Olur mu olmaz mı ?

Doğum gününüz kutlu olsun. Gay değil, efendi değil bu adam dümdüz salak kusura bakmayın.

Temas için demiyorum bunu tabii.
Ağzın bal yesin canım, bu ne biçim erkek yahu. Salağın, malın önde gideni. İnsan doğum günü olduğunu duyduğu yedi kat elin bile nezaketen gününü kutlar. Bu ne bilimsizlik ne medeniyetsizliktir.

Konumu son kez güncellemeye geldim. Bu arkadaşı tekrar evime çağırdım. Ağır bir kargomu taşımasını rica etmiştim. Bu defa sarıldık, film izledik,sohbet ettik. Biz şimdi neyiz konuşmasına girmeden beklentilerimi açıkça dile getirdim. Derdimi anlattım. Düşüncelerimi dile getirdim. Muhabbeti kesebilecegimizi ya da ilişki olarak devam edebileceğimizi ama iki arada bir derede olmaktan sıkıldığımı tercihi ona bıraktığımı dile getirdim. Arkadaşın daha önce hiç sevgilisi olmamış Zaten sarılınca veya en ufak bir temasta kalp atışları yüz metre öteden duyulduğu, elleri titrediği için doğrudur diye düşünüyorum.Bu yüzden nasıl davranması gerektiğini bilemediğini yanlış bir şey yapmaktan, artniyetli anlaşılmaktan korktuğunu,bana zarar vermekten cekindigini söyledi. Sonuç olarak sorunları çözdük. Genel olarak iletişime açık biri olduğu için söylediklerimi dikkate aldı. Birkaç gündür de sevgiliyiz. kendini açtı eğlenceli, hoşsohbet biri olmaya başladı. Umarım bu defa gol olur hanımlar

Yakınlaştınız mı?? yani kaç ay oldu bi açılış olmalıydı
Ya ama niye hiç sevgilisi olmamış biraz oraya takıldım açıkçası

En azından bir öpücük olmalıydı şimdiye kadar.
Ne bilim böyle de ilişki nasıl başlayacak aranızda.
Arkadaş olarak mı görüyor cinsel sorunları mı var bilemem .
Bence tuhaf biri.
Doğum gününü kutlamaması da çok çirkin bence.
Ne olursa olsun bir erkek değer verdiği kadına doğum gününde ufak bir hediye yada çiçek almalı .
Ben olsam artık görüşmedim bu adamla.
Efendiliği falan da beni ilgilendirmezdi.

Yakınlaştınız mı?? yani kaç ay oldu bi açılış olmalıydı
Ya ama niye hiç sevgilisi olmamış biraz oraya takıldım açıkçası
Yanağımdan öptü sayılır mı daha yeni yeni açılıyor. Bende takıldım kendini bir ilişkiye mi hazır hissetmiyordun dedim, istemedim dedi çok kurcalamadım. Belki de onun beğendiği onu , onu beğeneni de o beğenmedi.

İlişkiye başladık bakalım. bazı erkeklere doğum günü çok saçma geliyor daha öncede yaşadım. O da aynısını söyledi. Aklımdaydı sonra kutlamayı unuttum dedi. Bir de daha önce kız arkadaşı olmamışsa kadınların böyle şeylere önem verdiğini bilmiyor da olabilir diye düşündüm. Cinsel sorunlarını bilemem tabi zamanla göreceğim. Sadece bana birinin dokunusuna bu kadar heyecanlanmasi bir yandan güzel geliyor bir yandan da endişe veriyor

Dene bakalım.
Gelişmeleri yszarsun buraya merak ettim mahçup delikanlyı

Plan yapmasını, konu açmasını istiyorsanız onun sizi bir yere götürmesine heves ettiğinizi, ne yapmak isteyeceğini merak ettiğinizi falan söyleyebilirsiniz. Sevgilimle ilişkimizin başlarında o da çok plan yapmazdı, sadece benimle vakit geçirme planı olurdu. Hatta anlattığınız kişiyle benziyor birkaç kısmı sjsjs neyse, kız arkadaşı olmaması problem değil bence sonuçta kadınların yanında nasıl davranılması gerektiğini biliyor. Bilmese sorun olurdu. Plan yapma konusunda da eleştirel bir dil kullanmadan plan yapmasını istediğinizi playlaşabilirsiniz. Ben sevgilime birkaç kere demiştim, sonra baya araştırıp bize gidecek yerler bulmuştu hatta liste yapmıştı. Seneler oldu, evliyiz hala bizim için planlar yapar, etkinlikleri takip eder. Hayatımızdaki insanın öğrenmeye açık olması önemli. Tabi bu beklentinizi güzelce ifade etmeniz de önemli. Yazdıklarınızda olumsuz hiçbir şey görmedim, iki ayda sevgililik için harekete geçmemek normal, temasın kısıtlı olması da normal, her ilişki kendi hızında ilerler. Yok öpücük olmalıydı, yok nasıl olmadı, nasıl sevgili olacaksınız falan çok önyargılı laflar. Bir insanın kıymeti bir gün buket çiçek almasından ya da öpücükten değil her gün size nasıl davrandığından anlaşılır. Bu kriterlere göre mis gibi sevgili olması gereken tonla kıro var. Her şeyde de kusur aramayalım. Sizin bir beklentiniz olursa ifade edebilirsiniz bence, düzgün anlatırsanız anlar gibi geldi. İletişim kuramazsanız tekrar değerlendirirsiniz. Hem heklentimizi paylaşmayıp hem de bir şeyler olmadı diye şikayet edemeyiz ki.

Son düzenleme:
Benim zamam algım bozuldu sanırım. Ben bu konuyu 2-3 hafta, belki de daha çok önce okumuştum sanki.

Gözünüz aydın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…