Ölsem daha iyi

jouska

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2014
1.377
782
Beni anlayan yok anlatabileceklerime anlatıyorum yetmiyor anlatınca geçmiyor ben çok özlerken hergün onu düşlerken o şimdi başkasıyla olmuyor unutamıyorum bu acı neden geçmiyor neden bu kadar yıpratıyor?

Ask acisi zordur.. ama geçecek birgun hatirlayip gulumseyeceksin belkide....

ya arkadaşlar
Allah aşkına böyle dertler için "ölsem daha iyi" yazmayın, hatta hiçbir dert için yazmayın
beterin bin kere beteri var, yapmayın böyle!

canımm yaaa baslıga bakk ..ölmekten bahsedıyosunn..hayatından vazgecıyosun belkide yarın senın ıcın hıc bı onem ıfade etmeyen bırı ıcınn..benceee kendıne gel..hayatt cookk kısaa yasamaya doymaya bakk

Biliyorum ama başka türlü tarif edemiyorum içimden bir şey kopuyor sanki

Demek ki daha fazla zamana, ortama, kitaba, insana, tatile, uzaklaşmaya, facebook vs. kapatmaya, kendinize ihtiyacınız var.
Ders çalışıyorum hep aklımda odaklanamıyorum bile bu arada facebook kullanmıyorum.

geçiyor ama kendini unutacağım diye zorlama. hayatının merkezine kendini koy ve kendini mutlu et sonra bi bakmılsın geçmiş gitmiş

Ben gerçekten çok kötüyüm gecem gündüzüme karıştı aklımı bir türlü toplayamıyorum ölmek değil tabi ki başka türlü tarif edemediğim için öyle yazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…