- 29 Kasım 2011
- 1.204
- 664
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni artık sevmediğini biliyorum sadece yaşadığımız günleri söylediklerini nasıl unuttu benim yerime başkasını koydu kabullenemiyorum bu kadar çabuk olmasınıGeçmeyen aci yok şöyle düşün sevseydi yanimda olurdu sevmiyorsa zaten yanımda ne işi var..
Beğendiğim bir kişi oldu ama sadece beğendim ona hissettiklerimi kimseye hissetmedim ilkti benim için herşeydi.canım benımm..uzulmee..cıvı cıvıyı söker mantığıyla bul başka bırını
Sıkma canını hic bisey teselli etmez seni şuan biliyorum ama bu hissettiğin şey geçecek emin olBeni artık sevmediğini biliyorum sadece yaşadığımız günleri söylediklerini nasıl unuttu benim yerime başkasını koydu kabullenemiyorum bu kadar çabuk olmasını
Çok teşekkür ederim ama dokunmasınlar bana ayağa kalkmak bile zor geliyor.Zorunlu olmaktan çok sizi içine çekebilecek şeyler olmalı.
Hiç değilse yürümek mesela.
Bende kızıyordum yaşayınca zorluğunu anladım herşeyimi kaybettim sanki boşuna nefes alıyorum gibi isteyerek yaptığım bir şey değilBir aşk için ölseydim diyenlere çok kızıyorum ben ya.
O zaman şu yöntemi uygulayacaksınız.Çok teşekkür ederim ama dokunmasınlar bana ayağa kalkmak bile zor geliyor.
Beni anlayan yok anlatabileceklerime anlatıyorum yetmiyor anlatınca geçmiyor ben çok özlerken hergün onu düşlerken o şimdi başkasıyla olmuyor unutamıyorum bu acı neden geçmiyor neden bu kadar yıpratıyor?
Ağlamak dışında diğerlerini yapmadım deneyeceğim.O zaman şu yöntemi uygulayacaksınız.
Dibe vuracaksınız. Kendinize bir gün verin, o bir günde bağırın, ağlayın, ortalığı dağıtın, kendinizi tutmayın.
Ertesi gün nefes alacaksınız.
19 yaşındayım ilk kez yaşadığım şeyler umarım o yaşlarıma geldiğimde gülerim.Yaşla alakalı biraz bana göre.şöyle 24 25 arası olanlarda öyle 1 yıl sürmez pek.yaşını bilemem ama bu biraz ergen/genç arası bir halden ileri geliyor. İnsan 25 i devirince önceki yaşlarındaki tavır ve tutumlarını , gençlik olgunluğu öncesi son ergenlik halleri olarak tanımlıyor :)
Yaşadıklarımızı başkasıyla yaşayacağı düşüncesi içimi kemirirdi şimdi gerçek oldu ben hala çok seviyorum nolursa olsun nefret edemiyorum.
Lütfen yanlış anlamayın ilk kez elini tuttuğum insan sinemaya gittiğim ilk erkek konuşmalarımız geçirdiğimiz güzel günler hayallerimiz bunlar bir daha olmayacak şeylerNe yaşadınız ki?
Lütfen yanlış anlamayın ilk kez elini tuttuğum insan sinemaya gittiğim ilk erkek konuşmalarımız geçirdiğimiz güzel günler hayallerimiz bunlar bir daha olmayacak şeyler
Yaşanılan büyük acılar var biliyorum yakın zamanda kaybettiğim insanlar var çevremde çaresi olmayan hastalıkları olan insanlar var ve benimde yaşadığım rahatsızlıklar var mutlu olduğum pek söylenemez biliyorum bunların yanında önemsiz ama sadece içimdekileri dökmek derdime çare aramak istedim.Evet canım bu dünyaya geliş sebebin seni değil bir başkasını seven bir adam, evet sadece bir adam uğruna ölmek... Seni seven ailen, arkadaşların filan önemsiz. Senin çektiğin acının bin beterini sağlık ya da başka sebeplerle çeken insanlar da önemsiz. Dünyada bir parça ot bile fotosentez yapıp besin, oksijen üretiyor başka canlılar için.Sen kimseye faydalı olmayı düşünme, bir erkeği düşün sadece...o yoksa yaşamı anlamsız bul.
Ne acılar geçiyor...Tabii ki geçer.
Sen sadece mutluluğun dünyadaki her güzelliğe paylaşılmış olduğunu bil. Bir tanesini seçersen hem az gelir hem de yitirince hiç mutluluk kalmaz.