Olmayınca olmuyormuş

Yukarda bi yeri kalinlastirdim ona istinaden yaziyorum. Adam senin parani yememis seninle yakinlasmamis ama senin duygularini somurmus. Senin ona olan bagimliligini sonuna kadar kullanmis. Bu duygusal manipulasyon degil de nedir? Arama sorma ararsa acma yazarsa cevap verme. Omrunden giden 4 yila degdi mi bi dusun. Biraz kendinizi sevin ya bu nedir

Aslında şöyle, ben bu gidişime kadar ona hiç böyle şeyler söylememiştim. Hatta sürekli diyordum sen de kendini bir şey sanıyorsun, ben seni seviyorum mu sanıyorsun komik falan diye.. şimdi duygularımı ifade edince dediğiniz gibi bundan zevk aldığını gördüm resmen noldu yediğini yuttun gibi davrandı. Ömrümden giden 4 yıl ona değmedi ama bence bir şeyler öğrendim gibi hissediyorum içimde.

Kaçan kovalanır hesabı olmuş, önce siz kaçmışsınız sonra o kaçmış saten olsa bile sağlıklı bir ilişki olmazdı... Bence sizin için aranızda bişey olmadığı için belkide hikayenizin yarım kaldığını düşündüğünüz acabalarla başka insanlarda onu aradığınız için sağlıklı bir ilişki yaşamazdasınız kendinize zaman verin başka başka insanlara şans vermeyin olmadı dediniz insan belki sizin hayatınızın şansı olabilir iyi düşünün

Haklısınız, hassas kalp olunca daha da kırıyorlar. Ya sanki ama diğer zamanlara göre ben de daha huzurluyum içten
Hepimiz bazen yapıyoruz böyle hatalar. Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer veriyoruz,sonrasında bari oturup üzülmeyelim. Olmuş bitmiş,yenisine sağlık. Zaten hayat çok kısa,hayat bugün.

Lutfen konu sahibi lutfen sana rica ediyorum asla ulasma ona o bir sekilde ulaşırsa it muamelesi yap ona lutfen.

Bu adam asla saygi duyulmayi hak etmiyor benim gözümde. Kizarsin belki ama tırnağındaki pislik etmeyecek karakterde.

Keşke böyle adamlara hic prim verilmese de kendilerini bir halt sanmasalar.

Yani şu saatten sonra hayırlısı.

Hepimiz bazen yapıyoruz böyle hatalar. Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer veriyoruz,sonrasında bari oturup üzülmeyelim. Olmuş bitmiş,yenisine sağlık. Zaten hayat çok kısa,hayat bugün.
Yenisine kadar biraz zaman geçmesi lazım, benim kafamı, kendimi iyi bir toparlayıp iyi hissetmem lazım. Hatalardan da çok şeyler öğreniyoruz zaten en büyük dersleri hatalardan öğreniyoruz. Umarım bundan sonrası için daha akıllı mantıklı olurum

Mantıklı bir kadınsınız aslında, kendinizi de eleştirebiliyorsunuz ama söz konusu ilk aşkınız olunca duygularınız mantığınıza galip gelmiş, mantık-duygu dengesini kuramamışsınız.

Şu an için birileriyle flört etmek yanlış bir adım olur zaten, önce kendinizi iyileştirmeniz, bu ilişkinin bağımlılığından kurtulmanız gerekiyor.

Ne zaman ki kangrene dönmüş bu ilişkiyi gerçekten bitirdiğinize kanaat getirirsiniz o zaman birileriyle sağlıklı bir beraberliğiniz olur.

Narsist olabilir mi ? Baksanıza adam ne istediğini bilmeyen biri ama siz hala kendinizi suçluyorsunuz. Belli ki Manipüle yeteneği kuvvetli. Bence o size yazsa da yazmayın. Ruh sağlığı daha sağlıklı kişiler çıkar umarım karşınıza

Benden çok nefret duymanızzz

Ona karşı hep duygularım, mantığımın ve gururumun önüne geçti. Bilmiyorum ilk yurt dışı tecrübemdi orada bana kol kanat gerdi. Ki hemen hemen hala öyledir… Hasta oldum baktı, ne yediğime içtiğime kadar önemserdi. Bunları ailemden gördüm ama ilk defa duygusal bir ilişkide görünce çok hoşuma gitti. Bir de elbette o zamana kadar benimle beraber olmak isteyenler olmuştu ama hiç istememiştim. Bu sefer böyle karşılıklı olunca, tamam dedim çok güzel enerjimiz iletişimimiz var. Bir de hayat görüşümüz, espiri anlayışımız, kafa yapımız uyunca ben direkt işte bu adam ya dedim. O yüzden kopmak bırakmak, benim için çok zor oldu. O da aynı şeyleri dediğini iddia ediyor peki diyorum böyle düşünüyorsan nasıl bu kadar çabuk kopabiliyorsun demek ki öyle değil sende..

