Olur mu olmaz mı ?

Efendi erkek yerine piç tercihlerinden gına gelmedi mi hala… ille çapkın olsun, çok sosyal olsun, tecrübeli olsun, ilginç olsun… ben de böyle değilim ve senin erkek versiyonların zamanında iyi ki beni beğenmedi de hepsini her anlamda beşe katlayan eşim beni bulabildi.

Aynı şeyleri düşündüm Yengeç. Konu sahibinin olumlu özellikler dediği şeyler düzlüğünün getirileri gibi geldi bana da.
Ya işte yanında çok güldüğüm insanlarda sonradan beni üzdü veya güvendiğim dağlara karlar yağdı acaba zamanla sevgili olursak bana alisirsa açılır mı diyorum öbür türlüsü çok zor çünkü.

Ben pic erkek tercih etmem tam tersine hep efendi erkekleri sevmisimdir. Efendi demek sıkıcı demek değilki

Bu çocuk için yaptığın tarif işinde gücünde efendi biri olduğu izlenimi uyandırıyor. Yoksa seni çoktan eve atmıştı
Ya adil yıldırım kuraliyla ilk 1 ay kuralım var ama herkesle 1 aya kalmadan muhabbet kesiliyor ama yani neredeyse 3 ay olacak insan en azından yanlışlıkla falan dokunur temas eder

Biraz benim eşime benziyor hatta baya. (Ama eşim komiktir, sohbeti vardir en azindan) Siz ilerleyin ondan beklemeyin bakalim ne yapacak. Eşim de dokunmuyordu elimi bile tutmamisti adim atmiyordu. En sonunda ben öptüm de öyle rahatladi sonra gerisi geldi.
İlk açilişi siz yapin korkuyordur belki doğru zamanda yapamazsam ve kizarsa diye nebileyim. Siz adim attiktan sonra hala sevgili vs adim atmayip miy miy davraniyorsa da iliskide gözü yoktur onun.

Bana hiç mantıklı gelmedi. Gelgitlerim yüzünden veya sıkılınca konuşmayı kestiğim biri demişsiniz.
Ee sonrasında darlamıyormuş o güzel özellik. Ama tekrar konuşunca bir olur hadi iki olur ama üçüncüsünde hayırdır sen demiyorsa orda sıkıntı var bence.
Kendine saygısı olmayan biri derim ben net.
Tüm planları sizden beklemesi veya muhabbetinin size göre akmaması da sıkıntı.
Efendi adam anlayışıma uymuyor benim.
Ahlaklı biridir öyle de görünüyor zaten ama sıkıcı gel deyince gelen git deyince giden biri olmak zorunda değil efendi tanımı.
Hem kendini tanıyan hem eğlenceli hem efendi insan olmalı doğru insan diye düşünüyorum.

Dur bakalım. Hemen guvenmeyslım kımseye. Çünkü insanlar kenfını güzel gızlıolar

Arkadaşlar bu adam ya gay ya beni hiç umursamıyor ya da aşırı derecede muhafazakâr. 4 saat boyunca sohbet ettik ,film izledik. Ama yaptığımız maksimum temas dizlerimizin birbirine değmesiydi. Ayrıca yanındayken ailem aradı, hoparlöre aldım 10 dakikaya yakın doğum günümden falan konuştuk kutladılar. Telefonu kapattım. Hiçbir şey söylemedi doğum günün kutlu olsun bile demedi.

Ayy ne uyuz bir şeymiş. Hediye almak gerekir diye korkudan mi gormezden geliyor. İnsan neden boyle bir şey yapar ki.
Ya da bu adamin sosyal becerileri aşiri asiri yerlerde bu yüzden ne konuşmak biliyor ne özel gün biliyor.

Bir tık belki heyecandan konuşamamistir dedim ama genel olarak konuşamadiginiz biriyle aşiri efendi biri de olsa olmaz bence. Bu adamda var bir sey

Cimri değil ama neden bir söz dahi etmedi anlayamadım 3 ay oldu neredeyse heyecanı mi kaldı

Ay o ne ya, gay herhalde. Doğum günü konusuna girmiyorum bile. Dehleyin gitsin bence. Zaman kaybı.

Dogum günümü kutlamayan biri hakkında “efendi” diye asla düsünmem. Muhafazakarda olsa, gay da olsa “efendi” diye belirttiginiz adam görgü ve nezaket kurallarından yoksun olamaz, olmaz.

B

Basta dekolteme bakmadı cinsellik konusmadi demissiniz bunları iyi yönleri diye yazmissınız. Sonra da bundan yakınmişsınız. Ne istediğinizi bilmiyor olabilir misimiz karşı taraf da anlamadıysa cekingen davranıyor olabilir. Eşimle ilk taniştıgımızda bile sarilmadan etmeden duramazdık. Bir de dekolteye bakması normal bence en azımdan bi gözu kayar heyecanlanır bakmaz falan sonucta nirmal arkadas niyeti degil bir flort durumu var cinsel cekim ve bakmak normaldur yani. Bana garip geldi. Siz çok mu soguk duruyorsunuz acaba . Siz rahatsız olurmuş gibi davraniyorsaniz uzak duruyordur aksi halde çok garip cidden

Doğum gününüz kutlu olsun. Gay değil, efendi değil bu adam dümdüz salak kusura bakmayın.

Temas için demiyorum bunu tabii.

Adamla bi flört durumu olduğuna emin misin? Belki de sadece arkadaş olarak görüyor ve ona göre yaklaşıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…