Olmayınca olmuyor

O anlamda da sıkıntılıyız evet ön sevisme diye birşey yok max 1 dk sürüyor ve evlendiğimden beri hiç birşey hissetmiyorum o olay olurken. O tabi çok iyi olduğunu düşünüyor

O anlamda da sıkıntılıyız evet ön sevisme diye birşey yok max 1 dk sürüyor ve evlendiğimden beri hiç birşey hissetmiyorum o olay olurken. O tabi çok iyi olduğunu düşünüyor
Erken boşalma problemi var kesin, o yüzden ön sevişmeyi kısa tutuyor.

Dün senle mesajlaşmıştık ne demiştim sana bu adama hiç güvenmiyorum demiştim çocuk neyine demiştim ya işte sabahına varmadan beni şaşırtmadı gene
Yaşın gercekten ufak. Çocugu falan hak etmıyor.Kendıne yazık etme. Bak dışarıdan ınsanlar gercekleri görüyor. Buradakılerın fıkırlerı ve dusuncelerını es gecme.İnan bana saçını beyazlatır genc yasında. Yol yakınken kurtul. Cok ileride gerıye baktıgında keske deme... Harcanan ömrün telafısı asla olmaz. Ha adam tedavı olacaksa belkı duzelır. Ama duzelır mı emın degılım. Bence kurtul

Bazen erken bazen normal zamanda oluyor daha da sıkıntılar var o konuda ama açık açık yazamıyorum buraya mesela el ile teması 3-4 kere olmuştur bi değişik bu adam çözemiyorum
Çocuk olmadan kaç kurtul, zaten bir ton olumsuz özelliği var, geçinmeye gönlü yok, çözüme yanaşmıyor, bir de üstüne cinsel problemleri var. Kurursun evladım.

Çocuk olmadan kaç kurtul, zaten bir ton olumsuz özelliği var, geçinmeye gönlü yok, çözüme yanaşmıyor, bir de üstüne cinsel problemleri var. Kurursun evladım.
Allah beni korudu çocuk Sahibi olamadım bir de ciddi ciddi deniyorduk çocuk için allah korumuş verilmiş sadakam varmış

Düzelmez 35 yaşına gelmiş gene beni oyalar max 3-4 ay iyi gider bu araya bide çocuk patlatırız o zaman ömrüm boyu çekerim diye düşünüyorum yani umudum kalmadı benim de

Bir dakika bekleme bırak arkana bakma..Bu adam tedavi olmalı. İşte en son yazdığın hayatı yaşamanı istemem. 26 yaşındasın ve bu hayatı kendine zehir etmeyecek kadar akıllı.

Cocuk yetistirmek, onu buyutmek cok zor isler bunlar.. lutfen cocugun olmadan kararini net olarak ver ve byby de.. olmayinca olmuyor demekki

Bunu tecrübe ettiğinize göre tekrar etmeyin?
Bence evliliği yürütmek istiyorsunuz, haklısınız da, kimse boşanmak için evlenmez. Ama eşinizin de ciddi, devamlı ve tutarlı bir tavır görmesi lazım. Tekrar ederek şunu gösteriyorsunux, iki güzel söz söylerim barışır.

Bence hemen dava aç ve boşan çekilmez bu tip

Aslında yürütmek istemiyorum eski hayatımı fazlasıyla özledim çok güzel bir hayatım vardı evlenmeden önce enerjim tükendi bu adamla.sadece hayallerim yıkıldı çok inanmıştım güzel bir çift olacağımıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…