Ölümün Arkasından..

Yaktın, dağladın..
Hangi kelime, hangi teselli söndürebilir ki yüreğinin yangınını.
Oooofff ooofff.. sabır

Ağlayarak okudum ve hala gosyaslarim süzülüyor. Rabbim sabır versin. Elbette çok zordur ama evladınız için güçlü olmak zorundasınız .

YaZınızı tamamlayamadan çünkü çok üzüldüm.
Burada çoğu zaman gerçekliğine inanmadığım, içeriğini gereksiz bulduğum konulara rastlıyorum.
Konuyu okuyunca insan derdini sorguluyor.
Okuduklarını sorguluyor.
Bu acının geçmeyeceğini biliyorum ama Allahtan sizin için sabır diliyorum.
Haberlerde sizi ben de gördüm.
Kullanıcı adınızdan dolayı siz olduğunuza eminim.
Eşiniz gibi olamaz söyleyince ama siz de çok güzelsiniz oğlunuz da.

Allah sabırlar versin
Çok şanslısın biliyor musun
Ben bu şansı yakalayamadım ya eşimle aramda böyle güçlü bir sevgi olmadı olamadı

Bence üzülme iyi yanlarını hatırla dile getir. Kötüyü üzüntüyü kov aklından

İnan çok şanslısın. Eşini hep iyi güzel hatırlayarak yaşa. O sende neyi sevdiyse seni basıl sevdiyse öyle olmaya devam ederek yaşa

Içim yandı yazdıklarınızı okurken ne kadar güzel anlatmışsınız ona olan sevginizi Allah ım size ve evladıniza sabir versin

Ağlattın beni hülya. Herşeyin tesellisi var da ölüme teselli edecek bi lafım yok. Allah sana sabırlar versin, evladına ve sana güzel ömürler versin.

Ah canım ya...

Öyle üzüldüm öyle üzüldüm ki göz yaşlarım akıyor bir yandan. Tamamlayamadım yazını... İlk cümleler bile yetti benim acını paylaşmama. Rabbim vakti gelince sizi cennetinde kavuştursun inşallah. Rabbim günahlarını affetsin, kabir azabı vermesin, size de bol bol sabır versin inşallah...

Çok güzelsin Hülya hem kendin hem karakterin
Allah cennetinde kavuştursun Evren ile seni

Eşinin sana emaneti oğlun onun için dik dur büyüdüğünde çocukluğunu acılarla, annesinin acılarıyla hatırlamasın

Yazinizi okurken kahroldum...Allahim bol bol sabir versin. Cok zordur yasayan daha iyi bilir elbette. Denilecek bir sozde teselliside yok kelimeler dugum oldu ........ Allahim kimseyi sevdigiyle evladiyla sinamasin.......

Ben çok duygusal ve eşine bağlı bir insanım. Hüngür hüngür ağladım yazdıklarınızı görünce. Allah size sabır versin. Allah sevdiği ile birlikte olanlara da uzun ömürler versin.

Allah sabır versin.
Ben ilk üç cümlede ağlarken siz bütün bunlara karşı dik duruyorsunuz. Evladınız için...
Allah rahmet etsin. Rabbim sizi cennetinde kavuştursun.

Insan bir kere sevdigini topraga gomunce evet. Normalde korktugu o mezarliklar var ya dost oluyor insana ev oluyor ..
Hic kormuyorsun artik o mezarliklardan.
Cunku sevdiginin yakininin evi artik oralar
Bilirim

Ne diyim ki. Omur boyu tasiyacaksin bu aciyi
Hafifleyecek ama gecmeyecek uzgunum
Allah sabir versin

hıçkıra hıçkıra ağlayarak okudum yazdıklarınızı sizin acınızı düşünemiyorum bilee RABBİM dayanma gücü versin evladınızı size bağışlasın çok zor tahmin ediyorum yada düşünebiliyorum ama evladınız için dimdik ve güçlü olmalısınız ALLAH rahmet etsin

Allahım sizi Cennetinin en güzel yerinde kavuştursun inşallah

Allah sabır versin. Acınızı içimde yaşadım çok üzüldüm. Allah oğlunuza uzun ömürler versin inşallah.

Ooff nasıl da dökmüşsün içini, iyice ağlattın beni de. Allah eşine rahmet, sana da sabırların en büyüğünü versin inşallah.

Mekanı cennet olsun. Rabbim sabır versin.. Sarılın evladınıza sımsıkı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…