- 19 Nisan 2021
- 1.469
- 2.395
- 83
- Konu Sahibi BerryBlossom
-
Kesinlikle narsist ya ben dün ağlaya ağlaya konuşuyorum karşısında sen bana neler yaptın dönde bir kendine bak bu kız sana ne yaptı bu kadar dedim bana bunları yaşatıyorsun dedim mal mal bakıyor yüzüme dedim ki konuş birşeyler söyle sen benim için bittin sadece dinliyorum diyo gülüyor bide aşırı derecede narsist. Sonra da tutuştu herhalde bir yerleri evden çıkınca seni çok seviyorum diye mesaj atıyor resmen dengeleriyle oynuyor insanın yaYapıyorum işte sürprizi boşanarak deseydin. Canım bu narsist mi , sorunlu mu bilmem. Ama normal değil onu bilirim.
Psikolojini daha fazla yıpratma önüne bak. Değmez buna , yaşadıklarına...Kesinlikle narsist ya ben dün ağlaya ağlaya konuşuyorum karşısında sen bana neler yaptın dönde bir kendine bak bu kız sana ne yaptı bu kadar dedim bana bunları yaşatıyorsun dedim mal mal bakıyor yüzüme dedim ki konuş birşeyler söyle sen benim için bittin sadece dinliyorum diyo gülüyor bide aşırı derecede narsist. Sonra da tutuştu herhalde bir yerleri evden çıkınca seni çok seviyorum diye mesaj atıyor resmen dengeleriyle oynuyor insanın ya
Ya bende çok seviyorum annemi aynı şekilde takıntılıyımdır ama bu benim ilişkime yansımaz annemde duracağı yeri bilir bende durduracağım noktayı bilirim ama bu öyle değil bi kendisi var sanki dünyada en akıllı en iyi o asla öz eleştiri yapmak yokYengecte ana kuzusu olma ihtimali var iste. Takinti ve pimpiriklilik artı alinganlik yüksek. Yukselen ve ay burcuda büyük faktör. Aslanda narsizim var onyuzden acaba dedim. Erkek aslanlar narsizim taşımaya musait malesef... Allah kolaylik verecektir size
Bu akşam 9 da gelecek eve enine boyuna herşeyi konuşacağım nakliyesi işten istifası mal paylaşımı ne varsa herşeyi netleştireceğim böyle olmayacak çünküPsikolojini daha fazla yıpratma önüne bak. Değmez buna , yaşadıklarına...
Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz derler.Kesinlikle narsist ya ben dün ağlaya ağlaya konuşuyorum karşısında sen bana neler yaptın dönde bir kendine bak bu kız sana ne yaptı bu kadar dedim bana bunları yaşatıyorsun dedim mal mal bakıyor yüzüme dedim ki konuş birşeyler söyle sen benim için bittin sadece dinliyorum diyo gülüyor bide aşırı derecede narsist. Sonra da tutuştu herhalde bir yerleri evden çıkınca seni çok seviyorum diye mesaj atıyor resmen dengeleriyle oynuyor insanın ya
Allah yardımcın olsun yazarsın gelişmeleri. Ama bu herif arıza çıkarır gibime geliyor. Ona göre kendini hazırla bence.Bu akşam 9 da gelecek eve enine boyuna herşeyi konuşacağım nakliyesi işten istifası mal paylaşımı ne varsa herşeyi netleştireceğim böyle olmayacak çünkü
Telefonda ben yarın istifamı vermeyi düşünüyorum dedim tamam tamam dedi kapattı sonrasında yazdı işte 40yasına gelince boşandım diye pişman olma diye yani son cırpınışlarını yapıyor ya birde en çok neye içim yanıyor biliyor musunAllah yardımcın olsun yazarsın gelişmeleri. Ama bu herif arıza çıkarır gibime geliyor. Ona göre kendini hazırla bence.
Üzgünüm ama o mesajlar yanlışlıkla kalmamıştır bilerek saklamıştır. Daha acısı sizi yara bandı olarak kullanmış olabilir.Telefonda ben yarın istifamı vermeyi düşünüyorum dedim tamam tamam dedi kapattı sonrasında yazdı işte 40yasına gelince boşandım diye pişman olma diye yani son cırpınışlarını yapıyor ya birde en çok neye içim yanıyor biliyor musun
Biz daha sevgiliyken eski sevgilisine attığı mesajlar kalmış kendi kendine yollamış ayrılırken o mesajı bulmuştum telefonunda kıza resmen yalvarmış biz senle evlenseydik çok iyi olurdu barışalım bilmem ne diye ulan biraz benim için çabala be kıza neler yazmış hala aklıma geliyor sonrasında büyük nefretle bahsetmişti o kızdan onla olsam kesin boşanırdım falan demişti ama bu bile koyuyor şuan
Ya oda bişey mi bi kere üstümde gecelik vardı eşimin yanına gittim benimle iki gün konuşmadı ya perdenin arasından komşular görseydi diye bide saat gece 1 tüm ışıklar perdeler kapalıAyinesi iştir kişinin lafa bakılmaz derler.
