• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölsem güzel olur belki..

Hmm an

Cnm eşinin sana yardım etmesinde hiçbir sıkıntı yok o senin eşin.Bence şuan bu para konusunu hiç düşünme güzelce sınava hazırlan Allah büyük.

Şimdi açık öğretimi aradım ve ikinci Üniversite olarak göründüğü için kaydımı belirlenecek tarihte sildirip yeni bi bölüme kayıt olarak okuyabiliyormuşum çok mutlu oldum hangi bölüm daha geçerli acaba açık öğretim de. Çocuk gelişimi mi laborant ve veterinerlik mi vs. Mi bilemedim

Şimdi açık öğretimi aradım ve ikinci Üniversite olarak göründüğü için kaydımı belirlenecek tarihte sildirip yeni bi bölüme kayıt olarak okuyabiliyormuşum çok mutlu oldum hangi bölüm daha geçerli acaba açık öğretim de. Çocuk gelişimi mi laborant ve veterinerlik mi vs. Mi bilemedim
Çocukları seviyorsan eğer çocuk gelişimi okuyup kendini bayağı geliştirebilirsin mesela kreş açabilirsin.

Bence çocuk yap :KK45: sıkılacak vaktin bile kalmayacak emin ol , yada şöyle söyleyim ben senin yerinde olsam yani çocuksuz ve ev hanımı spora giderdim mesela , kitap okurdum , pasta kurslarına giderdim (sporla çok çelişkili oldu demi :KK45: ) yada başka kurslar falan madem boşsun gez toz ayol ölmek isteyecek kadar ne var bunda :ruh:

Inşallah olumlu geçer görüşmeniz.

22 yaşındasın daha, okusana, eğer maddi olarak acil işe ihtiyacın yoksa oku geleceğine yatırım yap.
gıcık gün teyzeleri gibi konuşmak istemiyorum ama bak ben de işsizim üstelik 35 yaşındayım, yarın bir iş görüşmem var, eğitimimin deneyimlerimin çok çok altında ve ben olsun diye dua ediyorum. ama ölsem demiyorum, bir yerinden tutunmaya çalışıyoruz ne yapalım.

Bende bunalıyorum üniversite mezunuyum ama çalışamıyorum. Atanamadım da zaten. Allahın bir dağında yaşıyoruz ama kendine meşgaleler buluyorum burda spora gidiyorum dikiş nakışa yazıldım. Okumadığım kadar kitap izlemediğim kadar film izliyorum şartlar böyle malesef

Okuluna devam et.
spor yap.
Kitap oku.
Kurslara git. Daha genceciksin ne bu karamsarlık.

Al benden de o kadar. . Işsizlik canıma tak etti. Haykırarak ağlamak istiyorum. Sonra sağlıklı olduğum aklıma geliyor. Nankörlük mü şükürsüzlük mü.. nedir vaziyetim bilmiyorum. Meslek sahibiyim. Öģretmenim dirsek curuttum. Okudum. Bu durum ağır geliyor..

Kitap oku, dil öğren, günlük tut, yürüyüşe, alışverişe çık. Hergün bir sinema filmi izle. Pasta börek yap. Bebek yap. Farklı sosyal aktiviteler bul ve yazıl. Yani yapacak o kadar çok şey var ki aslında. ÖLMEK istemek nedir. Zaten öleceğiz ne bu acele

üniversite okusana ders çalış boş boş durucağına zamanında var gelecek planlarını belirleyecek. meslek edin oku kpss hazırlan ne kadar çok şey var aslında. git bir komşunun kapısını çal kahve içelim gel de. gerçi bu benim tarzım değil ama.

22 yaşında ve lise mezunu olsaydım eğer ilk yapmak isteyeceğim şey bir universitr okumak olacaktı 22 yaşında olsaydım kendimi geliştirip güzel bir meslek sahibi olurdum ve emin ol 22 yaş en güzel yaş herşey yakışır . Bu yaşta sırf bu yüzden ölmek istemek çok saçma bide gerçekten paraya mi ihtiyacın var yoksa evde bunaldigin için mi bu sitem onu da çözemedim. Bende ev hanimigim geziyorum yiyorum içiyorum keyfime göre hayat çok şükür öyle herşeyi de kafama takmiyotim oluyor bitiyor öpmek nedir yani.bu kadar ucuz mu bizim canım iz zaten analarimizda ikina ikina dogururken bizi 20 yaşında depresyona girsinde gebereyim diye dua etsin diye niyet ediyordu. En güzel yaşlar bunlar sen bahar gibi olmalısın su an sana herşey yakışır gul gez eglen hayatını yasa

Bence çalış bi okul kazan ve oku. Daha yaşın kaç ?? 20 yaşında evlenirsen işsiz güçsüz şimd böyle olur tabi. Daha çok gençsin bomboş tüketme ömrünü..
halk eğitimle falan olacak işler değil bunlar,otur ders çalış..

Back