Ölümüne ilaç kullandım 30 kilo verdim bedelini ödüyorum!!

melodiamor

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2012
10
1
Lise hayatıma kadar 58 kilo olan ben babamın görevi nedeniyle güneydoğuda 2 sene bir süre yaşamak zorunda kaldım.Ve ordan dönüştüm 92 kiloyu buldu.
Bir sürü diyetisyene gittim kitap gibi her kaloriden diyetler aldım.Baktım böyle olcak gibi değil daha kısa sürede daha hızlı zayıflama yöntemleri çarşaf çarşaf gazetelerde sergileniyor uyanığım ya hemen yapıp 7 kilo 1 hafta yada 2 haftada vericem 2 ayda çoğu fazlalığımdan kurtulucam.Denedim 3 kilo verip 7 kilo aldım.
Kalp hastalarının diyetini buldum 1 haftada 4 kilo verdim 1 ay sonunda 2 katını aldım.
bu sre zarfında 120 yi buldum.Akanpuntura gittim 1-2 kilo verditti sonra durdu ee tez canlıyız ya millet olarak buda işe yaramadı dedim.
En sonunda pes ettim 24 yaşında 120 kilo 1,68 boy çok acınası bir durum ama sevdiğim adam sorun değil dedi barıştım kendimle.Bir süre daha böle devam ettim.
Sonra bir dün sevdiğim adamın senden utanıyorum sözü beni yıktı.Artık ölümüne amrliyat olmaya karar verdim.
Önce kelepçe düşündüm dr konuştuk ama adam direk miğdeyi küçültüp kelepçe takarsak daha olumlu sonuç alırız dedi tamam dedim bir diyet verdi önce biraz kilo vermelisin dedi aldım yaptım ne çare pek işe yaramadı adam 2 ci gidişimizde masada kalma riskimden bahsetti tabi annemle babam da duydu ve engel oldular.liposıctıon da düşündük 8 kilo yağın vucuttdan alınacağını ama bunun çok riskli olacağını gözetim altında olmam gerektiği söylendi ailem bundan yanada korkunca vazgeçmek zorunda kaldım.
En son bir ilaç kullanan arkadaşım vardı benim gibi kilo mağduru.Bir gün çıka geldi 105 kiloyken 82 kiloya düşmüş şoka girdim.Kullandığı ilacı aldım.Yan etkilerini öğrendim.Artık ölümüne yapıcam dedim ailemden gizli başladım 3,5 ayda 30 kilo verdim 90 kilo oldum.10 aydır kullanmıyorum 4 kilo aldım.
Bu ilaç konusunu asla ama asla önermiyorum.Çünkü ben sağlığımı bile kenara bıraktım ölümüne kullandım ilacı atın ölümü arpadan olsun dedim kaybedecek bişim kalmamıştı çünkü gururum kırılmıştı ayrıca ayak bileklerim dizlerim vucudumu taşıyamıyor,sigara kullanmamama rağmen 10 merdivenden fazlasını çıkamıyor nefes nefese kalıp oturduğum yerde spreyimi kullanmak zorunda kalıyordum.Ben astım hastasıyım.
Asla hiç bir tür ilacı önermem önermiyorumda bu ilac şunu öğretti bana eğer inanırsan oluyor.Psolojik olarak arkadaşım verdi bende veririm diye başladım ilaca herkesde aynı etkiyi göstermezken bende inanılmaz sonuçlar aldık.Arkadaşımda birinden görüp aldı ve oda inancıyla verdi.
Bu ilaç toplatılan ilaçlardan mı diye sorarsanız evet.İştahımı kesti otomatikmen kilo verdim tek sorun sarkan yerlerimdi onlarda zamanla toparlandı.
Ama asıl sonuçda şuki,
Şu an 82 kiloya inen arkadaşım ve ben artık bir kalp hastasıyız!!!
Bu hem bir başarı hem bir yenilgi öyküsüydü şunu bilmenizi istiyorum.
Siz siz olun asla bedeniniz için ilaçlara başvurmayın asıl ihtiyacınız olan şeye sahipsiniz oda beyniniz eğer siz yaparım der inanırsanız neler başaracağınızı zamanla görürsünüz.
2-kilolu bile olsanız sağlıklı olduğunuz sürece asla karamsar olmayın.Kilo verilir yada alınabilir bir şey ama sağlık 1 kere gider ve almak çoğu zaman İMKANSIZDIR...

sevgiler...

