- 19 Nisan 2021
- 1.469
- 2.395
- 83
- Konu Sahibi BerryBlossom
-
O anlamda da sıkıntılıyız evet ön sevisme diye birşey yok max 1 dk sürüyor ve evlendiğimden beri hiç birşey hissetmiyorum o olay olurken. O tabi çok iyi olduğunu düşünüyorAllah' ın manyağına bak ya. Yatak odasında ne yapacağımız bilgisi kimi ne ilgilendirir? Cinsel problemleri var, benim sorunum bu diyemiyor da esen yeli sorumlu tutuyor. Bu kadar falsolu bir herif, üstelik cinsel sorunları da var.
Erken boşalma problemi var kesin, o yüzden ön sevişmeyi kısa tutuyor.O anlamda da sıkıntılıyız evet ön sevisme diye birşey yok max 1 dk sürüyor ve evlendiğimden beri hiç birşey hissetmiyorum o olay olurken. O tabi çok iyi olduğunu düşünüyor
Dün senle mesajlaşmıştık ne demiştim sana bu adama hiç güvenmiyorum demiştim çocuk neyine demiştimGenceciksin. Hayatını bu adamla harcama
Bazen erken bazen normal zamanda oluyor daha da sıkıntılar var o konuda ama açık açık yazamıyorum buraya mesela el ile teması 3-4 kere olmuştur bi değişik bu adam çözemiyorumErken boşalma problemi var kesin, o yüzden ön sevişmeyi kısa tutuyor.
Yaşın gercekten ufak. Çocugu falan hak etmıyor.Kendıne yazık etme. Bak dışarıdan ınsanlar gercekleri görüyor. Buradakılerın fıkırlerı ve dusuncelerını es gecme.İnan bana saçını beyazlatır genc yasında. Yol yakınken kurtul. Cok ileride gerıye baktıgında keske deme... Harcanan ömrün telafısı asla olmaz. Ha adam tedavı olacaksa belkı duzelır. Ama duzelır mı emın degılım. Bence kurtulDün senle mesajlaşmıştık ne demiştim sana bu adama hiç güvenmiyorum demiştim çocuk neyine demiştimya işte sabahına varmadan beni şaşırtmadı gene
Çocuk olmadan kaç kurtul, zaten bir ton olumsuz özelliği var, geçinmeye gönlü yok, çözüme yanaşmıyor, bir de üstüne cinsel problemleri var. Kurursun evladım.Bazen erken bazen normal zamanda oluyor daha da sıkıntılar var o konuda ama açık açık yazamıyorum buraya mesela el ile teması 3-4 kere olmuştur bi değişik bu adam çözemiyorum
Allah beni korudu çocuk Sahibi olamadım bir de ciddi ciddi deniyorduk çocuk için allah korumuş verilmiş sadakam varmışÇocuk olmadan kaç kurtul, zaten bir ton olumsuz özelliği var, geçinmeye gönlü yok, çözüme yanaşmıyor, bir de üstüne cinsel problemleri var. Kurursun evladım.
