• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölüyorum kizlar sevgisizlikten...

Şu anki eşyalar ne olacak hepsini koca mı alacak?
Çocuk sizde kalacaksa + bir şeyler talep etmeniz lazım haliyle.

Hangi birinde paran varki deyip alicak elimden gecen sene yasadik biliyorum maksati surunecrkmisin, horlanacakmisim, burnum surtecrkmisnondan af dileyecrkmisim

bakın size bu zaman içinde ufak tavsiyelerim olacak. birincisi önce umut edin, umut olmadan yaşanmaz.sonra dua edin..Duanın gücüne inanın. Kendinizi, zihninizi sadece yaşadığınız sıkıntı ile meşgul etmeyin. hayal kurmak isteyip yaşadığınız gerçeklerden uzaklaşamıyorsanız aşk romanları okuyun. kendinizi romanın baş rolündeki kadının yerine koyup okurken de olsa o kadın gibi sevildiğinizi hissedin. ve bir hobi edinin. onunla uğraşıp kafanızı ona yorun. yazıktır. bakın bedenimiz de Allah'ın bize emaneti. ona bu kadar zulmetmeyin..onun da bir vebali var.

Canm benm.saol varol, dizi izliyorum grce oglum yatinca kendimi.dedigin gibi uerine koyup sonra dizi bitiyor icim aciyor ben haketmedimmi bunca fedakarliga ragmen diye, umudum gelecegm insallah memur olmam yada is sahibi bir girsem ise tuttugumu koparan cinstenimdir ihanet etmem mesai saatini bile uzattigimi bilirim ben ttunmak icin, ama hicbiyer de yok burda adam akilli en iyisi kpss iskurada bas vuracagim, dua dedin tek sahibim rabbimdir zaten ondan baska medet dileyecrk kimm var ki minnet etmem hicbir kula allah korusun

Yok kalmaz kpss hayalim olmadi cemaate bile girerim torpil bile varsa napayim her yol mubah artik bana kaybedecek biseyim kalmadi

Cemaat, torpil benim kafamın basmadığı işler.
Size kolay gelsin.
Ben kaçarım.
Iyi geceler.

İnsanlar bu hale dustu iste tamam tesekkur ederim cok yorumlariniz.icin

canım kusura bakma da hem bi işe girebilmek için insanların hakkını yemeye göze almışsın.
seninle bu konuda aynı düşüncede olmadığı için yardımcı olamayacağını söyleyen birine de insan bu hale düştü demişsin.
sen cemaate bilmem neye girerek benim bile hakkıma girebilirsin !
bu çok izafi bişey.
bunu da geçtim.
insanlar bu hale düştü demişsin.senin düştüğn hale ne demeli !
BENCE sen baya garip bi hale düşmüşsün..
kusura bakma yorumum için.

canım kusura bakma da hem bi işe girebilmek için insanların hakkını yemeye göze almışsın.
seninle bu konuda aynı düşüncede olmadığı için yardımcı olamayacağını söyleyen birine de insan bu hale düştü demişsin.
sen cemaate bilmem neye girerek benim bile hakkıma girebilirsin !
bu çok izafi bişey.
bunu da geçtim.
insanlar bu hale düştü demişsin.senin düştüğn hale ne demeli !
BENCE sen baya garip bi hale düşmüşsün..
kusura bakma yorumum için.

Gecenin yorgunluguyla yazfigim bir lakirdiydi aslinda geri de silemedim dogruya egri denmez oyle bisey istesemde yapamam fitratim elvermez bunalimli halimden cikan bir cumleydi geri aliyorum samimi anlamda

Bosanmayacaginizi düşündüğüm icin yaziyorum:

Sen duzelmezsen karsindakinin duzelmesini bekleme. Su an o odun adam bu kadin benden kurtulmanin yolunu gözlüyor ona rahat vermemeliyim modunda. Ondan bu kadar üstüne geliyor. Umursamasa sevmese seninle uğraşmaz seni yok sayar. Iyi mana cikar demiyorum olani soyluyorum. Her insanin sevme sekli farkli kimi boyle ayı gibi seviyor ve bence birakmak istemiyor.

Duzelsin istiyorsan hic beklemedigi sekilde davranmaya başla. Onun isteyip de yapmadigin kucuk jestleri yap, biraz şaşırt onu bambaska biri ol olumlu manada. En basiti örnek veriyorum bugun aksam eve geldiginde hosgeldin de boynuna sarıl öp icinden gelmiyor biliyorum ama bunu kendin icin yapicaksin buna odaklanarak samimi bi sekilde yap. Yap bi bakalim ne degiscek gorelim. Sen degisirsen karsindaki de degisir unutma.

Ölmek kolay ya ölmez de surekli bu mutsuzlulugu yaşarsan? Ben seni anliyorum adamin senden cinsel manada hevesini aldi diye maddi durumun yok diye kucumsedigini dusunup uzuluyorsun. Su an pat diye hayatini degistiremeyecegine gore evdekini ehlilestir. Buyukler biraz hakli bence. En ayisi bile güzellikle yontulabiliyor.