Umarım bu yazınızı forumda şu kadar sürede kilo verme, yok hangimiz daha çabuk vereceğiz, şok diyetler başlıklarındaki kadınlarımız da okur...
Acil şifalar diliyorum size Rabbim'den.
Bedene göre normal kiloda olmak güzel bir şeydir ama sağlıklı ve mutlu olmanın kilosu yoktur, bunu herkes anlamalı.

(( Allah razı olsun.
Bazen yapılan her hata yapanda dönülmez bir noktaya varsada,Diğer insanlar öğrendiği sürece büyük bir tecrübe ve uyarı niteliği taşıyacaktır diye düşündüm.Umarım gençlerimiz benim yaptığım hatayı yapmaz ve benim kadar yara almaz..
İlaç ismini, bilerek vermedim ben yandım başkaları yanmasın..

Allah razı olsun canım
Bu yazımı ben ve benim gibilere ışık olması açısından yazdım.Çevremde beni görüp ilacın ismini almak isteyen çoğu tanıdığımla şuan görüşmüyorum sanıyorlarki kıskançlığımdan vermiyorum ilacın ismini..Keşke zararı olmasada burda herkese ilaç olsam ama benim dışım, dışarıya gülümsesede içim acıyor.O acıları çekmektense şuan kilolu kalsınlar ama en azından sağlıklı olsunlar diyorum.

Ne kadar dışardan kötü algılansamda razıyım.İlaç kullanacakların aklının köşesinde bu yazım hep olucaktır.
Şimdi içinden zaten hastaymış sağlıklıda bişi yapmıyor diyenlerde vardır eminim,işin garip yanıda o zaten sağlıklı olup kullanan yani arkadaşıma başda tavsiye eden kadının hiç bir sorunu yokken bacak ve bilek kemikleri kısa bir zamanda kemiklerin sürtünmesinden aşınarak incelmiş şuan tek başına yürüyemiyor.Umarım buda sağlıklıda böyle etki yapmaz diyen arkadaşlara cevap olur.

cok zararlı bu ilaçlar ya.gecmiş olsun canım bidaha kullanma sakın

Allah razı olsun cnm.
Yoooookk Bir daha töbe Spora yazıldım.Uğraşıcam,inat ve inancımla bu sefer alnımın teriyle vericem kilolarımı hem sarkmadan,hem sağlıkla hemde yaşarak vericem.İnşallah

Ah be arkadaşım bu kadar diyetisyene gideceğine bir ton saçma sapan ilaçlar alıcağına bir spor salonuna yazılsaydın bak en çok 5 ay düzenli spor yapsaydın şimdiye tüm fazlalıklarından kurtulmuştun.Ne diyeyim sana kendi düşen ağlamaz hapın yan etkilerini de biliyormuşsun.
Emek vermeden hiç bir başarıya ulaşılmaz arkadaşlar sen oturduğun yerden hap içip,çay içip zayıflayamazsın.
Umarım bir çok arkadaşa ders olur bu yazdıkların.
Diyetler için de lütfen diyet yapmadan önce bir doktora başvurun,kilo için sağlığınızı riske atmayın bizim memleketteki komşu sağlıksız diyet sebebiyle öldü 37 yaşındaydı daha!
Spor yapılmadan zayıflanılmaz.

