• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölüyorum kizlar sevgisizlikten...

Valla canım kusura bakma da etraf genç güzel kadın kaynıyo:) hepsini kurtlar mı kapıyo? biz de 25 tik yalnız yaşıyor, çalışıyorduk, bizde küçük yerdeydik, eh kendi çapımızda bizde güzeldik kurtlar mı kaptı serseriler mi kovaladı? Allaha şükür yolumuzu duruşumuzu bildik ona göresi çıktı karşımıza öyle olmayanlar cesaret edemediler yanımıza yaklaşmaya. ne hatunları var KK' nın mankenler ellerine su dökemez. alınları ak yaşıyolar duluz güzeliz kurtlar kapar demiyolar. eminim sizin oralarda da vardır. Oranın tek 25'lik güzel dulu ( sen öyke tanımlıyorsun ya kendini) sen değilsindir heralde.

neden hala boşa kürek çekiyorsunuz her ikiniz. evlilik bitmiş zaten. devam her ilknizede zul olur. bırakın etrafı. mutluluk yada mutsuzluk yaşayan onlar değil. onlar kapılarını kaparlar,hayata devam ederler. ama o acıyı yaşayan sizlersiniz..çiftler arasında sevgi anlaşma bitttimi,devamı zorlama olur zaten.
ha,boşanma nedeni illa aldatma yada şiddet değildir. bunuda unutmayalım

Haklisiniz lakin mafdiyati elime almadan mumkun degil o yakiyor canimi zaten

Valla canım kusura bakma da etraf genç güzel kadın kaynıyo:) hepsini kurtlar mı kapıyo? biz de 25 tik yalnız yaşıyor, çalışıyorduk, bizde küçük yerdeydik, eh kendi çapımızda bizde güzeldik kurtlar mı kaptı serseriler mi kovaladı? Allaha şükür yolumuzu duruşumuzu bildik ona göresi çıktı karşımıza öyle olmayanlar cesaret edemediler yanımıza yaklaşmaya. ne hatunları var KK' nın mankenler ellerine su dökemez. alınları ak yaşıyolar duluz güzeliz kurtlar kapar demiyolar. eminim sizin oralarda da vardır. Oranın tek 25'lik güzel dulu ( sen öyke tanımlıyorsun ya kendini) sen değilsindir heralde.

Niye gocundun anlamadim ama neyse

evliliğinde bi şey yok boşanacak kadar ve böle bunalıma girecek kadar hemen silkelen özgüvenini geri kazan bişilerle meşgul ol ve kesinlikle mesleğini yap işe gir çalış memur olan kadar.eşinden hazır soğumuşken o kızlara birlikte bak inadına onu sallamadığını görsün.beraber yorum yap onunla kendinide ezdirme tabii nede olsa o kadar bakıma böleler ben bu kadar bakım yapmadam çok hoş bir bayanım bide bakımlı olsam düşünemiyorum da demeyi ihmal etme kendini beğendiğini görürse emin ol geri basar.

Hic ugrasmak gelmiyor artik icimdrn tum bunlarla dogrusu

Filmlerde yaşıyorsunuz resmen... O kadar çok boşanmış kadın varki... Mutlu dullar onlar, mutsuz evliler değil... Bu söylediklerinizi sırf cesaretiniz ve özgüveniniz olmadığı için doğru olduğuna inanıyorsunuz...

Yada bana hep oyle anlatildi bosan seni gorurum.bak neler geliyor basina vs hep azgzindadir esimin

Boşanmamak için çocuğunuzun rahatını bahane etmeyiniz lütfen. Gerekirse büyük bi ile gider para kazanır çocuğunuza rahat bir hayat sağlarsınız, sağlamalısınız da.. yok bi ömür çekicem bu durumu diyorsanız da siz bilirsiz tabi..

Yok su kpss bi olsun omur gecmez boyle bu belli haklisin

Senin sartlarina göre en mantikli sekilde ilerliyorsn gbi geldi bana.cunku bosanmadan en az etkilenmek icin bazi kosullarin olusmasini bekliyorsnki en sagliklisi bu olur cocugun icinde senin içinde.körü körüne bi yola girmektense tedbirli dawranarak ilerlemek istiyorsn.genc sin daha Allah yardmcn olsn cnm.

Gecrn yol koru korune de girdim uola ev tuttum 350 tl maasim 1300 idi, esya vs odemesi 750 tl idi baslamadan bitti o ayri bisey dar etti bana bu yeri serriyle resmen kendi yetmiykr gibi kardesini dr ustime saldi hep psik baskilar vs biktim artik

Mis gibi meslegin var niye bosanmiyorsunda bu izdirabi kendine cektiriyorsun

hepsi aynı değilmiş yahu, ben de burada gördükçe öğrendim.. dünya o kadar da kötü değilmiş yani.. biz kabuğunda yaşayanların görmesi için gerçeklerin gösterilmesi gerekiyormuş..

hepsi aynı değilmiş yahu, ben de burada gördükçe öğrendim.. dünya o kadar da kötü değilmiş yani.. biz kabuğunda yaşayanların görmesi için gerçeklerin gösterilmesi gerekiyormuş..

Amaan birak allah askina erkek fegilmi aldigini alinca hevesinibyani basliyorlar yine enniyisi oglusimla tek bir hayat en guzeli

bakın size bu zaman içinde ufak tavsiyelerim olacak. birincisi önce umut edin, umut olmadan yaşanmaz.sonra dua edin..Duanın gücüne inanın. Kendinizi, zihninizi sadece yaşadığınız sıkıntı ile meşgul etmeyin. hayal kurmak isteyip yaşadığınız gerçeklerden uzaklaşamıyorsanız aşk romanları okuyun. kendinizi romanın baş rolündeki kadının yerine koyup okurken de olsa o kadın gibi sevildiğinizi hissedin. ve bir hobi edinin. onunla uğraşıp kafanızı ona yorun. yazıktır. bakın bedenimiz de Allah'ın bize emaneti. ona bu kadar zulmetmeyin..onun da bir vebali var.

Ben bosanicam ayri evde yasiyivam koca su anki koca yani benim evimin masrafininodeyecek yapmayin allah askina
Şu anki eşyalar ne olacak hepsini koca mı alacak?
Çocuk sizde kalacaksa + bir şeyler talep etmeniz lazım haliyle.

Back
X