• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölüyorum kizlar sevgisizlikten...

amin inşallah allah büyüktür kul sıkışmadıkca hızır yetişmez derler sabret

Kendi cikarim icin zaten sabretmek zorundayim mezuniyetim ctesi sinavdan sorna tamamen hallolacak insallah bir de kpss hazirlanmam lazim 1 yil onumuzdeki yila kadar yani, ustine gerekiyorsa stajimida yapmm lazim tum bunlar para zaman bunun icin sanirim sabirli sukunetli zaman gecirmwm lazim bu evde mecbur kalarak

Kendi cikarim icin zaten sabretmek zorundayim mezuniyetim ctesi sinavdan sorna tamamen hallolacak insallah bir de kpss hazirlanmam lazim 1 yil onumuzdeki yila kadar yani, ustine gerekiyorsa stajimida yapmm lazim tum bunlar para zaman bunun icin sanirim sabirli sukunetli zaman gecirmwm lazim bu evde mecbur kalarak
hangi bölüm mezunusuz canım mantıklı davranmak en iyisi canm

aöf de formasyon vermiyorlar diye biliyodm oyüzden türkdil edebiyatı okumadım sırf formasyon yok diye ben
Aof degil ist univ uzaktani bu ben 2009 orgun girisliyim evlenincr gectim buna canm hocalarm aynibzaten , formasyon on kosul derslerini alip diger sartlari saglayanlar aliyor da benm bi stajm kaldi iste

Evet daha evvelki konularim sogumadi fazla uzatmayacagim, gecen konudaki kuslugumuz devam ediyor evde buz gibi hava biten iletisim, soguyan bir ben , tum erkeklerden ilk kez tiksinen ve korkan bir ben var artik, kah canim yaniyor, kah kendime uzuluyorum kendi hayatimin icine ettigim icin, univ kazan didin ugras emek ver ama evlen hos yine de okudum ama tum heveslerim hayallerim yasamadigim heyecanlarim hepsini esim ivin ittim kenara evlendim yine olmadi mutlu olamadik bir turlu, anlamak istemesse nasil anlatirsiniz ki bir insana yok...

Bosanaamam da ailem cevre oglum hepsi bir baski, yorulmus bir ziin, beden, bikmis bir bunye cesaret sifir, enerjim bitik dusunuyorum da su ev sartlarinda kimse karismasa karnim boyle sukur normal doysa calismis olsam duzenim.ayni boyle olsa ama aslinda ben mutlu olurdum ya..

Kizlar artik sabri tukenmis onubda sevmiyor belli besbelli kavgaya yer ariyor cocuklik etme abartma deyip gecistiriyorum artik ona gurur yapmiyorum. Koynuna girmiyorum isteyuen de yok zaten istese de ilk kez hissim yok, tuhaf ilk kez hissettim bu duyguyu, ev arkadadi gibi yasayip gidecegiz belli , o kendi hayatinda ben kendi hayatimda iste ... yorum bekliyorum bana yardimci hepinizi gonlunuzden opuyorm arkadaslar...
Evliyken butun erkeklerden sogudugunu ne bileceksin bi bosan yeniden yakarlar yuregindeki ask atesini uzulme

Senin sartlarina göre en mantikli sekilde ilerliyorsn gbi geldi bana.cunku bosanmadan en az etkilenmek icin bazi kosullarin olusmasini bekliyorsnki en sagliklisi bu olur cocugun icinde senin içinde.körü körüne bi yola girmektense tedbirli dawranarak ilerlemek istiyorsn.genc sin daha Allah yardmcn olsn cnm.

Kemdinizce haklı olabilirsiniz ama bu kadar da karamsar olup hayatı zindan etmeyin kendinize. maddi açıdan pek sorununuz yoksa kendinize hobi edinin evde fazla zaman gecirmemeye çalışın bir süre. esinizle fazla yüz göz olmak da sizi yıpratır.onu ozleyecek kadar mesafe de koymayı bilin.mutlaka ne hissettiğinizi ne çektiğinizi siz bilirsiniz biz sadece öneri veriyoruz.ama inanın nasılsa her şey kötüye gidiyor diye ipleri salarsanız daha da kötü olur. Enerjinizi toplayacak bir şeyler yapmanız lazım. .

