Ölüm; Sevgiliye kavuşma.. Vuslatın ilk adımı. Bize emanet olarak verilen bu bedeni artık gerçek sahibine verme zamanı, geride ise bu emanet bizde iken, onunla yaptıklarımız, günahlarımız, sevaplarımız bize kalan. Korku elbette olur, ancak ona olan sevgim aşkım daha ağır basacağı için korkum ikinci plandadır, korkumun içinde hep bir ümidim, ümidim içinde ise hep bir korkum vardır.
Ve en büyük sevgilime kavuşacağım için ölüm bana, neşe mutluluk verir..Bir gece uyusam sabah olduğunda ise uyanmasam, vuslat gerçekleşmiş olsa, insanlar uyudu uyanamadı deseler..
Hayırlı bir ömür yaşayıp, hayırlı bir şekilde kimselere yük olmadan, ele ayağa kalmadan, hayırlı bir şekilde gülerek ölmek en büyük arzumdur.
Hayırlısı Allah bilir tabii.