Oluumun sevgisi

zeyno xan

ez welatım
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2008
296
9
296
47
gece oğluşumu uyudup kendi yadağıma giderken daha 3 yaşındaki oğluşum niye yanımdan gidiyorsun oğlun seni çok seviyor deyince dünyanın en mudlu insanı bendim o an

Ah Ahh..yavrularımıza Rabbim uzun ömürler versin...
evet hepimiz yaşadık o günleri,
benim kızım 12 yaşında,her akşam desem ki beraber yatalım,hiç ikiletmez...
eee akşama kadar ne ben onu görüyorum,ne o beni görüyor...
neyse bunada şükür...
Allah evlatlarımızı bizlere bağışlasın...
sizin prensinizi de çok öpüyorum...
sevgiler...

dunyanın en guzel sozlerı...
rabbım herkese annelıg nasıp etsın dunyanın tek karsılıksız sevgısı ıcınde..
saklı olan anne sevgısı :)..dılerımkı sızde daha nıce sevgıler gorursunuz ..

küçüklüğünü hatırladım şimdi,elini koynuma sokar,gözünüde gözüme dikerdi,bakışa bakışa,bir müddet sonra uyurdu..:asigim::1hug:
şimdi ise 23 yaşında veeee,
didişip duruyoruzzzzzz..kaydirigubbakcemile3.

büyüyünce zaman çakışması varya anlaşmakta,zorlaşıyor ne hikmetse.kafamçokkarıştı
yinede allah ömürlerini bağışlasın tüm evlatları,:Saruboceq:
mutlu olsunlar yeter.:1hug:

bi anne demesine canımızı bile vermeye hazırken bunları duymak gerçekten çokgüzel rabbim acısını hiç göstermesin sağlıklı uzun ömürler versin oğluşuna

gece oğluşumu uyudup kendi yadağıma giderken daha 3 yaşındaki oğluşum niye yanımdan gidiyorsun oğlun seni çok seviyor deyince dünyanın en mudlu insanı bendim o an

cok etkilendim canım :1hug:opuyorumnanaktan bir annenin duyabilecegi en guzel sözleri söylemiş melegin sana :1hug:

hepinize teşekürler RABİM herkesin çocugunu korusun saglıklı uzun ümürler
nasip etsin yaşadıgım bütün olaylara ramen RABİME her gün şükr ediyorum
bana 3 tane pırıl pırıl çocuk verdigi için

:çok üzgünüm: çok duygulandım şimdi....Allah mutluluğunu daim etsin canım..ne güzel evlat sahibi olmak....

Allah hepimize nasip eder inşallah bu mutluluğu.. :Saruboceq:

ayyy kıyamam yaaa:))) allah sizleri hep böle mutlu yapsın umarım ki..

Tipik duygu sömürüsüsempatiksalakcinni

Sıpaya bak yaa, büyümüş de anasını nasıl zevkten dört köşe edeceğini, mutluluktan uçurtacağını bilirmiş. Uyanık bu kuzular ya, hemde öyle böyle değil.

rabbim hiç ayırmasın sizi emi, doyun birbirinize, koklayın doya doyaolumunekankayizsmile

Bugünlerinizin kıymetini bilin.
Benim oğlum da bizimle yatmaya bayılırdı. Şimdi 18 yaşında ve öptürmüyor bile artık.
Uykusunda sarılıp öpüyorum.

Back