlayabilir
bana havuzlu bahcelı muthıs arkadaslarla dolu bır site mi yoksa annemin huzuru mu dıye sorsanız ben annemın huzurunu secerdım..

Haklisiniz bende oyle bi annem olsa onu secerdim lakin bu yasta secerdim bir de o var, o yasa gelene kadar benim suyum kesilirse ki suyum oglum nasil yasarim

Valahi artik yardan da gectim serden de , derdim degil artik pervan3 falan tum erkekler uzak dursun benden bi oglum kalsn yanima tiksiniyorum hepsinden resmen , hepsi avci hepsi hain artik gozumde, yedigi kaba pisleyen nankor hepsi benm.nazarmda.

Oglum tek derdim dert ortagim nefesim, umudum, moralm o mutlu her gun gezmeler yemeler icmeler havuzlar keyifleri cakir, bununla yetinmeye calisiyorum benim hatamdi bu adama cocuk vermrk oglumun sucu ne simdi.bu hayattan nasil mahrum birakirim diyorum , sonra da gonlumun bir yani ya nazar ya sen diuor... sonra bi sigara yakiyorum basa donuyor her sey
Sanirim Eşinizin maddi durumu iyi we cocugunuzu bu hayattan mahrum birakmak istemiyorsunuz.anne olunca her seyi dusunuyor insan.Allah yar we yardmcnz olsn.benimde bi tarafm hep kendime kiziyor gecip giden hayatima bakmak boyle bosey yapamamak..kendime kizyorm güçsüz hissettgm icin.

Sizi tanimiyorum ama yasadiklariniza gercekten uzuluyorum.
Sizi kocaniz mi boyle sindirdi?
Korkak, urkek, cesaretsiz bir kadin olmussunuz.
Lutfen kendiniz icin bir seyler yapin dunyaya bir daha gelmeyecegiz asla bu gunleri bir daha yasamayacagiz bunu dusununce bile insan mutlu olmak icin caba gosteriyor.
Bir yerden baslayin kucuk bir adimda olsa atin. Zamanla kendinizi toparlayacaksiniz gucunuz yerinize gelecek.
Kendinize yeni bir sayfa acma sansini verin.

Dogrusu yarinki sinavimi vereyim mezunum artik, sonrasinda kpss hazirlanip girecrgim es durumindn buraya gelirim direkt memur olsam bir ahhh. Sonrasi gelecek de maksat devlete yerlesmek

,:) haklisin bir nebze ama gercek dunya inan cok pislik, oyle dizilerdeki gibi de degil dul yalnizlarin hayati ailem yok yanimda asla da olmayacak es de yok bi bebekli 25 lik guzel dul hatun burda analinbabali kadinlarin kesilip bicildigi ulke 3 yil evvel corlida kadin ogretmen olduruldu evinde bunlar gercek hayat
Gerçek dünyanın ne kadar pislik olduğunu iyi biliyorum merak etmeyin.
Zaten siz çabalamak istemiyorsunuz belli.
Ne dersek arabeske bağlıyorsunuz.
Beraber ağlamak işin kolayı. Önemli olan mutluluğu kovalamak.

Sanirim Eşinizin maddi durumu iyi we cocugunuzu bu hayattan mahrum birakmak istemiyorsunuz.anne olunca her seyi dusunuyor insan.Allah yar we yardmcnz olsn.benimde bi tarafm hep kendime kiziyor gecip giden hayatima bakmak boyle bosey yapamamak..kendime kizyorm güçsüz hissettgm icin.

Bakin bazen elden bir sey gelmez, her olanaginizi koysaniz da ortaya yetmez, bubda boule bir sey, mecburiyetler silsilesi ama bi memur olsam krediyle ev bile alir omrumu veririm calisirim valahi

Gerçek dünyanın ne kadar pislik olduğunu iyi biliyorum merak etmeyin.
Zaten siz çabalamak istemiyorsunuz belli.
Ne dersek arabeske bağlıyorsunuz.
Beraber ağlamak işin kolayı. Önemli olan mutluluğu kovalamak.

Ya lutfenbyanlis algilamayin, arabesk falan pek havam da deigildir zaten kpss olana kadar mecburum bu beni bunaltiyor ah hir memur olsam o zaman ark saglam deyip. Basicam gaza da o zaman kadar bunlari sukunetle hesap soramadanbyasamak cok zor olacak

Valahi artik yardan da gectim serden de , derdim degil artik pervan3 falan tum erkekler uzak dursun benden bi oglum kalsn yanima tiksiniyorum hepsinden resmen , hepsi avci hepsi hain artik gozumde, yedigi kaba pisleyen nankor hepsi benm.nazarmda.

Oglum tek derdim dert ortagim nefesim, umudum, moralm o mutlu her gun gezmeler yemeler icmeler havuzlar keyifleri cakir, bununla yetinmeye calisiyorum benim hatamdi bu adama cocuk vermrk oglumun sucu ne simdi.bu hayattan nasil mahrum birakirim diyorum , sonra da gonlumun bir yani ya nazar ya sen diuor... sonra bi sigara yakiyorum basa donuyor her sey
Oğlunuza bu kadar bağlanmayın lütfen.
Sorunlu adamlar hep böyle "o benim herşeyim" diyen annelerin biricik oğluşları!!!

Oğlunuza bu kadar bağlanmayın lütfen.
Sorunlu adamlar hep böyle "o benim herşeyim" diyen annelerin biricik oğluşları!!!

Cok iyi biliyorum bunu lakin bu benim elimde bunu ogluma hissetirmiykrum icimde yasiyorum onun herseyim oldugunu taktir edersiniz ki bir tek somut dalim yok benim ondan baska lakin yuregimde sadece asla soylemem bu derece bagli. Hatta belki bagimli oldugumu hissettirmem, ama bende nefes almak icin su an buna mecburum

Anne olmadığım için hiç bir zaman anlamayacağım evlat sevgisini. Eminim bambaşkadır.
Yine de diyorum yıllar sonra elinizde oğlunuz değil sararan yapraklı günlüğünüz ve solan gençliğiniz kalacak.

Anne olmadığım için hiç bir zaman anlamayacağım evlat sevgisini. Eminim bambaşkadır.
Yine de diyorum yıllar sonra elinizde oğlunuz değil sararan yapraklı günlüğünüz ve solan gençliğiniz kalacak.

Yok kalmaz kpss hayalim olmadi cemaate bile girerim torpil bile varsa napayim her yol mubah artik bana kaybedecek biseyim kalmadi

Back
X