Ölümün Arkasından..

Nasıl üzüldüğümü anlatamam ne diyim Allah ahirette doymayı nasip etsin hatta öyle ki cennette iyiki dünya da acı cekmisiz de burda meyvesini yiyoruz demeyi nasip etsin

Okumuştum haberi, Rabbım sabır versin..

Başınız sağ olsun.
Rabbim büyük sabırlar versin,nur içinde uyusun eşiniz inşallah.

Ben 4 aylık ayrılığa dayanamıyorum, ölüm ayrılığına nasıl dayanılır Rabbim... Acınızı öyle derinden hissediyor ve paylaşıyorum ki... İnanın çok kötü oldum. Güzel Allah’ım size ve ailenize sabır versin. Lütfen bu zor süreçte düzenli terapi alın. Bu öyle böyle bir acı değil, kendinizle baş başa kalmayın. Başınız sağolsun, mekanı cennetin en güzel köşesi olsun ya diyecek söz bulamıyorum darmadağın oldum...

okudum hala aglıyorum

Allahımmm benim içim yandı cayır cayır.... ayrılık ölüm acısı imtihanların imtihanı belki....

Sen nolur bu kardeşimize ve ölüm acısı ayrılık acısı yaşayan her kardeşimize yardım et.

bize ağır imtihanlar yükleme Ya Rab

"Başınız sağ olsun, Allah sabır versin , eşiniz yattıkça evladınızın ömrü uzasın" demekten başka hiç bir şey gelmiyor elimden.

Hayat çok kısa, gerçekten yaşadığımız "an"ın kıymetini bilmeliyiz.

Icim acidi gozlerim doldu okurken. Allah size sabir versin. Mekani cennet olsun.

Okurken ağladım.
Eşime çok kızan birisiydim, okurken her satırında eksikliğini hissettim sanki.
Kızımı düşündüm sonra.
Offfff
Yaktın beni kadın.
Sana sıkı sıkı sarılmak istiyorum.
Yasarken kiymetini bilmek gerek.uc gun once kv mi kaybettim cok agladim agliyorum niye daha ilgili daha sevgi dolu yaklasmadim diye vicdan ahh o vicdan birbirimize kotulugumuz olmadi ama ben daha cok iyilik yapmaliydim.simdi esime daha duskunum annenin babanin emanetisin diyorum ama hep bir yanim buruk olacak.

Kalbim parçalandı ,Rabbim yavrunuzu bağışlasın.
Acınızı hafifletsin
Sabırlar versin
Cennetinde buluştursun inşallah sizi

allahım size sabirlar versin.. oğlunuza sana Allah uzun ömürler versin. benim de en büyük korkum var.. eşimi kaybetmek
2015 te oğlumu kaybettim.. hiç gülemedim gülsem içimden degildi hiç bişey...
en büyük imtihanim.. evlat acisiydi... en büyük degişim imtihanima sinadığımdi...
şimdi eşim hasta rahatsiz kabim sıkışıyor diyo benim o an kötü oluyorum. kalpten gidecek diye.. astım bronşit hastasi kalbede vurdu. çabuk yoruluyor. ölüm ona yakın olduğu zerre kadar hissetmeye başladim. nabicam ben.. ben onu seviyorum.. çok seviyorum...

başınız sağolsun hüngür hüngür ağlayarak okudum. Rabbim cennetinde buluştursun,sabrınızı arttırsın. duadan başka elden bişey gelse keşke...

Ne kadar ahmağız değil mi ? Ölüm bu kadar gerçekken ; biz hiç gitmeyecek ,hiç bitmeyecek , hiç ölmeyecek gibi kızar küseriz sevdiklerimize .

Onu hiç kaybetmeyecek gibi ...
Aynen oyle uc gun once olen kayinvalidem icin agliyorum niye kin ofke bizi yer bitirirki ..uzgunum hem de cok.

Neden birbirinden nefret eden çiftler beraber bir ömür senelerce işkence çekerler de birbirlerini bu kadar seven insanlar ayrılmak zorunda kalır? Allah ve geçen zaman acınızı dindirsin inşallah. Geçmez ama acıyla yaşamaya alışılır elbet, bir umut.

Hicbir konu beni bu derece etkilememisti. Allah sabrinizi arttirsin ne diyebilirim ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…