Bak çocuk yaparsan bi ömür muattap olmak zorunda kalacaksın. Gercekten Allah vermiyorsa sebebi varAllah beni korudu çocuk Sahibi olamadım bir de ciddi ciddi deniyorduk çocuk için allah korumuş verilmiş sadakam varmış
Düzelmez 35 yaşına gelmiş gene beni oyalar max 3-4 ay iyi gider bu araya bide çocuk patlatırız o zaman ömrüm boyu çekerim diye düşünüyorum yani umudum kalmadı benim deYaşın gercekten ufak. Çocugu falan hak etmıyor.Kendıne yazık etme. Bak dışarıdan ınsanlar gercekleri görüyor. Buradakılerın fıkırlerı ve dusuncelerını es gecme.İnan bana saçını beyazlatır genc yasında. Yol yakınken kurtul. Cok ileride gerıye baktıgında keske deme... Harcanan ömrün telafısı asla olmaz. Ha adam tedavı olacaksa belkı duzelır. Ama duzelır mı emın degılım. Bence kurtul
Bir dakika bekleme bırak arkana bakma..Bu adam tedavi olmalı. İşte en son yazdığın hayatı yaşamanı istemem. 26 yaşındasın ve bu hayatı kendine zehir etmeyecek kadar akıllı.Merhaba yine anlatacak kimsem olmadığı için buradayım ve sizden aldığım güç kendimi daha iyi hissettiriyor
Evleneli 1 sene oldu 1.ayımızdan hatta balayından beri eşimin öfke problemiyle uğraşıp duruyorum aşırı huysuz kendi istediği olmayınca çıldırıyor hemen sinirleniyor herşeye sürekli ben böyleyim istemiyorsan git boşan diyen biri.tamam diyorum boşanalım bitsin eşyalarımı topluyorum gitmeye kalkıyorum bu seferde çok pişmanım deyip ağlıyor öyle bir psikolojik şiddet var ki üzerimde anlatamam.
herşeyi eleştirir bu niye böyle , yüzümde sivilce çıksa çok kötü olmuş , biyerimde tüy görse ay bu ne der ki tüysüz biriyim. Ailesiyle de ayrı uğraştım bunca zamandır yüzüme gülüp arkamdan demedikleri kalmadı. Hiç birini sevmiyorum. Kısaca böyle derken kendimi aşırı mutsuz çökük ve depresyonda hissediyorum. Artık gerçekten gitmek istiyorum. Geçen gece hiç birşey yoktu çarşafları değiştirirken basım döndü uzandım sonrası bende yok sinir krizi geçirmişim ağlama krizine girmişim ayılınca öğrendim. Bu sabah yine yataktan kalktığımda yanımda eşimi göremedim iki haftadır bensiz koltukta uyuyor sıcak bahanesiyle dün gecede orada yatmış ve dün eve gelince sarılmak istedim öpmek istedim çok terliyim yoruldum dedi bende tamam sadece öpecektim sende hiç öpmüyorsun dedim o da seni mi eglendirecegim yorgunum dedi. Bu sabah bu birikmişlikle kalkıp artık boşanmak istediğimi cok mutsuz olduğumu beni sürekli dibe çektiğini söyledim kendisine ve onu evden kovdum.
gitti zannettim kapı kapanınca Meğer gitmemiş kapıyı kapatır gibi yapıp koltuğa oturmuş nasıl bir manyaksa. Sonra çıktı gitti beni arıyor mesaj atıyor kesinlikle boşanmak istemiyorum seni seviyorum bilmem ne diye. Ama artık cok yoruldum hayatım alt üst oldu onun yüzünden kendimden nefret ettim. Bu sefer yapacağım 40 yaşıma gelince keşke 26 yaşındayken boşansaydım dememek için bunu şimdi yapacağım…
O zaman dava falan aç bence. Sende tanıyorsun artık. Narsist mi oluyor ne oluyor. Ömrünü yerDüzelmez 35 yaşına gelmiş gene beni oyalar max 3-4 ay iyi gider bu araya bide çocuk patlatırız o zaman ömrüm boyu çekerim diye düşünüyorum yani umudum kalmadı benim de
Eylül’de tam 1 sene oluyor şuan dava açamıyorum maalesef bir sene dolmadığı için.O zaman dava falan aç bence. Sende tanıyorsun artık. Narsist mi oluyor ne oluyor. Ömrünü yer
Bunu tecrübe ettiğinize göre tekrar etmeyin?Ama biz o aşamaları çoktan geçtikşu saydıklarınızı her ay tekrarlıyoruz görevmiş gibi 1 hafta sus pus oturulur yüz verilmez sonra hop bi ağlama zırlama noldu barıştık artık buna da müsade etmemem gerek kangren oldu ilişkimiz
Bencede. Ben açıkcası bu adamdan herseyı bekledım. Senı ayrılma dıye cok zorlayacak benceEylül’de tam 1 sene oluyor şuan dava açamıyorum maalesef bir sene dolmadığı için.
