Ölüm

Ölenle ölünmezki.. nişanlın senin mutlu olmanı hayata devam etmeni yeniden kahkahalar atmanı isterdi eminim. Geçicek bu günler ilerde çocukların olucak yaşam derdin olucak aklına bile gelmicek belki. Mekanı cennet olsun kabri nur dolaun inşallah.unutuyorum diye kendini suçlama unutmakta bir nimet. Düşünsene acımızın devamlı taptaze kaldıgını..? Kafayı sıyırmamak mümkün olmazdı eğer öyle olsaydı. En büyük acılar bile zamanlar yerini tozlu raflara bırakır. Hatta sana dün okuduğum ve okurken bi yaşadığım olaydan ötürü gözyaşlarıma hakim olamadıgım kıtasını paylaşıyım
Allah der ki “Kimi benden çok seversen onu senden alırım”….Ve ekler: “Onsuz yaşayamam” deme,seni onsuz da yaşatırım.

Ve mevsim geçer,gölge veren ağaçların dalları kurur,sabır taşar,canından saydığın yar bile bir gün el olur,aklın şaşar.

Dostun düşmana dönüşür,düşman kalkar dost olur,öyle garip bir dünya.

Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur……

“Düşmem” dersin düşersin,”Şaşmam” dersin şaşarsın.

En garibi de budur ya “Öldüm” der,yine de “yaşarsın.

Hz.Mevlana..
Demem o ki ölümlü dünyadan elbet bi gün bizde gidicez. Ama gitmeden dünyaya neden geldiğimizi tekrardan hatırlamalı ve yeniden yola devam etmeliyiz. Senin ona en büyük faydan ruhuna göndereceğin kuranlar ve allahtan mağfiret duaları

Bende ilk başlarda şaka biyerden çıkıp gelicek diyodum ama olmuyormuş

Babası da 54 yaşındaymış. Kaç yaşında doğurmuş acaba.
Konu sahibi hikaye uydurmak o kadar kolay değil , hesabı iyi yapmak lazım.

Siz 25 iseniz, abiniz 45 oluyor. E babanız 54 yaşında ise 9 yaşında mı baba oldu ?

Bak şimdi fena cortladın..

Daha da devam ediyor gerçekmiş gibi yazmaya ehehe banlanana kadar istediğim "romantik" hikayeyi yaşayayım kafasında herhalde.

Valla ölümle şakaya, hikayeye gelmez bir gün Allah yaşatır, görürsün milletin acısıyla dalga geçmek neymiş. Yok ablam da yok bilmem neyim de, insanları salak mı zannediyor nedir? Yazım tarzından kıllanıp baktım, Wattpad tarzı, çocuk yazmış gibi geldi. Cidden de öyleymiş. Bildirdim yönetime, birazdan banlanır yönetici gelince.

Peki
Diycek bisey bulamıyorum cunki baska

Senaryo çok zayıf, fazla ajite ve klişe. Üzerinde çalışmalısın. Beyaz rüyalar, içime garip his doğdu falan inandırıcılığını yitiriyor. Duygular yüzeysel, cümleler kalıplaşmış "acıyın bana" diye bağırıyor. Kurgu zayıf, hatalı. Kısacası olmamış.

Peki umarım başına gelmez ama bi gün gelirse anlarsın

Ne güzel yazmissin
Sevebilirmiyim yeniden birisini bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…