- 8 Nisan 2017
- 56.976
- 300.199
- 698
Teşekkürler ilginiz için kibleyin cnmbunlar benım yazdıklarım ...
bunlarda sızın hakaretlerınız
tabı eger hakaret degıl asagılamadım gayet normal konustum uslubum bu dıyorsanız buda sızın kulturunuz ... herkes kendıne yakısanı yapar
ama once bı desturun
sızı kıbledım. konuyu sabote ettıgınız , algı yaptıgınız, bana satastıgınız ve bunu bıkac kısıye daha yaptıgınız ıcın
Ben sakinimHanımlar sakin lütfen.
Kimse kimseye hakaret etmemiş, rica ediyorum birbirinizi alıntılamayı bırakın artık zira yanlış anlayıp duruyorsunuz.Ben sakinim
Bu hanım arkadaş benim mesajımı alintilayip hakaret etti
Tüm sabrima rağmen üst üste tüm mesajlarimi alintilayip polemik çıkarmaya çalıştı.
Konu resmen sabote oldu ne gerek var böyle birseye ...
Konu sahibi umutsuz sizde kusura bakmayin lütfen
Kuzumun ter kokusunu bile çeke cEke icime severim...kusmuk kokusu rahatsız etmiyor beni.tum gün kusmuk kokusuyla gezdigim olmuştur..bu kadar güzel bişey nasıl anlatılır daha tarif edemiyorum . annelik bu kadar güzel asagilanamazdi bravo size yaşınızı bilmiyorum ama Kac yaşında olursanız olun su yazdiginizi okuduktan sonra hiç sayılacak biri olmadığınız düşünmeye başladım.
Asla öyle bir amaç taşımıyor yazdıklarım. Düşüncelerim bana da saçma geliyor. Mantıklı olsa zaten kimse çocuk yapmazdı. Ben sadece bu düşüncelerimin nedenini öğrenmek istedim.
Teşekkür ederim yorumunuz için.
Bi de şu "kutsal annelik" zirvasindan çıkıp "mutlu anne, elinden geleni yapan anne" olsak tadından yenmez he.
Pesin Not: anneliği aşağılamadım, kutsal falan değiliz kabul ediniz, dedim.
Artık "sair demek istiyor ki" notları şart oldu. Herkes burnundan soluyor. Arada kafamızı suya soksak serinleriz aslinda. :)süperdi
Artık "sair demek istiyor ki" notları şart oldu. Herkes burnundan soluyor. Arada kafamızı suya soksak serinleriz aslinda. :)
Yanlış yorum konu sahibi k bakmayınKomik :)
Ok mune yazdıklarım hakaret değil hakaretse eğer ona göre onunki daha fazlası dir yaniKimse kimseye hakaret etmemiş, rica ediyorum birbirinizi alıntılamayı bırakın artık zira yanlış anlayıp duruyorsunuz.
Konu içeriğine dönün lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?