eşyalarımı nakliyeye verip annemlerin yanına dönmem lazım ilk önce
35 mi, aa ben o da sizin gibi 20lerini sürüyor sandım. O yaştan sonra bir şey değişmez.Düzelmez 35 yaşına gelmiş gene beni oyalar max 3-4 ay iyi gider bu araya bide çocuk patlatırız o zaman ömrüm boyu çekerim diye düşünüyorum yani umudum kalmadı benim de
Bence hemen dava aç ve boşan çekilmez bu tipMerhaba yine anlatacak kimsem olmadığı için buradayım ve sizden aldığım güç kendimi daha iyi hissettiriyor
Evleneli 1 sene oldu 1.ayımızdan hatta balayından beri eşimin öfke problemiyle uğraşıp duruyorum aşırı huysuz kendi istediği olmayınca çıldırıyor hemen sinirleniyor herşeye sürekli ben böyleyim istemiyorsan git boşan diyen biri.tamam diyorum boşanalım bitsin eşyalarımı topluyorum gitmeye kalkıyorum bu seferde çok pişmanım deyip ağlıyor öyle bir psikolojik şiddet var ki üzerimde anlatamam.
herşeyi eleştirir bu niye böyle , yüzümde sivilce çıksa çok kötü olmuş , biyerimde tüy görse ay bu ne der ki tüysüz biriyim. Ailesiyle de ayrı uğraştım bunca zamandır yüzüme gülüp arkamdan demedikleri kalmadı. Hiç birini sevmiyorum. Kısaca böyle derken kendimi aşırı mutsuz çökük ve depresyonda hissediyorum. Artık gerçekten gitmek istiyorum. Geçen gece hiç birşey yoktu çarşafları değiştirirken basım döndü uzandım sonrası bende yok sinir krizi geçirmişim ağlama krizine girmişim ayılınca öğrendim. Bu sabah yine yataktan kalktığımda yanımda eşimi göremedim iki haftadır bensiz koltukta uyuyor sıcak bahanesiyle dün gecede orada yatmış ve dün eve gelince sarılmak istedim öpmek istedim çok terliyim yoruldum dedi bende tamam sadece öpecektim sende hiç öpmüyorsun dedim o da seni mi eglendirecegim yorgunum dedi. Bu sabah bu birikmişlikle kalkıp artık boşanmak istediğimi cok mutsuz olduğumu beni sürekli dibe çektiğini söyledim kendisine ve onu evden kovdum.
gitti zannettim kapı kapanınca Meğer gitmemiş kapıyı kapatır gibi yapıp koltuğa oturmuş nasıl bir manyaksa. Sonra çıktı gitti beni arıyor mesaj atıyor kesinlikle boşanmak istemiyorum seni seviyorum bilmem ne diye. Ama artık cok yoruldum hayatım alt üst oldu onun yüzünden kendimden nefret ettim. Bu sefer yapacağım 40 yaşıma gelince keşke 26 yaşındayken boşansaydım dememek için bunu şimdi yapacağım…
Aslında yürütmek istemiyorum eski hayatımı fazlasıyla özledim çok güzel bir hayatım vardı evlenmeden önce enerjim tükendi bu adamla.sadece hayallerim yıkıldı çok inanmıştım güzel bir çift olacağımıza.Bunu tecrübe ettiğinize göre tekrar etmeyin?
Bence evliliği yürütmek istiyorsunuz, haklısınız da, kimse boşanmak için evlenmez. Ama eşinizin de ciddi, devamlı ve tutarlı bir tavır görmesi lazım. Tekrar ederek şunu gösteriyorsunux, iki güzel söz söylerim barışır.
Koskoca adam evet ne kadar değişebilir ki. Onun beni idare etmesi gerekirken ben evde kocaman bir çocuk bakıyor gibiyim35 mi, aa ben o da sizin gibi 20lerini sürüyor sandım. O yaştan sonra bir şey değişmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?