Evet çok haklısınız önce kendi içimde tamamen bitirmem lazım ki, yeni tanıştığım insana haksızlık etmeyim, sağlıklı bir iletişim kurabileyim. Bir de bunları düşünmek için çook erken zaten.

Ben genelde böyle bir insanımdır, onun narsistliğiyle alakası yok. Bir problem yaşarsam dönüp hemen kendime sorarım neyi yanlış yaptım diye. Genelde de bu şekilde kendimi suçlarım. Hatta annemin geçen sene bana çok büyük sitemi oldu başka bir konu hakkında, dönüp bana dedi ki; “biz seni hiç böyle suçluluk psikolojisiyle yetiştirmedik neden her olayda dönüp kendini suçluyorsun veya hata arıyorsun?”
Yani biraz kendimle alakalı o.
Yok tost makinasına kadar engelledim artık imkansız yani

Aslında geçmişteki sorunları halletmeden bence gelecek olmaz ama karşı tarafın henüz gelecek beklentisi olmadığı için sorun yaratmış bu çözme meselesi. Karşı tarafla artık yürümeyeceğini düşünüyorum, ayrıl barış devam eden ya da araya zaman giren ilişkiden de çok nadiren hayır gelir ama başka ilişkiler açısından şöyle diyeyim: Herkes tabi farklıdır ama bende durum şu; karşı tarafla vakit geçirdikçe, karşı taraf bana güven verdikçe ona daha çok değer veriyorum ve gelecek düşünmeye başlıyorum. Belki bir şeyleri denemek istedi sizin buluştuğunuz kişi de ama kafasında oturtamadığı şeyler vardı o yüzden de umut vermek istemedi ancak sizin sürekli sorun çıkaran halinizden sonra istemediğine kesin emin olmuş olabilir.Yanlış anlamadıysam ayrıyken kimle görüştü ne yaptı kim geldi gitti diye darlamışsınız ancak ayrılık zaten bu değil midir? O zamanın hesabını niye versin ki?

Öyle tabi bana hesap verme zorunluluğu yoktu zaten hatayı orda yaptım üstüne giderek. Diğer yandan da diyorum öyle olacağı varmış

Öyle tabi bana hesap verme zorunluluğu yoktu zaten hatayı orda yaptım üstüne giderek. Diğer yandan da diyorum öyle olacağı varmış
Son olanlardan sonra zaten bu adamdan hayır yok, sadece tecrübe diyip geçin bence, emin olun çok daha iyileri çıkacak karşınıza ancak o yolları da kapamayın, insanlara fırsat verin

Son olanlardan sonra zaten bu adamdan hayır yok, sadece tecrübe diyip geçin bence, emin olun çok daha iyileri çıkacak karşınıza ancak o yolları da kapamayın, insanlara fırsat verin
İnşallah iyiydim aslında, akşamüstü koltuğa oturunca bi ağlama geldi, bi kaç saattir bi ağlayıp bi duruyorum

İnşallah iyiydim aslında, akşamüstü koltuğa oturunca bi ağlama geldi, bi kaç saattir bi ağlayıp bi duruyorum
ağla içindeki zehir aksın ve bugün miladın olsun.yeni bir başlangıç yap.yeni hobiler edin sporu yoğunlaştır saç bakımı cilt bakımı yap okuyamadığın kitapları oku.yani beynini hep meşgul et onu düşünmesin.ve bir zaman sonra da hayatına yeni birini al hazır olunca.geçmeyen acı mı var şu dünyada?bir tek evlat acısı unutulmaz.onun dışında herşey boş.gençsin en güzel zamanlarını cidden ağlayarak ve depresyonda mı geçireceksin hala?silkin artık lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…