Sizi bugüne kadar hep üzmüş ağlatmış seven adam böyle mi davranır?
Ayrıca kesinlikle ruhsal bir sorunu var. Yatak odasının perdelerini kapatma seviştiğimizi düşünürler diye telaş yapması hiç normal değil çünkü.
Kesinlikle psikolojik problemleri var, bırakın ne hali varsa görsün.Ya oda bişey mi bi kere üstümde gecelik vardı eşimin yanına gittim benimle iki gün konuşmadı ya perdenin arasından komşular görseydi diye bide saat gece 1 tüm ışıklar perdeler kapalı
Büyük ihtimalle unutmuştu o mesajı çünkü kendine yollamış ve 2018 yılında en altta kalmış whatsappta ben kızın adını mesaj arama kısmına yazıp onla ilgili bişey var mı diye bakarken bulmuştum o ikinci söylediğiniz eğer öyleyse allah onu bildiği gibi yapsınÜzgünüm ama o mesajlar yanlışlıkla kalmamıştır bilerek saklamıştır. Daha acısı sizi yara bandı olarak kullanmış olabilir.
Merhaba yine anlatacak kimsem olmadığı için buradayım ve sizden aldığım güç kendimi daha iyi hissettiriyor
Evleneli 1 sene oldu 1.ayımızdan hatta balayından beri eşimin öfke problemiyle uğraşıp duruyorum aşırı huysuz kendi istediği olmayınca çıldırıyor hemen sinirleniyor herşeye sürekli ben böyleyim istemiyorsan git boşan diyen biri.tamam diyorum boşanalım bitsin eşyalarımı topluyorum gitmeye kalkıyorum bu seferde çok pişmanım deyip ağlıyor öyle bir psikolojik şiddet var ki üzerimde anlatamam.
herşeyi eleştirir bu niye böyle , yüzümde sivilce çıksa çok kötü olmuş , biyerimde tüy görse ay bu ne der ki tüysüz biriyim. Ailesiyle de ayrı uğraştım bunca zamandır yüzüme gülüp arkamdan demedikleri kalmadı. Hiç birini sevmiyorum. Kısaca böyle derken kendimi aşırı mutsuz çökük ve depresyonda hissediyorum. Artık gerçekten gitmek istiyorum. Geçen gece hiç birşey yoktu çarşafları değiştirirken basım döndü uzandım sonrası bende yok sinir krizi geçirmişim ağlama krizine girmişim ayılınca öğrendim. Bu sabah yine yataktan kalktığımda yanımda eşimi göremedim iki haftadır bensiz koltukta uyuyor sıcak bahanesiyle dün gecede orada yatmış ve dün eve gelince sarılmak istedim öpmek istedim çok terliyim yoruldum dedi bende tamam sadece öpecektim sende hiç öpmüyorsun dedim o da seni mi eglendirecegim yorgunum dedi. Bu sabah bu birikmişlikle kalkıp artık boşanmak istediğimi cok mutsuz olduğumu beni sürekli dibe çektiğini söyledim kendisine ve onu evden kovdum.
gitti zannettim kapı kapanınca Meğer gitmemiş kapıyı kapatır gibi yapıp koltuğa oturmuş nasıl bir manyaksa. Sonra çıktı gitti beni arıyor mesaj atıyor kesinlikle boşanmak istemiyorum seni seviyorum bilmem ne diye. Ama artık cok yoruldum hayatım alt üst oldu onun yüzünden kendimden nefret ettim. Bu sefer yapacağım 40 yaşıma gelince keşke 26 yaşındayken boşansaydım dememek için bunu şimdi yapacağım
Evliliğimin ilk yılları aklıma geldi bizde böyleydik inanılmaz psikolojik şiddet vardı ama birbirimizin huyunu suyunu çözdük ve ona göre davranıyoruz artık çok şükür 4 yıllık evliyiz bizi gören sevgili sanıyor inşallah sizinde öyle olur mutluluk diliyorum sizeMerhaba yine anlatacak kimsem olmadığı için buradayım ve sizden aldığım güç kendimi daha iyi hissettiriyor
Evleneli 1 sene oldu 1.ayımızdan hatta balayından beri eşimin öfke problemiyle uğraşıp duruyorum aşırı huysuz kendi istediği olmayınca çıldırıyor hemen sinirleniyor herşeye sürekli ben böyleyim istemiyorsan git boşan diyen biri.tamam diyorum boşanalım bitsin eşyalarımı topluyorum gitmeye kalkıyorum bu seferde çok pişmanım deyip ağlıyor öyle bir psikolojik şiddet var ki üzerimde anlatamam.
