• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olumsuz enerji yayan insandan korunma rehberi. 🤦

kakaokafa

battı fishing, yan going. ♐
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2014
1.234
1.732
133
İyi akşamlar herkese.
Annemin bir arkadaşı annemi her gün arıyor. Ulaşamayınca defalarca arıyor ve genellikle eşi işe gittiği zaman trafiği kilitliyor. Arama konusu genellikle eşinin ailesi oluyor. Eve gelmek için ise bir bahanesi hazırdır. Anneme diyorum "sürekli ararsa açma, bir bahane salla" falan, o da çaresizliğinden dem vuruyor. "Kızar, küser" falan diyor. Babamla kadının kocası çok yakın arkadaşlar bu arada. Ama kadın bize geldiği zaman enerjimiz acayip düşüyor. Sanki evde gizli bir bataklık var da içine saplanıyoruz. Eve muska bırakıp gidiyor desem, onu da yapmıyor. Annem bugün o kadın gittikten sonra "X gelince kendimi mutsuz hissediyorum, evin havasını değiştirelim" dedi. Ben sirkeli suyla ev temizleme önerisi verdim, ama başka önerileriniz var mıdır sizin de? Kadını bir bahaneyle uzak tutma öneriniz de geçerlidir, ama anneme onları zorla yaptırmam lazım ve benim zorum çok terstir.

Son düzenleme:
Adaçayı tütsüsu ama en etkilisi bence o enerjinin komple eve girişini sağlamak . .
Yanı anneniz kaç yaşında kadındır yol Yordam bilir kibarca geri çevirmeyi vs..
Kuserse de sızın hayriniza olur?

Şimdi covidden dolayı mesafe koymanın tam vakti valla.
Çok iyi oldu bu eve gidip gelmeme misafir kabul etmeme durumu. Keşke ömür boyu böyle yaşasak.
Sonrası içinde anneniz der dısarda kahve icelim evde bunalıyorum oturmak istemiyorum vs diye. Böyle böyle mesafe koyun.

Yanlış anlamayın ama bana böyle şeyler acımasızca geliyor. Kadının ısrarla aramasını savunmuyorum tabi. Ama son zamanlarda bir akım başladı, enerji düşüren insanlardan uzak durun vs. deniyor. Enerji düşürmek nedir hiçbir zaman anlayamadım. Yani belki de siz başkasına gore enerji düşürüyorsunuzdur. Bu yüzden ortada hiçbir sebep yokken enerji düşürüyor deyip insanlarla iletişimi kesmeyi ben bencillik olarak görüyorum. Ha ama sizin durumunuzda kadın ısrarlı bir şekilde arıyormuş, bu başka bir durum. Ben sadece enerji düşürme mevzusu için konuştum. Sadece sizin için demiyorum tabi, dediğim gibi son zamanlarda böyle bir akım başladı, enerji düşürmek neyse.

Adaçayı tütsüsu ama en etkilisi bence o enerjinin komple eve girişini sağlamak . .
Yanı anneniz kaç yaşında kadındır yol Yordam bilir kibarca geri çevirmeyi vs..
Kuserse de sızın hayriniza olur?
Bir tütsü çubuğu almıştım, ama aroması nedir hiç bilmiyorum. Bulursam adaçayı tütsüsü, onu yakayım.
Küsse benim canıma minnet. Ama annem kimseyle anlaşmazlığa düşmek istemeyen bir yapıya sahip. Benim insanlara mesafe koymamdan da rahatsız olur mesela. 🙄

Yanlış anlamayın ama bana böyle şeyler acımasızca geliyor. Kadının ısrarla aramasını savunmuyorum tabi. Ama son zamanlarda bir akım başladı, enerji düşüren insanlardan uzak durun vs. deniyor. Enerji düşürmek nedir hiçbir zaman anlayamadım. Yani belki de siz başkasına gore enerji düşürüyorsunuzdur. Bu yüzden ortada hiçbir sebep yokken enerji düşürüyor deyip insanlarla iletişimi kesmeyi ben bencillik olarak görüyorum. Ha ama sizin durumunuzda kadın ısrarlı bir şekilde arıyormuş, bu başka bir durum. Ben sadece enerji düşürme mevzusu için konuştum. Sadece sizin için demiyorum tabi, dediğim gibi son zamanlarda böyle bir akım başladı, enerji düşürmek neyse.
Sizin görüşünüze saygı duyarım ve ben de birilerine iyi gelmiyor olabilirim, ama bunu duyarsam mesafe koyabilecek yapıya sahibim. Bu kadın eşiyle anlaşmazlık yaşar, annemi arar. Kaynanası buna laf söyler, annemi arar. Ama annemin çağrılarına asla zamanında dönmez. Gerekçesi "oğlumla ilgileniyorum". Geçen gün 10 defa art arda aramış kadını yahu. Yani benim arkadaşım olsa o telefonu yüzüne kapatmayı bilirim. Enerji konusunda geldiğimizde, birinin o anki ruh durumu benle annemi etkileyebiliyor kolayca. Ondan bu konuyu açmıştım.

