- 23 Eylül 2011
- 1.170
- 341
- 73
- Konu Sahibi Moredarklife
-
amin inşallah allah büyüktür kul sıkışmadıkca hızır yetişmez derler sabret
hangi bölüm mezunusuz canım mantıklı davranmak en iyisi canmKendi cikarim icin zaten sabretmek zorundayim mezuniyetim ctesi sinavdan sorna tamamen hallolacak insallah bir de kpss hazirlanmam lazim 1 yil onumuzdeki yila kadar yani, ustine gerekiyorsa stajimida yapmm lazim tum bunlar para zaman bunun icin sanirim sabirli sukunetli zaman gecirmwm lazim bu evde mecbur kalarak
hangi bölüm mezunusuz canım mantıklı davranmak en iyisi canm
örgün eğitimmi aöf mi lisans önlisans hangisi inşalalh hemen atanırsın atanmak çok zor çnkü budevirdePsikoloji ve felsefe
örgün eğitimmi aöf mi lisans önlisans hangisi inşalalh hemen atanırsın atanmak çok zor çnkü budevirde
Auzef be canm
örgün eğitimmi aöf mi lisans önlisans hangisi inşalalh hemen atanırsın atanmak çok zor çnkü budevirde
inşalalh herşey yolunda g,der atanırsın canım kısmet bu işler birazdaZaten o yuzden huzunluyum ya boyle atama zor isler
aöf de formasyon vermiyorlar diye biliyodm oyüzden türkdil edebiyatı okumadım sırf formasyon yok diye benAuzef be canm
Aof degil ist univ uzaktani bu ben 2009 orgun girisliyim evlenincr gectim buna canm hocalarm aynibzaten , formasyon on kosul derslerini alip diger sartlari saglayanlar aliyor da benm bi stajm kaldi isteaöf de formasyon vermiyorlar diye biliyodm oyüzden türkdil edebiyatı okumadım sırf formasyon yok diye ben
Evliyken butun erkeklerden sogudugunu ne bileceksin bi bosan yeniden yakarlar yuregindeki ask atesini uzulmeEvet daha evvelki konularim sogumadi fazla uzatmayacagim, gecen konudaki kuslugumuz devam ediyor evde buz gibi hava biten iletisim, soguyan bir ben , tum erkeklerden ilk kez tiksinen ve korkan bir ben var artik, kah canim yaniyor, kah kendime uzuluyorum kendi hayatimin icine ettigim icin, univ kazan didin ugras emek ver ama evlen hos yine de okudum ama tum heveslerim hayallerim yasamadigim heyecanlarim hepsini esim ivin ittim kenara evlendim yine olmadi mutlu olamadik bir turlu, anlamak istemesse nasil anlatirsiniz ki bir insana yok...
Bosanaamam da ailem cevre oglum hepsi bir baski, yorulmus bir ziin, beden, bikmis bir bunye cesaret sifir, enerjim bitik dusunuyorum da su ev sartlarinda kimse karismasa karnim boyle sukur normal doysa calismis olsam duzenim.ayni boyle olsa ama aslinda ben mutlu olurdum ya..
Kizlar artik sabri tukenmis onubda sevmiyor belli besbelli kavgaya yer ariyor cocuklik etme abartma deyip gecistiriyorum artik ona gurur yapmiyorum. Koynuna girmiyorum isteyuen de yok zaten istese de ilk kez hissim yok, tuhaf ilk kez hissettim bu duyguyu, ev arkadadi gibi yasayip gidecegiz belli , o kendi hayatinda ben kendi hayatimda iste ... yorum bekliyorum bana yardimci hepinizi gonlunuzden opuyorm arkadaslar...
Oglum herseyden onemlim burda cok iyi sartlarda havuzlu bir sitede bahceli evde arkasaslariyla her gun civil civil maddiyati da yerinde ama ben ayrilirsam hepsi sonecek ve cocuk buraya kayacak bir sure sonra rahat varken anne olsam da bi yerden sonra gidiyor cocuk bunu cok gordum ben bir yandan da parcalanack yuregi off
,:) haklisin bir nebze ama gercek dunya inan cok pislik, oyle dizilerdeki gibi de degil dul yalnizlarin hayati ailem yok yanimda asla da olmayacak es de yok bi bebekli 25 lik guzel dul hatun burda analinbabali kadinlarin kesilip bicildigi ulke 3 yil evvel corlida kadin ogretmen olduruldu evinde bunlar gercek hayat
Lütfen eşini dinleme ve mesleğini yap bak o zaman Etrafında pervane olacak.
neden hala boşa kürek çekiyorsunuz her ikiniz. evlilik bitmiş zaten. devam her ilknizede zul olur. bırakın etrafı. mutluluk yada mutsuzluk yaşayan onlar değil. onlar kapılarını kaparlar,hayata devam ederler. ama o acıyı yaşayan sizlersiniz..çiftler arasında sevgi anlaşma bitttimi,devamı zorlama olur zaten.Evet daha evvelki konularim sogumadi fazla uzatmayacagim, gecen konudaki kuslugumuz devam ediyor evde buz gibi hava biten iletisim, soguyan bir ben , tum erkeklerden ilk kez tiksinen ve korkan bir ben var artik, kah canim yaniyor, kah kendime uzuluyorum kendi hayatimin icine ettigim icin, univ kazan didin ugras emek ver ama evlen hos yine de okudum ama tum heveslerim hayallerim yasamadigim heyecanlarim hepsini esim ivin ittim kenara evlendim yine olmadi mutlu olamadik bir turlu, anlamak istemesse nasil anlatirsiniz ki bir insana yok...
Bosanaamam da ailem cevre oglum hepsi bir baski, yorulmus bir ziin, beden, bikmis bir bunye cesaret sifir, enerjim bitik dusunuyorum da su ev sartlarinda kimse karismasa karnim boyle sukur normal doysa calismis olsam duzenim.ayni boyle olsa ama aslinda ben mutlu olurdum ya..
Kizlar artik sabri tukenmis onubda sevmiyor belli besbelli kavgaya yer ariyor cocuklik etme abartma deyip gecistiriyorum artik ona gurur yapmiyorum. Koynuna girmiyorum isteyuen de yok zaten istese de ilk kez hissim yok, tuhaf ilk kez hissettim bu duyguyu, ev arkadadi gibi yasayip gidecegiz belli , o kendi hayatinda ben kendi hayatimda iste ... yorum bekliyorum bana yardimci hepinizi gonlunuzden opuyorm arkadaslar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?