Boşanmamak için çocuğunuzun rahatını bahane etmeyiniz lütfen. Gerekirse büyük bi ile gider para kazanır çocuğunuza rahat bir hayat sağlarsınız, sağlamalısınız da.. yok bi ömür çekicem bu durumu diyorsanız da siz bilirsiz tabi..

Oglum herseyden onemlim burda cok iyi sartlarda havuzlu bir sitede bahceli evde arkasaslariyla her gun civil civil maddiyati da yerinde ama ben ayrilirsam hepsi sonecek ve cocuk buraya kayacak bir sure sonra rahat varken anne olsam da bi yerden sonra gidiyor cocuk bunu cok gordum ben bir yandan da parcalanack yuregi off

Mutlu bi anneye ihtiyacı var onun.. havuza, mala, mülke, paraya değil......

,:) haklisin bir nebze ama gercek dunya inan cok pislik, oyle dizilerdeki gibi de degil dul yalnizlarin hayati ailem yok yanimda asla da olmayacak es de yok bi bebekli 25 lik guzel dul hatun burda analinbabali kadinlarin kesilip bicildigi ulke 3 yil evvel corlida kadin ogretmen olduruldu evinde bunlar gercek hayat

Filmlerde yaşıyorsunuz resmen... O kadar çok boşanmış kadın varki... Mutlu dullar onlar, mutsuz evliler değil... Bu söylediklerinizi sırf cesaretiniz ve özgüveniniz olmadığı için doğru olduğuna inanıyorsunuz...

kendine ve bebeğine mutsuz bi hayat verme.
öncelikle işe başla.
sonrası zaten gelecektir.

evliliğinde bi şey yok boşanacak kadar ve böle bunalıma girecek kadar hemen silkelen özgüvenini geri kazan bişilerle meşgul ol ve kesinlikle mesleğini yap işe gir çalış memur olan kadar.eşinden hazır soğumuşken o kızlara birlikte bak inadına onu sallamadığını görsün.beraber yorum yap onunla kendinide ezdirme tabii nede olsa o kadar bakıma böleler ben bu kadar bakım yapmadam çok hoş bir bayanım bide bakımlı olsam düşünemiyorum da demeyi ihmal etme kendini beğendiğini görürse emin ol geri basar.

Evet daha evvelki konularim sogumadi fazla uzatmayacagim, gecen konudaki kuslugumuz devam ediyor evde buz gibi hava biten iletisim, soguyan bir ben , tum erkeklerden ilk kez tiksinen ve korkan bir ben var artik, kah canim yaniyor, kah kendime uzuluyorum kendi hayatimin icine ettigim icin, univ kazan didin ugras emek ver ama evlen hos yine de okudum ama tum heveslerim hayallerim yasamadigim heyecanlarim hepsini esim ivin ittim kenara evlendim yine olmadi mutlu olamadik bir turlu, anlamak istemesse nasil anlatirsiniz ki bir insana yok...

Bosanaamam da ailem cevre oglum hepsi bir baski, yorulmus bir ziin, beden, bikmis bir bunye cesaret sifir, enerjim bitik dusunuyorum da su ev sartlarinda kimse karismasa karnim boyle sukur normal doysa calismis olsam duzenim.ayni boyle olsa ama aslinda ben mutlu olurdum ya..

Kizlar artik sabri tukenmis onubda sevmiyor belli besbelli kavgaya yer ariyor cocuklik etme abartma deyip gecistiriyorum artik ona gurur yapmiyorum. Koynuna girmiyorum isteyuen de yok zaten istese de ilk kez hissim yok, tuhaf ilk kez hissettim bu duyguyu, ev arkadadi gibi yasayip gidecegiz belli , o kendi hayatinda ben kendi hayatimda iste ... yorum bekliyorum bana yardimci hepinizi gonlunuzden opuyorm arkadaslar...
neden hala boşa kürek çekiyorsunuz her ikiniz. evlilik bitmiş zaten. devam her ilknizede zul olur. bırakın etrafı. mutluluk yada mutsuzluk yaşayan onlar değil. onlar kapılarını kaparlar,hayata devam ederler. ama o acıyı yaşayan sizlersiniz..çiftler arasında sevgi anlaşma bitttimi,devamı zorlama olur zaten.
ha,boşanma nedeni illa aldatma yada şiddet değildir. bunuda unutmayalım

Back
X