Allah razı olsun cnm.
Yoooookk Bir daha töbe Spora yazıldım.Uğraşıcam,inat ve inancımla bu sefer alnımın teriyle vericem kilolarımı hem sarkmadan,hem sağlıkla hemde yaşarak vericem.İnşallah

evet hersey spor ben annemi ki annem 50 yasında 18kilo zayıflattım.öyle sıkı diyet falanda yok herseyde yedi.sadece yediklerini düzenledik ve günde 1saat yürüyüş.eminim ki sende yaparsın.zaten eğer kafaya koyduysan bu iş olmus demektir.

Bence kullandığınız ilacı deşifre edin...
Zaten piyasa bulunan ilaçların %99 u bu yönde, tarım bakanlığı onaylı ilaç mı olur arkadaş...
Malesef konu ticaret ise oluyor, sağlıklı insanlarımız bir umut uğruna canlarını kaybediyor.
Bırakın kötü bilmek isteyen kötü bilsin, doğru söyleyenin kovulmadığı hangi köy kalmış ki...
Bu konuyu açmakla öyle iyi bir şey yaptınız ki, hergün o topiclere girip bağırasım geliyordu ama artık buna gerek kalmadı.
Herkes okusun yazınınızı, ne hayallerle başlayıp nerelere gelindiğini bütün çıplaklığı ile görsünler.
Dayatılan 'güzellik' kavramı ile nasıl kandırıldıklarını farketsinler.
Bütün uzmanlar ayda 1-2 kilonun sağlıklı olduğunu barım barım bağırırken, sahte ve bilinçdışı reklamlarla bizlerin akıllarına giriyorlar.
Benim gözümde bunu yapan, alet olan insanların uyuşturucu satıcılarından hiçbir farkı yok.
Bir insan yaşamı bu kadar ucuz olmamalı, bu kadar el ayağa düşürülüp üç kuruş kazanmak adına sağlıkları alınmamalı.

Sorunda o zaten o saçma sapan dediğin ilaçları kullanmanın kullandıktan sonra aldığım neticen sonraki pişmanlığı yazdım.İş işden geçmeden önce bu şekilde düşünecek yada bu şekilde uyarıda bulunucak çok kişi yoktu çevremde ve o sıralar ilaçlardan ölenlere kulp bulunuyordu.Ben de bilseydim yine yaparmıydım diye sorarsan o yaşda ozamanlar yine yapardım.Gençken yasaklar daha cazip gelir hemde kendini kilolu olarak toplumda soyutlamışsan dahada cazip gelir.Hayatında hiç 120 kiloyu genç yaşda gördünmü bilmiyorum ama pskolojik olarak zorluğunu anlatmam imkansız.
Spor yapsaydın diyosun 10 adım yürüyüp yere oturuyordum spor şansım keşke olsaydı ama yoktu ameliyat için gittiğim doktor bile sadece diyet veriyordu ve süre veriyordu diyetle direk spor yapma şansım yoktu gerek fiziksel gerek sağlıksal açıdan.
Çünkü ayak bileklerim çok ince vucudumu taşırken aklına gelemiycek acı çekiyordum.

Sonuç olarak keşke dediğin gibi spor şansım olsaydıda 5 ayı bırak 1 senede verseydim de şuan çektiğim acıları çekmeseydim keşke...

Biliyormusun çok güzel yazmışsın bu cevabına içten içe teşekkür ediyorum.Hele şu sözün varya bitirdi beni ne hayallerle başlayıp nelere gelindiğini... Aynnen öyle 56 beden de 38 beden inicem artım mağazalarda size göre ürünümüz yok yada sadece battal boy teyze pantolonlarımız var onlarda tek renk yani siyah..Bu lafları duymıycam çevremdekilerin boynunda yukarısı yaşını gösteriyorda arkadan bakınca 35 demelerini duymıycam diye diye bekledim.. ama sonuç kilo vermekten de ağır oldu.
İsmini verirsem burda bir çok insan ben sağlıklıyım bana bişi olmaz diyip kullanıcaktır bundan eminim.Bu yüzden korkuyorum aslında.Ve evet bir sözünde çok doğru bu hapların içinde uyuşturucu maddeside bulunuyor.Bakanlık onaylıyor insan sağlığı önemsiz tek önemli olan ticaret bu piyasada..
Ve bu ilacı araştırdım derinlemesine daha önce bu ilaç piyadaya ismi farklı olarak sürülmüş birisi vefaat edince bakanlık toplatmış ama firma sahibi ismini değiştirip tekrar sürmüş piyasaya yani alınan ilaçların içerikleri aynı sadece toplatıldıktan sonra isimler değişiyor.Lütfen bunuda bilin gözardı etmeyin.

