- 1 Kasım 2018
- 39
- 9
- 1
- Konu Sahibi Mutsuzpanda
-
Ben ah etmedim bide 25 yaşındaki birinin babasının 54 yaşında olmasının nesi beynine basmadıHiç bi savunman babanın 54 yaşında oluşu mantığıyla uyuşmuyor.
Başıma gelir niye gelmesin ölümlü dünya. Ama sen ah ettin diye gelmez merak etme.
Çok komik evet
Neyse konu sahibi kardeşim Allah sabır versin ölüm bi gerçek bu dünyanın gelip geçici olduğunu anlatan tek somut o yüzden alışmaya çalış kendine farklı aktiviteler bulmaya çalışBelki kendini saymasına 3 demiştir ben yazmadım cunki
Peki umarım başına gelmez ama bi gün gelirse anlarsın
Emin ol senden iyi biliyorum dalga gecilcek bir konu olmadiginiBir gun senin basina gelirse anlarsin dalga gecilecek bir konu olmadigini. Umarim basina gelmez ve yaptiginin farkina varirsin.
17 yaşındaki kızın ablası 25 ise abisiyle de arasında 20 yaş varsa abisi de 45 eder. Bu demektir ki 54 yaşındaki babası 9 yaşında baba olmuş.Ben ah etmedim bide 25 yaşındaki birinin babasının 54 yaşında olmasının nesi beynine basmadı
Peki
Diycek bisey bulamıyorum cunki baska
Abim ile aramda 20 yaş var yazmiş17 yaşındaki kızın ablası 25 ise abisiyle de arasında 20 yaş varsa abisi de 45 eder. Bu demektir ki babası 9 yaşında baba olmuş.
20 ordan 21 de burdan etti mi sana 41. Mhp'nin 41. Yılı kutlu olsun
Son düzenlemeyi 16 dk önce yapmışsın. Ama mune onu geri getirecek :)Abim ile aramda 20 yaş var yazmiş
Yok sana kızmadım. Insanlara.ön yargılasa yaklaşmaya hak veriyorum ama burda sadece derdimi anlattım sizi inandirmakla yükümlü degilim malesefValla ölüm üzerine hikaye yazmasaydın yine kalbini kırmazdım da, ölüm şakaya gelmez kardeşim kusura bakma. Hele ki insanları bir konuda durduk yere üzmeni benim vicdanım kaldırmadı. Sevdiklerini gerçekten kaybetmiş, annesi/babası/çocuğu/eşi vefat etmiş insanlar var burada ve "Ne var bunda yöaa" diyorsun belki ama insanların duygularıyla oynamak bu yaptığın. Muhtemelen bana kızıyorsun bütün sırrı bozdum diye ama burası sizin oyun alanınız ya da Kötü Çocuk stili hikaye kurgularınızla insanları oyalayacağınız bir yer değil. İnsanlar burada gerçek dertlerini paylaşıp fikir istiyorlar. 16 yaşındayken ilgi çekme ihtiyacını anlıyorum, belki de çok yalnızsındır üzgünüm senin adına ama yeri burası değil. 22 yaşına kadar büyüme hormonu salgılanmaya devam ediyor, bu saatlere kadar ayakta durmanı tavsiye etmem git de yat. Bir de yazım kuralları çalış, çünki değil "çünkü" olacak doğrusu.
Yok sana kızmadım. Insanlara.ön yargılasa yaklaşmaya hak veriyorum ama burda sadece derdimi anlattım sizi inandirmakla yükümlü degilim malesef
Valla ölüm üzerine hikaye yazmasaydın yine kalbini kırmazdım da, ölüm şakaya gelmez kardeşim kusura bakma. Hele ki insanları bir konuda durduk yere üzmeni benim vicdanım kaldırmadı. Sevdiklerini gerçekten kaybetmiş, annesi/babası/çocuğu/eşi vefat etmiş insanlar var burada ve "Ne var bunda yöaa" diyorsun belki ama insanların duygularıyla oynamak bu yaptığın. Muhtemelen bana kızıyorsun bütün sırrı bozdum diye ama burası sizin oyun alanınız ya da Kötü Çocuk stili hikaye kurgularınızla insanları oyalayacağınız bir yer değil. İnsanlar burada gerçek dertlerini paylaşıp fikir istiyorlar. 16 yaşındayken ilgi çekme ihtiyacını anlıyorum, belki de çok yalnızsındır üzgünüm senin adına ama yeri burası değil. 22 yaşına kadar büyüme hormonu salgılanmaya devam ediyor, bu saatlere kadar ayakta durmanı tavsiye etmem git de yat. Bir de yazım kuralları çalış, çünki değil "çünkü" olacak doğrusu.
Siz uyandirana kadar da gayet uzulerek okudum ve bas sagligi diledim. Hepimizin de kotu donemleri oluyor boyle bir konu cok acimasiz olmus.
Başınız sağolsun, konunuzu kapatıyorum ve kardeş bile olsanız başkasına ait üyeliği kullanmanız yasaktır, keşke kardeşiniz veya siz site kurallarını okusaydınız.(Hesap kardeşimin o yüzden ismim yok)
Buraya biraz kafa dağıtmak amaclı gelmiştim fakat yanlış adres inanmayanlar icin söylüyorum yinede sagolun zaten iyi degilim en iyisi yorum yapmayın boşverin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?