Ölümün Arkasından..

Tuglerim diken diken oldu ,,allah gani gani rahmet etsin mekanı cennet olsun.

Allah sana sabır versin kardeşim son paragrafa kadar ağlıyordum hıçkırık tuttu resmen

Allah yardımcın olsun o çocuğunun da rabbim rabrini versin başı öne eğilmesin

Allah cennetine alsın ins eşini

Diyecek bişey bulamıyorum ://

Off cok uzuldum Allahim sabir versin. Ama yavrunuz icin guclu durmak zorundasiniz. Zamanla aciniz hafiflicek insallah salmayin kendinizi kolay degil biliyorum. Ama esinizden cok guzel bi armagan kalmis size sanslisiniz.

Ağlaya ağlaya okudum Rabbim size güç sabır versin inşallahhhh sözün bittiği yer Rabbim yardımcınız olsunn inşallahhh

Suna çok kotu oldum .bilmiyorum belki abest olacak ama goz yaslarimi tutamıyorum .bile rabbim size sabır versin yaşayan sizsiniz kimse içinizdeki acıyı bilemez.

Ahh, yüreğimden bir parça kopardınız, allah sabrınızı artırsın.

Yardım alın lütfen
Bende babamı kaybettiğinde öyle olmuştum ama farkında değildim ölümün acısı atlatılmaz ama siz hala toparlanamamışsınız
Çocuğunuz için toparlamaya yaşama ayak uydurmaya çalışın onun mutlu huzurlu bir anneye ihtiyacı var
Eşinize rahmet diliyorum Allah cennetinde kavuştursun sizleri

Allah bol bol sabır versin Mekanı cennet olsun insallah

Eşinizin haberini biliyorum, aile fotografinizi da gordum, pırıl pırıl bi kadinsiniz, cok ağır bi imtihandan geçiyorsunuz, Rabbim size bol sabır ve afiyet versin.. Esinize de rahmet eylesin..
Insan ne diyecegini bilemiyor..

Allah rahmet eylesin çok ama çok üzücü
Şu an eşimle kırgınız konuşmuyoruz am bunu okuduktan sonra bazen diyen önemi var kim haklı olduğunun.
Ölümlü dünya kıymetini bilmek lazım

Yaa inanmıyorum istemsizce gözlerimden pstır patır döküldü yaşlar. Evren ne şanslı bir insanmışki senin gibi hala kendisini seven bi kadına sahipmiş. Kişi sevdiğiyle beraber olacak cennet-i ala da. Umarım orada sonsuz sevginize küçük bir moladan sonra devam edersiniz. Siz çok özel bi kadınsınız.

Ağla ağla mahvoldum acınız yüreğime işledi Allah rahmet eylesin acınızı hafifletsin inşallah

İnanın çok zor okudum yazmamayı. Bile düşündüm ama kayıtsız kalamadım iyi ki oğlunuz var sevdiğinizde bir parça Allah ona güzel sağlıklı ömür versin cennette o bahçeli evde Allah kavuştursun inanın dağıldım kurabiye gibi ufalandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…