Evet daha evvelki konularim sogumadi fazla uzatmayacagim, gecen konudaki kuslugumuz devam ediyor evde buz gibi hava biten iletisim, soguyan bir ben , tum erkeklerden ilk kez tiksinen ve korkan bir ben var artik, kah canim yaniyor, kah kendime uzuluyorum kendi hayatimin icine ettigim icin, univ kazan didin ugras emek ver ama evlen hos yine de okudum ama tum heveslerim hayallerim yasamadigim heyecanlarim hepsini esim ivin ittim kenara evlendim yine olmadi mutlu olamadik bir turlu, anlamak istemesse nasil anlatirsiniz ki bir insana yok...

Bosanaamam da ailem cevre oglum hepsi bir baski, yorulmus bir ziin, beden, bikmis bir bunye cesaret sifir, enerjim bitik dusunuyorum da su ev sartlarinda kimse karismasa karnim boyle sukur normal doysa calismis olsam duzenim.ayni boyle olsa ama aslinda ben mutlu olurdum ya..

Kizlar artik sabri tukenmis onubda sevmiyor belli besbelli kavgaya yer ariyor cocuklik etme abartma deyip gecistiriyorum artik ona gurur yapmiyorum. Koynuna girmiyorum isteyuen de yok zaten istese de ilk kez hissim yok, tuhaf ilk kez hissettim bu duyguyu, ev arkadadi gibi yasayip gidecegiz belli , o kendi hayatinda ben kendi hayatimda iste ... yorum bekliyorum bana yardimci hepinizi gonlunuzden opuyorm arkadaslar...
böyle durumlara zaman zaman geliniyor maalesef. ki bende yaşadım. ama şu var. eşinin iyi yönlerini düşün. o adamı severken neyini sevdin, neyine aşık oldun, evlenme sebebin neydi? bunları oturup düşün. evlilikler çıkmaza girebiliyor bazen. bunun üstesinden gelebilirsin emin ol. öncelikle ona nefret dolu bakmamaya çalış, kötü bir elektirik aura yayma, once kendini severek işe başla. aynada kendini sevdiğini söyle. sonar asık olduğun adamı düşün. ilk evlendiğiniz zamanları, hissettiğin tutkuyu... sonar dön ben bu adamı seviyorum de. ona iyilikler yapıp, dikkatini üzerine çekebileceğin şeyler yap. sevgi dolu mesajlar, ufak tefek iltifatlar, küçük dokunuşlar, tahrikler, kucak dansları... çünkü biz nasıl ilgi bekliyorsak onlarda bizden ilgi bekliyor. bazen bir sebep için surat astığımızda adamlar neye surat astığımızı bile bilmeyebiliyorlar. bu da onların bize soğuk davranmasına sebep oluyor. olay büyüyüp kar yumağına dönüyor. suçlu kim, kusur kimde kimse bilmiyor. hergün beraber olursan ki ilk başta hoşuna gitmeye bilir ama zamanla herşey düzelecek. evin bereketini karı koca arasındaki muhabbette gizlemiş Allah.

böyle durumlara zaman zaman geliniyor maalesef. ki bende yaşadım. ama şu var. eşinin iyi yönlerini düşün. o adamı severken neyini sevdin, neyine aşık oldun, evlenme sebebin neydi? bunları oturup düşün. evlilikler çıkmaza girebiliyor bazen. bunun üstesinden gelebilirsin emin ol. öncelikle ona nefret dolu bakmamaya çalış, kötü bir elektirik aura yayma, once kendini severek işe başla. aynada kendini sevdiğini söyle. sonar asık olduğun adamı düşün. ilk evlendiğiniz zamanları, hissettiğin tutkuyu... sonar dön ben bu adamı seviyorum de. ona iyilikler yapıp, dikkatini üzerine çekebileceğin şeyler yap. sevgi dolu mesajlar, ufak tefek iltifatlar, küçük dokunuşlar, tahrikler, kucak dansları... çünkü biz nasıl ilgi bekliyorsak onlarda bizden ilgi bekliyor. bazen bir sebep için surat astığımızda adamlar neye surat astığımızı bile bilmeyebiliyorlar. bu da onların bize soğuk davranmasına sebep oluyor. olay büyüyüp kar yumağına dönüyor. suçlu kim, kusur kimde kimse bilmiyor. hergün beraber olursan ki ilk başta hoşuna gitmeye bilir ama zamanla herşey düzelecek. evin bereketini karı koca arasındaki muhabbette gizlemiş Allah.

Kucak dansı önemli :))

O sonki cumle ne kadarda guzel olmus evet evin beteketini karikoca arasindaki muhabbette saklamiz allah..... ne guzel bir soz, keske erkeklerde dusunse biraz cok seyleRyasadik. Biz ben de

Ben bu adamin kadinlara olan merhametini sevdim kiyamamazligini asik oldugum sey buydu aslinda ama merhametin m si bile bitti tam da nisanlilik doneminun sonunda yoruldum hep disikus yuvayi kurmaktan gercrkten, biraktim artik biraz konussa benle iki huzel soz belki bende yumusarim ama o hep alismis benm si.artmama , kotu alismis cok fazla guven de iyi dehil kendine o cok fazla guveniyor biktm artik bu sevgidiz hallerinden hicbirsey yapmiyir elinde olmayam seyler istemihorum ondan ben

nasıl mutlu olacağınızı düşünüyorsanız öyle davranın. bir yola girin, gerisi gelir. her şey yoluna girer. sıkıntılar mazide kalır.

Back
X