• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Ölüm düşüncesi sizde ilk neyi çağrıştırıyor?

Ölüm düşüncesi sizde ilk neyi çağrıştırıyor?

• Ankete Katılan
    164
Nedense ilk olarak korku hissi uyanayo bende..:sm_confused:daha sonra öbür şıklar...canımcım ya sende..?​

İlk önce korku,korkmam diyen yalan söyler..

Sonrası ise meçhul,yalan dünyada ne ektiysen onu biçme zamanı geldiğinin habercisidir ölüm..

Hak ettiğin kadar, karşılık alma zamanın geldiğini anlatan son durak:(

ölecek olan bensem sadece eşimi ve kızımı düşünüyorum,enfazlada kızımı,bensiz ne yapar diye...

tabikide günahlarimi yarim yamalak kildigim namazlarimi tutmadigim oruclarin ödemedigim borclarini yok yok iyiki hatirlattin sen balim ben hemen ise koyulayim saolasin

işlediğim günahlar geliyor aklıma vede en ufakta olsa kul hakkı yemişsem nasıl hesap veririm diye düşünüyorum Elhamdülillah müslümanım ama namaz kılmıyorum bu yüzden kendime çok kızıyorum ama içimden gelmeyerek yaptığım bir şeyinde sadece kendimi kandırmak olduğunu düşünüyorum bu yüzden vicdan azabı çekiyorum Allah cümlemizi kabir azabından korusun..Amin

işlediğim günahlar geliyor aklıma vede en ufakta olsa kul hakkı yemişsem nasıl hesap veririm diye düşünüyorum Elhamdülillah müslümanım ama namaz kılmıyorum bu yüzden kendime çok kızıyorum ama içimden gelmeyerek yaptığım bir şeyinde sadece kendimi kandırmak olduğunu düşünüyorum bu yüzden vicdan azabı çekiyorum Allah cümlemizi kabir azabından korusun..Amin

Canim her insanda nefis ve seytan denilen buyuk iki dusman var ve ibadet yaptirmak istemiyor. Arkadasim bu seytanin bir aldatmacasi inan namaza baslayinca icin o kadar ferahliycakki Rabbim sana da nasip eylesin insallah:1hug:Ben kiliyorum ama ihlaslami hayir insallah birgun oda olur.. En azindan namazlarimizi vaktinde kilarak uzerimizdeki farz borcundan ve bir vakit namazi kacirmis olmanin gunahindan kurtulmus oluyoruz.. Sevgiler..

Neylersin ölüm herkesin başında,
Uyudun uyanamadın olacak.
Kim bilir nerde, nasıl, kaç yaşında
Bir namazlık saltanatın olacak,
Taht misâli o musalla taşında.
KORKUM
CAHİT SITKI TARANCI

Neylersin ölüm herkesin başında,
Uyudun uyanamadın olacak.
Kim bilir nerde, nasıl, kaç yaşında
Bir namazlık saltanatın olacak,
Taht misâli o musalla taşında.
KORKUM RABBİMİN
CAHİT SITKI TARANCI

Korkum Rabbimin Huzuruna Günahkar Cikmak Istemediğimdendir.
Mutlu Son;sevdiklerimle Ebedi Bir Hayati Orada Yasayacagimi Düşünmemdir.insan Ahiretin Güzelliklerini Atm Anlamiyla Düşünebilse Görebilse Su Hayattaki Güzelliklere Güzel Demez...
"her Nefis ölümü Taacaktir"

Back