Ağzın bal yesin canım, bu ne biçim erkek yahu. Salağın, malın önde gideni. İnsan doğum günü olduğunu duyduğu yedi kat elin bile nezaketen gününü kutlar. Bu ne bilimsizlik ne medeniyetsizliktir.Doğum gününüz kutlu olsun. Gay değil, efendi değil bu adam dümdüz salak kusura bakmayın.
Temas için demiyorum bunu tabii.
Yakınlaştınız mı??Konumu son kez güncellemeye geldim. Bu arkadaşı tekrar evime çağırdım. Ağır bir kargomu taşımasını rica etmiştim. Bu defa sarıldık, film izledik,sohbet ettik. Biz şimdi neyiz konuşmasına girmeden beklentilerimi açıkça dile getirdim. Derdimi anlattım. Düşüncelerimi dile getirdim. Muhabbeti kesebilecegimizi ya da ilişki olarak devam edebileceğimizi ama iki arada bir derede olmaktan sıkıldığımı tercihi ona bıraktığımı dile getirdim. Arkadaşın daha önce hiç sevgilisi olmamışZaten sarılınca veya en ufak bir temasta kalp atışları yüz metre öteden duyulduğu, elleri titrediği için doğrudur diye düşünüyorum.Bu yüzden nasıl davranması gerektiğini bilemediğini yanlış bir şey yapmaktan, artniyetli anlaşılmaktan korktuğunu,bana zarar vermekten cekindigini söyledi. Sonuç olarak sorunları çözdük. Genel olarak iletişime açık biri olduğu için söylediklerimi dikkate aldı. Birkaç gündür de sevgiliyiz. kendini açtı eğlenceli, hoşsohbet biri olmaya başladı. Umarım bu defa gol olur hanımlar
Yanağımdan öptü sayılır mıYakınlaştınız mı??yani kaç ay oldu bi açılış olmalıydı
Ya ama niye hiç sevgilisi olmamış biraz oraya takıldım açıkçası
İlişkiye başladık bakalım. bazı erkeklere doğum günü çok saçma geliyor daha öncede yaşadım. O da aynısını söyledi. Aklımdaydı sonra kutlamayı unuttum dedi. Bir de daha önce kız arkadaşı olmamışsa kadınların böyle şeylere önem verdiğini bilmiyor da olabilir diye düşündüm. Cinsel sorunlarını bilemem tabi zamanla göreceğim. Sadece bana birinin dokunusuna bu kadar heyecanlanmasi bir yandan güzel geliyor bir yandan da endişe veriyorEn azından bir öpücük olmalıydı şimdiye kadar.
Ne bilim böyle de ilişki nasıl başlayacak aranızda.
Arkadaş olarak mı görüyor cinsel sorunları mı var bilemem .
Bence tuhaf biri.
Doğum gününü kutlamaması da çok çirkin bence.
Ne olursa olsun bir erkek değer verdiği kadına doğum gününde ufak bir hediye yada çiçek almalı .
Ben olsam artık görüşmedim bu adamla.
Efendiliği falan da beni ilgilendirmezdi.
Dene bakalım.İlişkiye başladık bakalım. bazı erkeklere doğum günü çok saçma geliyor daha öncede yaşadım. O da aynısını söyledi. Aklımdaydı sonra kutlamayı unuttum dedi. Bir de daha önce kız arkadaşı olmamışsa kadınların böyle şeylere önem verdiğini bilmiyor da olabilir diye düşündüm. Cinsel sorunlarını bilemem tabi zamanla göreceğim. Sadece bana birinin dokunusuna bu kadar heyecanlanmasi bir yandan güzel geliyor bir yandan da endişe veriyor
Adim Yıldırım ilk 1 ay dokunmuyo muymus?Ya adil yıldırım kuraliyla ilk 1 ay kuralım var ama herkesle 1 aya kalmadan muhabbet kesiliyorama yani neredeyse 3 ay olacak insan en azından yanlışlıkla falan dokunur temas eder
Deja vu oldun sen annemBenim zamam algım bozuldu sanırım. Ben bu konuyu 2-3 hafta, belki de daha çok önce okumuştum sanki.
Gözünüz aydın.
Aynı konudan yokmuş meğerse. Kontrol de ettim. Bir hafta geçip gitmemiş demek ki.Deja vu oldun sen annem