PİYASADAKİ HİÇ BİR İLACA İTİBAR ETMEYİN.HEPSİ SAĞLIĞINIZI SİZDEN ALIR GERİYE BİRTEK TEDAVİ İÇİN HASTANE KORİDORLARINDA İLAÇ YAZDIRMA,MUAYNE OLMAK İÇİN ÇABALADIĞINIZ KOŞUŞTURMALARINIZ MİRAS KALIR.BENDE ARKADAŞIMDA ŞUAN BU İLACIN BİZDEKİ İZLERİNİN MİRASCILARIYIZ.BİZLER MAĞDURURZ SİZLER İÇİN EN AZINDAN BİR ŞANS VAR..
KİLEBEK cnm bende şimdi spora yazıldım inşallah vericem:)

Son düzenleme:
gerçekten çok tebrik ve teşekkür ederim arkadaşım sana bu duyarlılığın için... yaptığın hatayı burda belirterek belkide kaç genç kızımızın aklını başına getirecek, karşılarına bu tarz çözümler çıktığında, kaç kişinin aklına acaba sen geliceksin? çok duyarlı bir davranış sergilemişsin Allah razı olsun. Allah şifa versin...

Son düzenleme:

Ben sizi çok iyi anlıyorum inanın.
Bir zamanlar ben de kilo savaşı verdim, şuan ablam aynı şeyle savaşıyor.
O psikolojiyi, insanların 'alaycı tavır ve bakışlarını', özgüvenin giderek yok olup, hayattan soyutlaşmanın nasıl bir şey olduğunu, kendini eksik hissetmeyi...
Çok çok iyi biliyorum, inanın.
Yaptığınız sadece dediğim gibi bir UMUTla yola çıkmak, şükür ki çok çok geç olmadan bu hatadan dönmüşsünüz.
Basına yansımayan ya da nedeni anlaşılamadan ölen birçok kişi mevcut bu haplardan.
Biri de çıkıp bunları anlatamıyor malesef, sırf bu kötü tanıtımları sanal ortamdan silmekle görevlendirilmiş çalışanlar mevcut.
Diğer arkadaşın da dediği gibi açtığınız bu konuyla nice kadına öncü olacaksınız, denk gelen çevresine anlatıcak, onlar da akıllarında varsa bile bu yola hiç başlamayacaklar.
İnşallah en yakın zamanda eski sağlığınıza ve daha sonra istediğiniz görüntüye ulaşırsınız.

Pişman olduğunun farkındayım zaten ben.Şuan ki halini suçlamıyorum hatta bu konuyu açarak çok iyi bir şey yapmışsın senin durumuna düşebilecek insanları uyarmışsın.Ama fizik yapına uygun bir spor mutlaka bulunur.Pilates yapabilirsin,kendini çok zorlamayacak sporlar yapabilirsin hala geç değil senin için.Diyetisyenlerin her söylediğine inanmayın onlar doğal olarak spor salonlarını önermezler çünkü bu işten para kazanıyorlar.Bence çevredeki iyi spor salonlarını araştır ayrıca kalp krizi için de sana uygun bir spor yapmak seni bu durumdan kurtarabilir.Sağlığın başı spordan geliyor.Ben ortaokul yıllarımda vücuduma göre çok kiloluydum tam ergenlik zamanlarımdı spor yapmaya başladım.Hatta en başta spor olarak huloloplar var ya çemberler sürekli onlardan çeviriyordum.Bir kaç ayda vücudum düzelmişti.Ondan sonra fırsat buldukça hep spor yapan bir insan oldum.
Anneme de diyordu diyetisyen spor yapamazsınız diye,bel ağrıları vardı kemikleri çok inceydi sonra başladı spor salonuna o ince kaslar güçlendi,bel ağrılarından kurtuldu.Ve anladık ki hemen hemen bütün diyetisyenler direk olarak spor yapmayın diyorlar.Bunlara inanmayın lütfen.