Şimdi covidden dolayı mesafe koymanın tam vakti valla.
Çok iyi oldu bu eve gidip gelmeme misafir kabul etmeme durumu. Keşke ömür boyu böyle yaşasak.
Sonrası içinde anneniz der dısarda kahve icelim evde bunalıyorum oturmak istemiyorum vs diye. Böyle böyle mesafe koyun.
İşin kötüsü, kadın doğum günümü hatırlıyor 🙄 illa tutturmuş "gelecek hafta gelelim, eşimi de getireyim" diye. Korona olduğumu söylesem mi, diye düşünmeye başladım. Ama bir süre sonra gerçekten korona olabilirim 😂😂😂

malesef o nesil konusmak istemedikleri bir kisi aradiginda acmamayi, mesgule atmayi bilmiyor. kabalik gibi geliyor onlara ama ruh halleri icin bazen gerekli bunu yapmak. virus meselesinde de cagirdi gitmezsem ayip olur, cenaze oldu iste gelmedi derler gitmem lazim deyip deyip yaydilar virusu. su el ne der psikolojisindan kurtulmamiz lazim milletce.

sizin icin de onerim annenizi ikna etmeniz. kadina cok kiymet vemesin geldigi zaman. bir zaman sonra keser ayagini insallah. var boyle enerji somuruculer.

ne kadar sanslisiniz enerjiyi emen insan tipinden bihabersiniz! inanin kiskandim sizi. demek etrafinizda oyle kimse yok. olsa muhakkak bu kavrami anlar hak verirdiniz. ben bunu yurtdisina evlenip gelince anladim. secerek arkadaslik kuruyoruz. iki ay gezmeye gidiyorum memlekete. insanlarin o halleri, onemsedikleri seyler, yaptiklari dedikodu muhabbet.. cok ilginc gelmeye basladi artik. icindeyken kaldirabiliyordum. simdi hayatimdan cikariyorum enerjimi somuren insanlari. soyle ornek vereyim; arkadas olsun, elti olsun gorumce veya baska bir komsu.. evinize gelip temiz mi pis mi bakiyorsa bakislariyla yiyorsa evinizi bu enerji emici bir hareket. bir daha o insan evinize gelsin istemiyorsunuz. gelecek olsa geriliyorsunuz evimin icini elestirecek diye. annemin komsusu kapiya limon istemeye gelir. gozleriyle mutfagi 30 sn icinde suzer elestirir. bakisiyla beden diliyle o kadar belli eder ki bunu. kapiya gelsin istemezsin. belki henuz sofradan kalktin ve bulasigi toplamamistin. hic kacari yok.. kadin seni yerin dibine sokar cikarir.. veya onun evine gitsen koltuktan kalktin diyelim daha popon havadayken arkandaki minderi yastigi duzeltmeye baslar kadin. kendi sana geldigi zaman bir caydanlik cayi icerken sen ona gidince cay demleyeyim mi diye sana sorar. nezaketen zahmet etme dersen demlemez. bunlar hep enerji emici durumlar.

Tövbe yaw. Enerjiyi emiklediği dogrudur fakat muska falan nedir abartmayın ayrıca yasak sıtede muska vs yazmak:KK47:

ne kadar sanslisiniz enerjiyi emen insan tipinden bihabersiniz! inanin kiskandim sizi. demek etrafinizda oyle kimse yok. olsa muhakkak bu kavrami anlar hak verirdiniz. ben bunu yurtdisina evlenip gelince anladim. secerek arkadaslik kuruyoruz. iki ay gezmeye gidiyorum memlekete. insanlarin o halleri, onemsedikleri seyler, yaptiklari dedikodu muhabbet.. cok ilginc gelmeye basladi artik. icindeyken kaldirabiliyordum. simdi hayatimdan cikariyorum enerjimi somuren insanlari. soyle ornek vereyim; arkadas olsun, elti olsun gorumce veya baska bir komsu.. evinize gelip temiz mi pis mi bakiyorsa bakislariyla yiyorsa evinizi bu enerji emici bir hareket. bir daha o insan evinize gelsin istemiyorsunuz. gelecek olsa geriliyorsunuz evimin icini elestirecek diye. annemin komsusu kapiya limon istemeye gelir. gozleriyle mutfagi 30 sn icinde suzer elestirir. bakisiyla beden diliyle o kadar belli eder ki bunu. kapiya gelsin istemezsin. belki henuz sofradan kalktin ve bulasigi toplamamistin. hic kacari yok.. kadin seni yerin dibine sokar cikarir.. veya onun evine gitsen koltuktan kalktin diyelim daha popon havadayken arkandaki minderi yastigi duzeltmeye baslar kadin. kendi sana geldigi zaman bir caydanlik cayi icerken sen ona gidince cay demleyeyim mi diye sana sorar. nezaketen zahmet etme dersen demlemez. bunlar hep enerji emici durumlar.

