Sevgilim diyordumesınmıydı sevgilin mi canım?
Bir yıl olmak üzere geçmiyor hala çok tazeGeçecek, hep geçer...
Biliyorum artık benim değil kaç gündür ne haldeyim haberi yokÇünkü senin değil başkasının. Uzak olması imkansız olması seni cezbeder. Sevginin boyutunu bilemem tabii
Beni anlayan yok anlatabileceklerime anlatıyorum yetmiyor anlatınca geçmiyor ben çok özlerken hergün onu düşlerken o şimdi başkasıyla olmuyor unutamıyorum bu acı neden geçmiyor neden bu kadar yıpratıyor?
Demek ki daha fazla zamana, ortama, kitaba, insana, tatile, uzaklaşmaya, facebook vs. kapatmaya, kendinize ihtiyacınız var.Bir yıl olmak üzere geçmiyor hala çok taze
Umarım ama ben onu unutmak isteyip istemediğimden bile emin değilim.Ask acisi zordur.. ama geçecek birgun hatirlayip gulumseyeceksin belkide....
Ders çalışıyorum hep aklımda odaklanamıyorum bile bu arada facebook kullanmıyorum.Demek ki daha fazla zamana, ortama, kitaba, insana, tatile, uzaklaşmaya, facebook vs. kapatmaya, kendinize ihtiyacınız var.
Zorunlu olmaktan çok sizi içine çekebilecek şeyler olmalı.Ders çalışıyorum hep aklımda odaklanamıyorum bile bu arada facebook kullanmıyorum.
Geçmeyen aci yok şöyle düşün sevseydi yanimda olurdu sevmiyorsa zaten yanımda ne işi var..Biliyorum artık benim değil kaç gündür ne haldeyim haberi yok
Ben gerçekten çok kötüyüm gecem gündüzüme karıştı aklımı bir türlü toplayamıyorum ölmek değil tabi ki başka türlü tarif edemediğim için öyle yazdım.canımm yaaa baslıga bakk ..ölmekten bahsedıyosunn..hayatından vazgecıyosun belkide yarın senın ıcın hıc bı onem ıfade etmeyen bırı ıcınn..benceee kendıne gel..hayatt cookk kısaa yasamaya doymaya bakk