Asıl ben teşekkür ederim en azından ilk ağızdan duydunuz, sizlerde benim gibi birileri çıkarsa karşısınıza sizlerde onları benim yaşadıklarımla uyarıcaksınız ve belki yazımı okutucaksınız.Ben yaptığım yanlışın bedelini ödüyorum benden sonrakiler ödemesin.
Ve şunu lütfen unutmayın aranızada anne olanda vardır eminim genç kızınız kiloluysa onunla arkadaş olun sizden bişi saklamasına izin vermeyin.5-10 kilo fazla olandan bahsetmiyorum,daha çok kilosu olandan inanın çok zor.toplumdan soyutlamışsa kendini, annesiyle bile bişi paylaşamıyorsa kendi çözümünü en basitini arayıp bulup yapacaktır.
Bu yüzden kilosu çok olan genç kızlarımıza dikkat edin.Beni hatırlatın arkadaşımı hatırlatın.Ben eşşeklik yaptım belki aptallık ve payıma düşeni aldım.Malesefki bununlada yaşamak zorundayım..
Umarım herkes birbirine anlatır.Ve bu ilaçlarında ne denli ölümcül olduğunu ilk ağızdan öğrenirler..

Keşke cnm keşke bir Allahın kuluda senin gibi yönelndirebilseydi ama yapmadılar sorumluluğumdan korktular demekki.Yada kendilerini düşündüler.
1,65 boy 120kilo ayak ve el bileklerim doğuşdan çok ince.Hatta her gören dalga geçerdi :) bebek bileği gibi bu ne derdi :) etim bol kemikden noksanım :)
Şimdi profiloya yazıldım spor salonuna yarın başlıyorum kısmetse inşallah ordan olumlu sonuçlar alıcam.Minik giydiğim gün burda öncesi ve sonrası fotomu yayınlıycam inşallah vericem artık süresi umrumda dahi değil yeterki sağlıklı bi şekilde veriyim hastane kokusundan bıktım ve yoruldum.Sağlıklı yaşamak istiyorum.
Ben liseye kadar hiç kilolu olmadan liseden sonra patlak verdi vucudum ki ben tenis oyuncusuyum 1.liklerim var.Spor nezaman bitti benim kilo olayımda ozaman başladı.Ama artık bunu değiştiricem inşallah..

öncelikle çok geçmiş olsun...bu yazıyı yazdığınız için sizi tebrik ediyorum.bi çok kişinin hala daha ilaç kullandığını duyuyoruz.umarım sizin sayfanızı okurlar ve bilinçlenirler.
çünkü ben de 90 kiloyken sürekli bi arayış içindeydim,hızlı zayıflatacak bişeyler arar dururdum,o yüzden sizi çok iyi anladım.
hatta 1 defa ilaç kullandım ama kutuyu dahi bitirmeden attım çöpe.sonra birgün karar verdim zayıflamaya.
hem beslenme biçimimi değiştirdim hem de yürüyüşe başladım.aslında çare ararken
bunun için harekete geçmeyenin ben olduğunu anladım zayıflamaya başlayınca..
dediğiniz gibi,insan kendine inanınca herşeyi başarabilir...
umarım yakın zamanda sağlığınıza kavuşur ve istediğiniz kiloda olursunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…