Bunlar neden enerji emsin ki

Başka insanlar ne der diye yaşamazsanız, komşu evi pis bulsa ne önemi var derseniz enerjinizi ememez

Dedikodu yapanı dinlersin en fazla, burada da hiç tanımadığımız insanların dedikodusunu yapıyoruz işte, bu neden enerjimizi emsin

Konudaki kadın çok dert yanıyor, sıkıyor işte enerji vs değil, kadını sevmiyor konu sahibi ve annesi ama mesafe koymuyorlar, bu nedenle kendi enerjilerini kendileri düşürüyor aslında

Vay be annenizin anlattigi benzer durumu ben de yaşıyorum. Benim gorumce kayınvalide problemlerim olmaz hic, ama esimin yakın arkadaşının esiyle tanistigimdan beri sabah aksam firsat bulup kayin ailesinin dedikodusunu yapmak istiyor.
Dünyanın en iyi niyetli kusursuz insani, herkes ona düşman sanki. Tüm karın agrisini bana döker esine de asla yansıtmaz o derece uyanik. Ben cok mesafe koydum. Sürekli günlük yazar gibi uzun uzun mesajlar gönderip yorum beklemesinden aşırı bunalmistim. Simdi duruma biraz uyandi merhametli yanıma oynuyor, cesitli konularda yardim isteyerek yeniden bag kurma cabasi icerisinde. Ama iyi oldu insan iliskilerinde stajimi bu sahisla tamamladim. Mesafe koymayi, hayir demeyi, manipülasyona gelmemeyi sayesinde öğrendim😅
Anneniz bu muhabbetlerden hoslanmiyorsa bence kendini koruyabilecek yaşta. Benim annem gıybet günah diyerek cok rahat susturur karsisindakini. Hem bu yönden yaklaşınca kimse ne alınıyor ne ısrar ediyor.

Eve gelmek isteyen kim varsa covid temaslısıyız hasta olabiliriz gelmeyin diyoruz çok işe yarıyor :D

Eve gelmek isteyen kim varsa covid temaslısıyız hasta olabiliriz gelmeyin diyoruz çık işe yarıyor :KK70:
Bakalım duruma göre. Bizimkiler "gelene gelme diyemeyiz, kabalık olur" diyorlar şimdi de. Kendileri bilir... Sonra gelip ağlayacaklar "bu böyle, hep geliyor" diye. Beni ilgilendirmez. :D

Var böyle bir sey enerji emmek, enerji uyumu. Yoksa birden karsimizdakine kanimizin kaynamasi, bazen hic isinmayisimiz neden olsun. Evlerinde enerjileri var misal kimi evler beni yorar. Kimi insan beni yorar.
Bende yoruyor olabiliri. Yoruyorsam uzak dursun o da 😀
Adacayi tutsusune gerek yok. Kurumus adacayini al aktardan çiçek olarak yak al sana tütsü. Ayrica adacayi tutsusu kullanmana gerek yok.
Uzerlik tohumu olur. Sirkeli su olur

Var böyle bir sey enerji emmek, enerji uyumu. Yoksa birden karsimizdakine kanimizin kaynamasi, bazen hic isinmayisimiz neden olsun. Evlerinde enerjileri var misal kimi evler beni yorar. Kimi insan beni yorar.
Bende yoruyor olabiliri. Yoruyorsam uzak dursun o da 😀
Adacayi tutsusune gerek yok. Kurumus adacayini al aktardan çiçek olarak yak al sana tütsü. Ayrica adacayi tutsusu kullanmana gerek yok.
Uzerlik tohumu olur. Sirkeli su olur
Çok teşekkür ederim. ☺️

Benim de böyle bir arkadaşım vardı, gecenin 1.30unda arardı, vır vır vır konuşur, konuştuğu şeyler de hep şikayet, hep yakınma, hiç bir öneriyi de beğenmezdi, öyle negatif biriydi, ertesi gün işe gideceğim erken kalkmam lazım diyordum "kalkarsın kalkarsın" diyordu ve devam ediyordu konuşmaya. Evi bir kaç apartman ötedeydi "ışığını gördüm" deyip geliyordu ya da arayıp çağırıyordu. "Şehirdışına çıkıyorum" diye yalan atıp evde elektriksiz oturduğumu bilirim. En nihayetinde bir gün küstü bana ve rahat ettim.
Şimdi evi sirke ile siliyorsunuz ve başka öneriniz var mı diye soruyorsunuz? Evet var, Çamaşır suyu ve antimik, virüsleri yok eder. Bu pandemi döneminde, Covid 19 vakaları tavan yapıp sürekli artarken bu kadın niye geliyor sizin evinize? Gelmesin kardeşim, görüşmeyin, küserse küssün. Hastenalerde yer bulunmuyor, İnsanlar entübe olabilmek için birisi ölsün de yoğun bakımda yatak açılsın diye bekliyor.

Back