- 17 Kasım 2011
- 3.848
- 7
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar az önce olmasını çok çok istediğim güzel bir haber aldım.hayırlarla sonuçlanır inşallah..........
Günaydın herkese,
Babamın rahatsızlığından bahsetmiştim daha önce. Durumu aynı değişiklik yok.
Ve ben bu olaylardan inanın evlilik olaylarını bile düşünmez hala gelmiştim çünkü sıkılmıştım artık bu konulardan uzadıkca uzuyordu.
Zaten babam ağırdı ve artık nişanlımla evlilik olayını konuşmuyordum bile o anlatıyordu ben dinliyordum. Olur diyordum nasip diyordum sakindim yani.
Ve nişanlım salonlara bakmaya başladı bana tarih bildirmeye başladı.
En sonunda aldık tarihi 07.10.2012 ve ben hala şokdayım.
Tarihi duyunca nasıl tepki vereceğimi şaşırdım garip bir duygu.
Yıllardır beklediğim tarih buymuş demekki Rabbimin bana nasip ettiği tarih ( inş. hayırlısıyla gelir o tarih)
canım babanın rahatsızllığına çok üzüldüm inan baba sevgisini baba hasretini bende çok derin yaşayanlardanım Cenâb-ı Allah’ın Şafî ismi, Allah’ın kullarına maddî-mânevî şifâ verdiğini, hastalıklarına devâ lûtfettiğini bildirir. Cenâb-ı Allah, takdir buyurduğu illetler, hastalıklar ve dertler için şifâyı, devâyı, dermânı ve ilâcı da yine kendisi ihsân eder. Kullarını hastalıklardan kurtarır, sıkıntılardan ferahlandırır.sende baban için bol bol bu ismi söyle elinden tut kulağına fısılda allah tez zamanda iyileşmeyi nasip etsin inşallah
düğün tarihinede çok sevindim tabi senin için buruk kalır yine sevinemediğini hissediyorum lakin herşey bizim için hayatta hastalıkta sağlıkta mutluluğunu yaşamaya çalış yinede belki o mutluluk yeni bir mutluluğuda beraberinde getirir baban iyileşiverir...
kızlar bir fikrim var.hep beraber plates,meditasyon yada yoga yapalım.birini seçelim.sonra günde 6 saat uyuyalım.günde 2lt su içelim.bunları beraber yapalım.kaliteli ve mutlu bir yaşam sürelim.hadi gelin hep birlikte karar verip uygulayalım..ne dersiniz???
Cnm ben platese başlıycam, Günde 6 saat uyuyorum gerçekten su konusunda biraz eksiğim ama onu da yaparım
Başlayalım cnm. Benim pltes ile ilgili ekipmanlar tamam:)
Zaten düğünede 3,5 ay var ozaman kadar toparlanırım birazda
süper cnm benimde topum,ipim ve cd var.bende tamamım.ama akşam mı yapalım sabah mı karar veremiyorum bir türlü.
Cnm çalıştığım için ben ancak iş çıkışı eve gidip yapabilirim ki geçen sene düzenli yapmıştım süper oluyor
Ama uygunsan sabah yapabilirsin cnm
kızz zaten sen çöp gibisin nerene yapçan pilatesi :)