herşeyi eleştirir bu niye böyle , yüzümde sivilce çıksa çok kötü olmuş , biyerimde tüy görse ay bu ne der ki tüysüz biriyim. Ailesiyle de ayrı uğraştım bunca zamandır yüzüme gülüp arkamdan demedikleri kalmadı. Hiç birini sevmiyorum. Kısaca böyle derken kendimi aşırı mutsuz çökük ve depresyonda hissediyorum. Artık gerçekten gitmek istiyorum. Geçen gece hiç birşey yoktu çarşafları değiştirirken basım döndü uzandım sonrası bende yok sinir krizi geçirmişim ağlama krizine girmişim ayılınca öğrendim. Bu sabah yine yataktan kalktığımda yanımda eşimi göremedim iki haftadır bensiz koltukta uyuyor sıcak bahanesiyle dün gecede orada yatmış ve dün eve gelince sarılmak istedim öpmek istedim çok terliyim yoruldum dedi bende tamam sadece öpecektim sende hiç öpmüyorsun dedim o da seni mi eglendirecegim yorgunum dedi. Bu sabah bu birikmişlikle kalkıp artık boşanmak istediğimi cok mutsuz olduğumu beni sürekli dibe çektiğini söyledim kendisine ve onu evden kovdum.
gitti zannettim kapı kapanınca Meğer gitmemiş kapıyı kapatır gibi yapıp koltuğa oturmuş nasıl bir manyaksa. Sonra çıktı gitti beni arıyor mesaj atıyor kesinlikle boşanmak istemiyorum seni seviyorum bilmem ne diye. Ama artık cok yoruldum hayatım alt üst oldu onun yüzünden kendimden nefret ettim. Bu sefer yapacağım 40 yaşıma gelince keşke 26 yaşındayken boşansaydım dememek için bunu şimdi yapacağım…
O mu karar veriyormuş buna?Evet konuştum hatta bugün kv kp aradıktan sonra ona dedim ki annenlere artık kararımızı açıkla ben gitmek istemiyorum onların yanına bişey olmamış gibi dedim tamam dedi kapattı dün ben ona demiştim ki aynı buraya yazdığım gibi 10 yıl sonra niye boşanmadım demek yerine şimdi boşanırım pişman olmam dedim oda bana bugün mesaj atmış 40 yaşına gelince boşandım diye pişman olma yazmış
Köprüden önce son çıkış işte onu bırakırsam deli gibi pişman olacağımı düşünüyor hala paşamızO mu karar veriyormuş buna?
Boşver eskilere takılma. Yalvarmasın , seni uğraştırmasın. Kolay yoldan , temizcene bitsin gitsin. Üzme kendini bunlar için. Karşına kimler çıkar , neler çıkar.Telefonda ben yarın istifamı vermeyi düşünüyorum dedim tamam tamam dedi kapattı sonrasında yazdı işte 40yasına gelince boşandım diye pişman olma diye yani son cırpınışlarını yapıyor ya birde en çok neye içim yanıyor biliyor musun
Biz daha sevgiliyken eski sevgilisine attığı mesajlar kalmış kendi kendine yollamış ayrılırken o mesajı bulmuştum telefonunda kıza resmen yalvarmış biz senle evlenseydik çok iyi olurdu barışalım bilmem ne diye ulan biraz benim için çabala be kıza neler yazmış hala aklıma geliyor sonrasında büyük nefretle bahsetmişti o kızdan onla olsam kesin boşanırdım falan demişti ama bu bile koyuyor şuan
Bi kırk yaşında başına boydak iken pişman olmak var, bir de 2-3 bebe ile 14 yıllık evlilikte enerjisi ruhu çekilmiş halde pişman olmak var. 3 bebeden birisinin babasına çekme ihtimali var. Kocayı boşadın, evladı boşayabilecek misin?Köprüden önce son çıkış işte onu bırakırsam deli gibi pişman olacağımı düşünüyor hala paşamız
Bacim benim okurken sinirlerim bozuldu nasil katlaniyorsun bu adama Allah icin soyle insan sevilmek ister sefkat ister neden kendinize bu eziyeti yapiyorsunuzYa oda bişey mi bi kere üstümde gecelik vardı eşimin yanına gittim benimle iki gün konuşmadı ya perdenin arasından komşular görseydi diye bide saat gece 1 tüm ışıklar perdeler kapalı
Yok zaten keşke tavrı hep böyle net olsa hep dese ki bitsin istemiyorum bu benim işime gelir içimi daha çabuk soğutur ama onun ruhsal sıkıntılarını gelgitlerini çekiyorum böyle işte bi öyle bi böyleBoşver eskilere takılma. Yalvarmasın , seni uğraştırmasın. Kolay yoldan , temizcene bitsin gitsin. Üzme kendini bunlar için. Karşına kimler çıkar , neler çıkar.
Bir senede göz altlarım çöktü sürekli sinir stres yeme düzenim bozuldu 10 kg aldım bi gören bidaha bakardı boyum kilom herkes manken gibisin derdi şimdi gelseler görseler sanki üzerimden 10 kamyon geçmişte kendime gelememiş gibiyim ruhum enerjim çekildi iş yerindeki müdürüm bile size ne oldu işle ilgili bir sıkıntı mı var diyor bazen çevrem bile farkındaBi kırk yaşında başına boydak iken pişman olmak var, bir de 2-3 bebe ile 14 yıllık evlilikte enerjisi ruhu çekilmiş halde pişman olmak var. 3 bebeden birisinin babasına çekme ihtimali var. Kocayı boşadın, evladı boşayabilecek misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?