- 4 Kasım 2015
- 100
- 66
- 98
- Konu Sahibi Mutsuzpanda
Ölenle ölünmezki.. nişanlın senin mutlu olmanı hayata devam etmeni yeniden kahkahalar atmanı isterdi eminim. Geçicek bu günler ilerde çocukların olucak yaşam derdin olucak aklına bile gelmicek belki. Mekanı cennet olsun kabri nur dolaun inşallah.unutuyorum diye kendini suçlama unutmakta bir nimet. Düşünsene acımızın devamlı taptaze kaldıgını..? Kafayı sıyırmamak mümkün olmazdı eğer öyle olsaydı. En büyük acılar bile zamanlar yerini tozlu raflara bırakır. Hatta sana dün okuduğum ve okurken bi yaşadığım olaydan ötürü gözyaşlarıma hakim olamadıgım kıtasını paylaşıyım
Allah der ki “Kimi benden çok seversen onu senden alırım”….Ve ekler: “Onsuz yaşayamam” deme,seni onsuz da yaşatırım.
Ve mevsim geçer,gölge veren ağaçların dalları kurur,sabır taşar,canından saydığın yar bile bir gün el olur,aklın şaşar.
Dostun düşmana dönüşür,düşman kalkar dost olur,öyle garip bir dünya.
Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur……
“Düşmem” dersin düşersin,”Şaşmam” dersin şaşarsın.
En garibi de budur ya “Öldüm” der,yine de “yaşarsın.
Hz.Mevlana..
Demem o ki ölümlü dünyadan elbet bi gün bizde gidicez. Ama gitmeden dünyaya neden geldiğimizi tekrardan hatırlamalı ve yeniden yola devam etmeliyiz. Senin ona en büyük faydan ruhuna göndereceğin kuranlar ve allahtan mağfiret duaları
Allah der ki “Kimi benden çok seversen onu senden alırım”….Ve ekler: “Onsuz yaşayamam” deme,seni onsuz da yaşatırım.
Ve mevsim geçer,gölge veren ağaçların dalları kurur,sabır taşar,canından saydığın yar bile bir gün el olur,aklın şaşar.
Dostun düşmana dönüşür,düşman kalkar dost olur,öyle garip bir dünya.
Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur……
“Düşmem” dersin düşersin,”Şaşmam” dersin şaşarsın.
En garibi de budur ya “Öldüm” der,yine de “yaşarsın.
Hz.Mevlana..
Demem o ki ölümlü dünyadan elbet bi gün bizde gidicez. Ama gitmeden dünyaya neden geldiğimizi tekrardan hatırlamalı ve yeniden yola devam etmeliyiz. Senin ona en büyük faydan ruhuna göndereceğin kuranlar ve allahtan mağfiret duaları