Ölsem daha iyi

Lütfen yanlış anlamayın ilk kez elini tuttuğum insan sinemaya gittiğim ilk erkek konuşmalarımız geçirdiğimiz güzel günler hayallerimiz bunlar bir daha olmayacak şeyler :KK43:

Bu ruh halini sürdürmeyi devam edersiniz bunlardan daha güzel hissettircek anılarınızı da şimdiden mahvedersiniz. Evet bir daha olmayacaklar ama yenilerinin ve daha iyilerinin yaşanması sizin elinizde.

Onu düşünmeye odaklandıysanız unutmanız daha zor olur.
Önce kafanızda bitirin, düşünmeyin.
Kalbiniz de bir süre sonra alışacaktır...

Şekerim ben unuttuysam herkes unutur. Vallahi bak, benim kadar kafasına takmış biri yoktur unuttum ya gitti bitti. Bir yildir ugrasiyorum ama, unutulmuycak birşey yok.
Hatta şuan aklımda başka biri var ahh ahh :KK14:
Bu sevdalar bosuna ley bu sevdalar bosunaa :KK73:

Bu ruh halini sürdürmeyi devam edersiniz bunlardan daha güzel hissettircek anılarınızı da şimdiden mahvedersiniz. Evet bir daha olmayacaklar ama yenilerinin ve daha iyilerinin yaşanması sizin elinizde.
Biliyorum silkelenip kendime gelmem lazım önümde okulum ve hayallerim var o mutluysa ben daha mutlu olacağım :KK51:

günler geçer, aylar,yıllar..
Geçmeyecek sanırsın bitmeyecek bir acı..
ama karşına birisi çıkar ve sana her şeyi unutturur.

Ölmek fiilini bu kadar kolay kullananlarin hic ölümle karsilasmadigini düşünüyorum.
Tabi, Allah karsilastirmasin...
Bir yıl içerisinde çok sevdiğim iki yakınımı kaybettim ölüm gibi bir acıyla kıyaslamam saçma fakat tarif edemediğim için öyle yazdım :KK43:

günler geçer, aylar,yıllar..
Geçmeyecek sanırsın bitmeyecek bir acı..
ama karşına birisi çıkar ve sana her şeyi unutturur.
Umarım öyle olur o hayatına yön verdiyse bende yapabilirim yaşanacak daha güzel mutluluklar var biliyorum.

X