Siz neler yapıyorsunuz

Evet ya bide komşularımda hiç öyle tanışıp arkadaş olabileceğim biri çıkmadı yanıma gelip hadi dışarı çıkalım diyeceğim biri yok
Valla benimde ilk zamanlar oyleydi sonradan cocuklar sayesinde oldu ne olduysa. Biraz adim atmayi deneyin gozunuze kestirdiklerinizden onlarda belki.yalnizdir bunaliyorlardir kaynasirsiniz 😊

Eşinizin arkadaşları falan yok mu onlarla zaman gecirebilirsiniz.arabaniz varsa çocukları ormana yada çocuk oyun alanlarına götürebilirsiniz.onun dışında evde naparsaniz yapın bı sure sonra sikilacaklar.yaslari çok küçük biraz büyük olsalar yapılacak etkinlik çok aslinda

Evde çok sıkılıyorum iki çoçuğum var evde hem onlar hemde ben sıkılıyorum sizler neler yapıyorsunuz ailemde uzakta maalesef kimsem de yok 🥺
Bir kova al içine toprak koy oyuncaklarını dibine sakla farklı farklı yerlerine ellerine de bir fırça topraktan oyuncak bulsunlar... Havalar güzelleşen kadar böyle etkinlikler yapabilirsin.

komşu günü istemiyorum yakınımda ki etkinlikler ve dertleşebileceğim arkadaş aslında yoksa altın günü falan düşüncesi yok
Kocaeli’nin neresinde oturuyorsunuz ben de gebzedeyim çarşıdan başka bir yere gitmiyorum 😂

Eşinizin arkadaşları falan yok mu onlarla zaman gecirebilirsiniz.arabaniz varsa çocukları ormana yada çocuk oyun alanlarına götürebilirsiniz.onun dışında evde naparsaniz yapın bı sure sonra sikilacaklar.yaslari çok küçük biraz büyük olsalar yapılacak etkinlik çok aslinda
Ah işte var aslında ama oda 1 saat ötemde oturuyor yakınımda olsa çıkıp beraber dolaşabilirizde uzak şansıma herkes uzak

Neredesiniz? Yani ulaşım yönünden en iyi şehirlerden biri Kocaeli, ben Manisa'nın ilçesinde oturuyorum ama merkeze gitmek çok büyük sorun

Neredesiniz? Yani ulaşım yönünden en iyi şehirlerden biri Kocaeli, ben Manisa'nın ilçesinde oturuyorum ama merkeze gitmek çok büyük sorun.
Kocaeli’de günlük her dakika kaza oluyor oğlum çok hareketli otobüs uzaklığını tercih etmiyorum yakınımda yürüme mesafesinde bişeyler bakıyorum

Kaza evinizin içinde otururken ya da yolda yürürken de gelip sizi bulabilir. Hareketli ise bence kendi yaşıtları ile zaman geçirmeli siz ona yetemezsiniz. Yarım gün deneyin gerçekten size de oğlunuza da iyi gelir. Günümüz çocukları evde parkta büyüyemiyor çok hızlılar kendi yaşıtları ile ufak bir eğitime ihtiyaçları oluyor. Hem kızınıza da zaman ayırırsınız.

Kaza evinizin içinde otururken ya da yolda yürürken de gelip sizi bulabilir. Hareketli ise bence kendi yaşıtları ile zaman geçirmeli siz ona yetemezsiniz. Yarım gün deneyin gerçekten size de oğlunuza da iyi gelir. Günümüz çocukları evde parkta büyüyemiyor çok hızlılar kendi yaşıtları ile ufak bir eğitime ihtiyaçları oluyor. Hem kızınıza da zaman ayırırsınız.
Evet yaşıtlarını istiyor enerjisini atamıyor hissediyorum Buda beni çok mutsuz ediyor seneye vermek istiyorum okula Allah izin verirse kreşi şu an durumum kaldırmaz

Arkadaş nasıl buldunuz mesela bunları öğrenmek istiyorum platformun bi uygulamaları var mı bunları öğrenmek istiyorum
İnstagrama, facebooka falan kocaeli anneler/ kocaeli anne grubu falan yazın. Oralarda küçük çocuğu olan yakınınızda birileri vardır illaki. Zaten öyle gruplara genelde insanlar çevrelerinde çocuklarına akran olmadığı için sosyalleşmeleri için katılıyor. Siz de öylesiniz, karşınızdaki de öyle olunca daha rahat arkadaşlık kurarsınız.

Baktım şimdi instagramda kocaelianneleri diye bir sayfa var 12 bin takipçisi var. O sayfaya bir bakın isterseniz.

İnstagrama, facebooka falan kocaeli anneler/ kocaeli anne grubu falan yazın. Oralarda küçük çocuğu olan yakınınızda birileri vardır illaki. Zaten öyle gruplara genelde insanlar çevrelerinde çocuklarına akran olmadığı için sosyalleşmeleri için katılıyor. Siz de öylesiniz, karşınızdaki de öyle olunca daha rahat arkadaşlık kurarsınız.

Baktım şimdi instagramda kocaelianneleri diye bir sayfa var 12 bin takipçisi var. O sayfaya bir bakın isterseniz.
Bu yoruma konu sahibi 12 bin çok az daha yüksek takipcili olması lazım der😂😂

Teşekkür ederim bakıcam 🌹

Bu yoruma konu sahibi 12 bin çok az daha yüksek takipcili olması lazım der😂😂
Siz peki ne işe yarıyorsunuz burada insanların moralini bozmaya mı yoksa konulara bahane bulup tartışma çıkarmaya çalışmaya mı benim cevaplarım seni alakadar etmez burnunu sokma

Siz peki ne işe yarıyorsunuz burada insanların moralini bozmaya mı yoksa konulara bahane bulup tartışma çıkarmaya çalışmaya mı benim cevaplarım seni alakadar etmez burnunu sokma
Bu nasi bı konuşma tarzı??
Kimin moralini bozmusum yada kime bahane bulmuşum.yazdiklarinizi baştan sona okuyun kim ne dediyse hepsine bı bahane buldunuz.

Belki hanımefendinin bazı şeyler için durumu yoktur. zaten 2 küçük çocukla araba yoksa uzak bir yerlere gitmek bayağı zahmetli. Siz komşu bakının havalar düzelince de çıkar parklara gidersiniz hem çocuklar enerjilerini atar hemde siz sosyalleşirsiniz. Eylülde de oğlanı anaokuluna yazdırısınız çocuk yaşıtlarıyla bir arada olur.

Back