Ölümün Arkasından..

Rabbim sabırlar versin mekanı cennet olsun. oğlunuz çok mu küçük

Tamamen geçer dersem yalan ama nefes aldıkça tutunuyoruz hayata bir şekilde
Rabbim yüreğine ferahlık versin, evladınla çok güzel bir ömrün olsun inş

Allah sabir versin , en zoru cocugunuzun baska babalari gordugu zamanki bakislarindaki aci ve boynunu bukmesi , o kadar iyi biliyorum ki bu duyguyu , insanin kalbine bicaklar saplaniyor
Yanliz sunu hic unutmayin , cocugunuz babasini kaybetti ama annesi yaninda , annesine cok daha fazla ihtiyaci var , onun icin guclu , neseli , guzel ve hayat dolu olmalisiniz , o zaman cocugunuzun boynu daha az bukulecek , hayatta daha saglam duracak
Hic unutmam bebim oglum bigun bana , anne ben cok sansli bir cocugum , babam yok ama senin gibi bir annem var , hicbir cocugun senin gibi muhtesem annesi yok demisti
Artik bir sene olmus , yasinizi tamamlayin ve oglunuz icin hayata simsiki sarilin

Unutmayın kişi sevdiği ile beraberdir.Cok zor ama sevmeye devam edin vakit dolduğunda zamanı geldiğinde tekrar yine buluşacaksınız

Okurken istemsizce gözlerimden yaşlar süzüldü sizi düşünemiyorum bile. Rabbim size sabırların en büyüğünü versin evladiniza sarılın ve onun için güçlü durun onun size simdi daha cok ihtiyaci var . Eminim oda sizin onu beklediğiniz gibi bekliyordur sizi

Acimi biliyosunuz yasamissiniz oğluma hiç gostermedim yasadiklarimi, gozyaslarimi çok mutlu bı çocuk yetiştirmeye uğraşıyorum eksik ana mutlu bı çocuk.. ne kadar başarıyorum bilmiyorum ama bazen en güzel yemeği yapan annesi, bazen onunla futbol oynayan babası oluyorum..

İnşallah oda bekliyordur insallah hayal ettiğim gibi ahirette kavusacagiz

Keşke sizi uzmeseydim çok üzgünüm affedin nolur... İnşallah Rabbim orda ksvystyesun başka hiç bir dileğim uok

Allah sabır ve kolaylık versin... Evladınız için toparlanmaya çalışın lütfen. Ne kadar güzel sevmişsiniz eşinizi imrendim ve içim sızladı gerçekten. Bu dünya zaten geçici ebedi hayatta sonsuz birlikteliğiniz olacak Evreninizle... Allah evladınıza hayırlı ömür nasip etsin.. Eşinizin de mekanı cennet olsun

Trafik kazasında işten eve dönerken
Çok üzüldüm canım. Şehitlik mertebesindedir umarım. Dini bi konu açmak yasak. Çok detaya girmeyim, ama işten eve dönerken vefat etmesi şehitlik mertebesine ulaştırmıştır evreni inşallah. Peygamber komşusu olup, bahçeli evinizde sizi bekliyordur. Yaktın beni anlatamam.

Rahmetli eşiniz ne kadar şanslı bir erkekmiş ki onu böyle seven bir eşe sahip olmuş. Allah sabır versin çok ama çoook zor. Evladınız için eşiniz için hayata tutunun. İnanın o da öyle olmasını isterdi.

Boyle devam edin , siz iyi oldugunuz surece oglunuz da iyi olacak
Ve duymak istemeyeceksiniz bunu su anda aciniz cok taze ama hayat devam edecek , yasadiginiz aci azalacak , siz de birgun mutlu olacaksiniz , sadece zamana birakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…