- 23 Eylül 2011
- 1.170
- 341
- 73
- Konu Sahibi Moredarklife
-
kucuk bir yerde yasiyorum ilk basladigim yer dershaneydi ve ilk 3 ayda yonetime terfi ettirdi kurucu o kadar guven vermisim demekki bi anda oyle tepe takla ettiki beni sozlesmeyi feshettik imzami atip ciktim adim da cikti muhtemel ki bu yil basvurdigim yerden cevap gelmedi umudum kpss ye kaldi o da ne umutsa artikÇünkü özgüvenli,Ayakları üzerinde duran kadını karşısında görünce sana saygısı artacak sevgide Devamında gelecek...
Yazık değil mi bebenize?
Hadi kendinizi düşünmüyorsunuz belli de bebenize niye mutsuz bir aileye mahkum ediyorsunuz?
Insanlar temizlik yaparak, merdiven silerek yeni bir hayat kuruyorlar, sizin mesleğiniz de varmış.
Niye acı çektiriyorsunuz daha fazla kendinize?
Bu şekilde korkmaya devam edecekseniz daha çok üzüleceksiniz maalesef.Gucum yok korkuyorum hemde o kadar atik olan ben cok korkuyorum oyle yorulmusum ki ama belli zaten kendisi de diyor bu sin sonnu bosanma sen biseyden memnun olmhyorsun diyor hep sen dili hic ben ne yapabilirim diye bir sey yok
Bir gunlugm var onu evlendiginde karisina verec3gim oglumun oglumun haberi olmayacak tabi ben oldugumde onu okuyip esine iyi bir ibretlik es olsun istiyorum benim kapilarim kapanmis cunku bu cok kesin bosansam da etraftakiler rahat mi duruyor saniyorsinuz dul gizel genc salca olan olana onlarla mi savasmak, bu adamin cocuk savaslari senden alicam da alicam onlarla mi savasmak ailem hep kucuk dusurucu baskilari kocani elinde tutamadin biz neler cektik vs baskilari ezil ezil yerim kalmamis inanin cok korkuyorimKendinize guvenin bayan, kendinizi sevin. Kendinize inanın. Eşiniz sizi mutlu etmiyorsa onu sevmeyin. Sizi sevmiyorsa ona katlanmayin
Oğlunuz ileride buyudugunde annem ne kadar uzulmus diye dusunmesin
Bölümünüz Rehberlik mi acaba eğer öyleyse puanları bir dönem çok düşmüştü
Kursana kendine güzel bir Hayat, bunun icin baskasina ihtiyacin yok. Calis, ayaklari üzerinde dur, cevre edin, arkadaslar edin. Cik gez yani yanliz degilsinki bu hayatta. Göbeginizde birbirine bagli degil, nedir bu Kücük Emrah isyanlari yahu ? Üniversite Okumus bayansin, senin kendine güvenin olmazsa eger esinin sana saygisi olmasi cok zor.
Ama bagimsiz olmaya basladigin an kocanin gözünde cekici olursun.
Kendinize guvenin bayan, kendinizi sevin. Kendinize inanın. Eşiniz sizi mutlu etmiyorsa onu sevmeyin. Sizi sevmiyorsa ona katlanmayin
Oğlunuz ileride buyudugunde annem ne kadar uzulmus diye dusunmesin
Yapmayın Allah aşkına sizin günlüğünüzü bundan 30 sene sonraki gelininiz ne yapsın?Bir gunlugm var onu evlendiginde karisina verec3gim oglumun oglumun haberi olmayacak tabi ben oldugumde onu okuyip esine iyi bir ibretlik es olsun istiyorum benim kapilarim kapanmis cunku bu cok kesin bosansam da etraftakiler rahat mi duruyor saniyorsinuz dul gizel genc salca olan olana onlarla mi savasmak, bu adamin cocuk savaslari senden alicam da alicam onlarla mi savasmak ailem hep kucuk dusurucu baskilari kocani elinde tutamadin biz neler cektik vs baskilari ezil ezil yerim kalmamis inanin cok korkuyorim
Neden böyle seneryolar kurguluyorsunuz belki korktuğunuz gibi olmayacak eskisinden daha düzenli bir yaşantınız olacak bilemezsiniz.ama ben yinede boşanın demeyeceğim.Önceliğiniz kpss ye hazırlanıp atanmak olsun lütfen kendinize bu iyiliği yapın.Bir gunlugm var onu evlendiginde karisina verec3gim oglumun oglumun haberi olmayacak tabi ben oldugumde onu okuyip esine iyi bir ibretlik es olsun istiyorum benim kapilarim kapanmis cunku bu cok kesin bosansam da etraftakiler rahat mi duruyor saniyorsinuz dul gizel genc salca olan olana onlarla mi savasmak, bu adamin cocuk savaslari senden alicam da alicam onlarla mi savasmak ailem hep kucuk dusurucu baskilari kocani elinde tutamadin biz neler cektik vs baskilari ezil ezil yerim kalmamis inanin cok korkuyorim
Lütfen eşini dinleme ve mesleğini yap bak o zaman Etrafında pervane olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?