Ölme ne olursun..!

17 ağustos yazınca anladım deprem olduğunu devamını getiren arsa 72 ye teşekkürler..devamı olmasa çatlardık

okudum kalbim sıkıştı valla allah sabır versin sevgilimi öle cok sevyorum ki gecimsiz biriyim birazda birazda degilde baya gecimsizim yatınca aklıma geliyo ya derprem olursa ya onu kırdığımla kalırsam diye hemen üzülüyorum off allahım cok kötü bişey:1no2:

gönlünü almadan sakın uyuma işte :1rolleyes:

herkese mrb. gerçekten çok etkileyici bir yazı... böyle bir şeyi kimsenin yaşamasını istemem. hele ki bu konu çok önemli insanın sevdiğinden ayrılması çok kötüü.. benim daha doğrusu bizim tek duamız; Rabbim canımı eşimle birlikte al, ondan bir saniye fazla yaşamayayım...

17 Ağustos dehşetini yaşayan biri olarak daha bir farklı okudum sanırım yazıyı... ama harikaydı ellerinize sağlık....

senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

senağlamasenağlamasenağlamaiçim parçalandı resmen olamaz böyle bir acı Allahım kimseye göstermesin yaşatmasın böyle acılarısenağlamasenağlamasenağlama

amin bende tatildeydim o sene ailecek çok kötüydü heleki dışarısı günlerce eve giremedik hikayede süper doğrusu valla beni ağlattı ben zaten çok duygusalımdır

ewet bunu biliordum ben paylaşımın için tskler canım :KK43: bunu sevgilime yolladım ve ikimizde hüngür hüngür agladık (en cokta ben) :KK43: Allah kimseye böyle bi acı vermesin:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::-)(

Ya mahvoldum ya yemin ederim
ağlamaktan yazamiyorum ya
bir an kendimi yerine koydum eşimi
kaybetsem ne yaparim die
ya kötü oldum yazamiycam

Bende ailemle birlikte 17 ağustos depremini yaşamış olanlardan biriyim..Allahım bir daha o acıyı yaşatmasın :Saruboceq: Aşkım Tarık'ım ölse aklımı kaybederim senağlama

X