Olmayınca olmuyormuş

Konuyu anlatirkem zaten hatalarinin farkindasin sadece yanliş hislerinle hareket ediyorsun. Bu gibi durumlarda seni yanlişdan kurtaracak tek şey senin gururun. Kendine olan saygin. Yazmadan once düşün gururunu ezdirmeye deger mi? Ortada aşk yok sevgi yok. Boşuna harcanan zaman var. Yani bu ilişki bile değil. Lutfen artik boyle insanlari hayatiniza alip da kendinize ziyan etmeyin.

İlişkiniz çok laçkalaşmış. Emin ol ne kadar sevsen bile bu şekilde bir ilişki toparlamıyor çünkü sevgi yeterli değil sevginin kalitesi de çok önemli. Gerçekten doğru bir sevgi varsa ortada, tüm evren ayarlıyor tüm sorunlar kendiliğinden çözülüyor, kavga bile etmek istesen bir şekilde uyuşuyorsun ve çözülüyor her şey. Kendim de çevremde de bunu çok gördüm. Ancak bir arkadaşım bizim gibi eskileri unutmak yerine senin gibi laçka ilişkisinin peşinden gitti ve yıllar sonra evlendiler zorlaya zorlaya. 1 sene sonra boşandılar ve hala laçkalık devam ediyordu ki kız kafasında sonunnnndaaa sildi. Şimdi o dediğim doğru ilişkide işte, sıfır kavga, yüzde yüz eminlik ve güven. Sana da bunu dilerim

İşte fazla ittirmemek gerek olmayan şeyi geç olsa da anladım. Ama galiba yarım kalmasından bir şeylerin, insan hep doğru zaman gelecek bir şeyler çözülcek diye ümit ediyor. Ama artık düğümü kesme zamanı, zor olsa da çabalıyorum

Emin olun o adamla evlenseniz bile ayni suan ki gibi olur iliskiniz. En iyisimi bunda da bi hayir vardir deyip yola devam etmek. Bende birini cok sevmistim gozum ondan baska kimseyi gormuyordu herkes yanlis bir o dogruydu. Ne hayaller ne yasanmisliklar vardi ama sacma sapan bir sey yuzunden beni terketti hem de msjla. Sizin gibi olduk ne iliski eskisi gibi oldu ne de biz aksine yiprandikca yiprandik oyle ki belki zorlamasaydim oyle biraksaydim tatli bir ani olarak kalirdi ama hatirladikca canimi yakan biri olarak kaldi. Hic ummadigim biri hayatima girdi evlendik cocugumuz oldu. Ben onu yara bandi olarak almadim hayatima ama o benim yaralarima merhem oldu bilmeden. O kisiyi unuttum mu hayir ama ask vs degil hala kabullenemedigim ne onu da bilmiyorum ama olmuyorsa gercekten olmamasi gerektigi icin olmuyor ve daha guzeli daha hayirlisi nasip olucak demek bana gore

Şanslıymışsınız hayatınıza biri dahil olabilmiş aynı şeyi dilemekten başka çarem kalmadı

Şanslıymışsınız hayatınıza biri dahil olabilmiş aynı şeyi dilemekten başka çarem kalmadı

Bazen insanlar sevse bile engelleyip silip uzak durabiliyor siz bunu başta başarmıssınız. Keşke aynı sekilde ilerleseydiniz Merhaba bu arada alttaki önerilen konuda gördüm konunuzu. Öncelikle umarım ki çok daha iyisinizdir. Yaşadıgınız şey biraz travmatık bagımlılıga dönüsmüs. Aslında ortada sevgi değil patolojik bir durumun oldugunu görüyorum. İnanın “bir daha sevemeyeceğim kimse de beni sevmeyecek” hissi sadece bir illüzyon. Ben kimlerin böyle düşünüp sonra “iyi ki bu kadar yanlıstan geçip doğru insana gelmişim gercek aşk buymus”dediğini biliyorum.

25 yaşındasınız küçük değilsiniz,Avrupada master yapacak kadar da aklınız yerinde
Ben bunları kendine gel diye yazıyorum
Kimseyle olamam olamıyorum filan da sırf takıntı
Bu adam sizi güzel sevmemiş,güzel seven adam unutulmaz,yerine kolay kolay kimse koyulmaz
Saçma sapan hareketler yapıp sizi canından bezdiren değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…