Sizin sıkınınız ne iş ne de askere giden erkek arkadaş. Hayata dair planınız, hedefiniz, hayaliniz bile yok. Kafam dağılsın, sevgilim yokken vakit geçireyim diye çalışılmaz. Fast food restoranda kariyer yapamasanız da iş hayatını öğrenir tecrübe edersiniz. Orada bile sıkıldınız hatta yasal-etik olmayan şekilde çıkmaya çalışıyorsunuz.
Sevgiliniz belli ki askere gidene kadar vakit geçirmeyi düşünmüş sizinle, gerisi yok. Yani ilerisi için ciddi bir şey düşünmüyor ama siz hala ben onsuz yaşayamam kafasındasınız. Valla yaşarsınız, hatta ya ne kadar abartmışım drama yapmışım der gülersiniz bu halinize. Geleceğinizi hayatınızı birilerine göre değil kendi isteklerinize göre şekillendirin. Her zaman bir B planınız olsun. Eski sevgili döndü geldi askerden ve başkasıyla görüşmeye hatta ciddi düşünmeye başladı. Ne yapacaksınız, onu alma beni al mı diyeceksiniz. Sizi istemeyenin peşinde mi sürüneceksiniz?
Çocuk gibi devamlı bir şeyler istiyorsunuz, hep birileri sizin için bir şeyler yapsın. Bir ara İngiltere'ye amcamın yanına gitmek istiyorum yazmıştınız ama amcanız vefat etti. Hayatınızı siz değiştirebilirsiniz başkası değil. Devamlı mızmızlanmayın, anneniz babanız hariç kimse çekmez sizi. Sosyal klüplere katılın hobi edinin. Maddi durumunuzun iyi olup olmaması hiç önemli değil, çalışmalısınız.