Ölüm

Hiç bi savunman babanın 54 yaşında oluşu mantığıyla uyuşmuyor.
Başıma gelir niye gelmesin ölümlü dünya. Ama sen ah ettin diye gelmez merak etme.
Ben ah etmedim bide 25 yaşındaki birinin babasının 54 yaşında olmasının nesi beynine basmadı

Ben ah etmedim bide 25 yaşındaki birinin babasının 54 yaşında olmasının nesi beynine basmadı
17 yaşındaki kızın ablası 25 ise abisiyle de arasında 20 yaş varsa abisi de 45 eder. Bu demektir ki 54 yaşındaki babası 9 yaşında baba olmuş.
20 ordan 21 de burdan etti mi sana 41. Mhp'nin 41. Yılı kutlu olsun

Peki
Diycek bisey bulamıyorum cunki baska

Valla ölüm üzerine hikaye yazmasaydın yine kalbini kırmazdım da, ölüm şakaya gelmez kardeşim kusura bakma. Hele ki insanları bir konuda durduk yere üzmeni benim vicdanım kaldırmadı. Sevdiklerini gerçekten kaybetmiş, annesi/babası/çocuğu/eşi vefat etmiş insanlar var burada ve "Ne var bunda yöaa" diyorsun belki ama insanların duygularıyla oynamak bu yaptığın. Muhtemelen bana kızıyorsun bütün sırrı bozdum diye ama burası sizin oyun alanınız ya da Kötü Çocuk stili hikaye kurgularınızla insanları oyalayacağınız bir yer değil. İnsanlar burada gerçek dertlerini paylaşıp fikir istiyorlar. 16 yaşındayken ilgi çekme ihtiyacını anlıyorum, belki de çok yalnızsındır üzgünüm senin adına ama yeri burası değil. 22 yaşına kadar büyüme hormonu salgılanmaya devam ediyor, bu saatlere kadar ayakta durmanı tavsiye etmem git de yat. Bir de yazım kuralları çalış, çünki değil "çünkü" olacak doğrusu.

Öncelikle sahte konu olduğunu anlayamadım ve kötü bir dönemden geçiyorum çok üzülerek gözlerim dolarak okudum. Önceki konularını bilmediğim için anlayamadım, arkadaşlar yazınca gidip baktım.

Gerçekten ama gerçekten çok ayıp. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama bir yakınını, sevgilisini, eşini gerçekten kaybeden insanlar var ve sen onların anısına saygısızlık etmiş oluyorsun. Hikaye yazmayı seviyor olabilirsin, blog aç, git wattpad’e yaz belki çok güzel yorumlar bile alırsın ama burda gerçekmiş gibi insanları dertlendirmeye hiç hakkın yok. Çok ayıp.

Yok sana kızmadım. Insanlara.ön yargılasa yaklaşmaya hak veriyorum ama burda sadece derdimi anlattım sizi inandirmakla yükümlü degilim malesef

Yok sana kızmadım. Insanlara.ön yargılasa yaklaşmaya hak veriyorum ama burda sadece derdimi anlattım sizi inandirmakla yükümlü degilim malesef

Beni inandırmakla yükümlü değilsin ama doğru olsa bile diyelim, hesabı iki kişi kullanmanız yine insanları kandırmak oluyor.

Neyse arkadaşlar inanılmaz destekleriniz icin çok teşekkürler duygularımı hafiflettiniz iyigeceler hepinize

Siz uyandirana kadar da gayet uzulerek okudum ve bas sagligi diledim. Hepimizin de kotu donemleri oluyor boyle bir konu cok acimasiz olmus.

Siz uyandirana kadar da gayet uzulerek okudum ve bas sagligi diledim. Hepimizin de kotu donemleri oluyor boyle bir konu cok acimasiz olmus.

16 yaşında ise düşünemediğini tahmin ediyorum, ondan biraz daha empati kurmasını sağlamaya çalışacak şekilde yazmaya çalıştım işe yaradı mı bilmiyorum. İlgi çekmeye çalıştı muhtemelen ama burada sevdiklerini kaybetmiş insanlar var, sevdiğini kaybetmiş birinin en ufak bir acısını dahi bu kurgu hikayesiyle canlandırsa bunun vicdan azabı çok büyük. Şu an anlayamıyor belki ama ileride başkalarının acılarını kendisi için kullandığından dolayı pişman olacaktır eminim.

(Hesap kardeşimin o yüzden ismim yok)
Buraya biraz kafa dağıtmak amaclı gelmiştim fakat yanlış adres inanmayanlar icin söylüyorum yinede sagolun zaten iyi degilim en iyisi yorum yapmayın boşverin
Başınız sağolsun, konunuzu kapatıyorum ve kardeş bile olsanız başkasına ait üyeliği kullanmanız yasaktır, keşke kardeşiniz veya siz site kurallarını okusaydınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…