Olmasi gereken ne sizce ?

O zaman evdeyken ki adam kimdi sabah akşam en azından benim eşimde böyle oldu

Bu fikir meselesi değil hanımefendi, konu sahibi açıkça bu durumdan rahatsız olduğunu söylemiş, burada konu açmış. Yani cinsel hayatlarından oldukça rahatsız, ve hafta içi yeni evledigi kocası ile ilişkiye girmek istediğinde reddedilen bir kadın. Her erkek aynı değil evet , ama yeni evlendiği karısı onunla cinsel ilişkiye girmek isterken reddeden erkek normal falan değil. Altında ya fiziksel ya ruhsal bir sorun vardır. Konu sahibi zaten sadece hafta sonları yaparak tatmin olsaydı, burda konu acmazdi. Her erkek aynı değil ama burda konu açan kadın açıkça tatmin olamayan ve kocası tarafından bahanelerle reddedilen bir kadın. Sizin benim fikrime falan saygı duymanızı ihtiyacım yok. O yüzden saygınız sizde kalsın.

Erkekleri genelleme yapmıyorum ama standart genç ve yeni evli bir erkeğin cinsellik konusunda nasıl davranacağı ile ilgili genel beklentiler vardır. Konu sahibi de bu beklentiler içindeymiş belli. Bu işin normali yılda bir yapmak değil, bu işin normali Her iki tarafında tatmin olduğu bir evlilik yaşamak. Konu sahibi açıkça bu durumdan rahatsız olduğunu için burda konu açmış. İsteksiz erkek normal mi sizce, kadın bu durumu kabullenmek zorunda mı? Yasal olarak bile evliliğin sosyal amacı yanında, cinsel istekleri tatmin amacı olduğu kabul edilmiştir. Yani siz diyorsunuz yılda bir kez yapılsın bu normal ve kadın bu durumu normal karşılayıp katlanmalı öylemi??
Genç , sağlıklı ve yeni evli bir erkek karısı ile cinsel ilişkiye girmek reddediyorsa , onda ciddi bir sorun vardır. Kadın ilişkiye girmeyi reddedince vajinismus diye hemen hastalığı yaftalıyoruz, ama erkek girmek istemeyince aman yorgundur aman yılda bir kez de olsa olur.

Tatmin ediyormus haftasonu yazdigi yorum var. Bir ay iki ay degil haftada iki kere iliskiye giriyorlarmis zaten kendi kafaniza gore normal normal degil diyemezsiniz. Herkes ayni libidoya sahip olacak diye birseyde yok karsidaki de bir insan yorgun olmaya hakki var. Madem yorumunuza saygi duymami istemiyorsunuz tamam duymam. Amaciniz kavga etmek mi anlamadim. Siz genelleme yapmissiniz bende genelleme yapmayin her erkek ayni olmaz dedim. Haftasonu yaptiginda hevessiz gorev gibi yapiyorsa bir sorun vardir ama sirf haftaici yapmiyor diye adama normal degil diyemeyiz.

Amacım kavga etmek değil, siz sürekli hem saygım var fikrinize deyip ondan sonra eleştirileri siraliyorsunuz sonra size bsiey yazınca ama ben saygılıyım. Genelleme yapmadığımı yazdım zaten, ama 25 yaşında yeni evli bir erkekle , 40 yaşında 15 yıllık evli 3 çocuklu adamın libidosu arasında uçurum olacağı da ortada. Normal normal diyorsunuz ama açıkça bu durum konu sahibine normal gelmiyor ve rahatsız olduğu için konu açmış. Artık libidosu düşük deyip durmayın, sizinkini düşük olabilir ve bu durumu kabullenmiş olabilirsiniz. Ama konu sahibi açıkça kabullenmek istemiyor. Siz sanki erkeğin libidosu karat mercii, kadın ona uymakzorunda gibi davranıyorsunuz. Konu sahibinin rahatsız olduğu bu durumun normal olması mümkün değil. Her erkek aynı olmak zorunda değil, ama yeni evli bir erkek eşi onunla cinsel ilişkiye girmek istedigi halde reddediyorsa , ve bu durum artık kadını rahatsız eder hala gelmişse ortada ciddi bir sorun olduğunu kabul etmek gerekiyor. Ve sorun kesinlikle yeni evlendiği kocası ilecinsel ilişkiye daha sık cinsel ilişkiye girmek isteyen kadında değil.

Kadini tatmin edecek uzun sureyi saglayamaz demissiniz bende buna hitaben yazmisim cunku genelleme yapmissiniz. Baska birsey yazmadim konu sahininin esi icinde yazmadim sizide elestirmedim. Siz saygi duymayin dediginiz icin bir onceki yorumumu elestirel yaptim. Ben libidosuz degilim ama iki tarafta birbirine uyum saglayip orta yolu bulmali ilk yorumumda da konu sahibine biraz daha aktif olursa yorulmaz haftaicide isteyebilir yazmisim zaten. Siz ne dusunmek istiyorsaniz dusunun.

Aynen siz yılda biri normal kabul etmeye devam edin. Saygılar....

Ben sorun kadinda demedim ortada bir sorun gormuyorum. Orta yolu bulmayi denemeli hafta ici hic degilse birgun kadin kontrolu ele alip yaparsa sorun cozulur gibi geldi tabi baska problem yoksa cinsellikte.

Sizde bi yerlerinizden uydurmaya devam edin yilda bir nerden cikti. Yaraniz var galiba.
Adamı büyük bir hevesle savunan sizsiniz , aman her erkek farklıdır aman libidosu düşüktür. Ya asıl siz aliskinsiniz libidosu düşük erkeğe belli... ama tabi görüşünüzü çok ama çok saygı duyuyorum .

Yavrucuğum kalkmıyorsa adam zorla mı kaldırsın.belki kapasite yok.reddetmek istemiyor ama yapamıyor.

Oooo kim libidolu erkeği kaptı kavgası . Bu işin karşıdaki kadınla ilgisi neredeyse yok bu arada.yapacak olan en çirkin kadına da yapıyor yapamayacak olan mankene de yapamıyor
O yızden kavgaya mahal yok.karşıdaki kadınla alakası yok ki libidonun.neyin kavgası.

Uymak zorunda değilse boşanacak cicim.kadıncağız çözüm bulmaya çalışıyor.sen normal değil deyip duruyorsun, eee normal olmaması, kadının haklı olması sorunu cözüyor sanki.tamam bence de normal değil çok az eee

Bedenen çalışan biri istemeyebilir. Olay sadece buysa bence üzerine gitmeyin. Erkeklerin bedensel yorgunluğu cinselliği etkilebiliyor. Bunu kafanızda kurmayın, akışına bırakın.

Ben 1 senelik evliyim eşimle haftada 4 5 kez rahat şekilde iliskiye giriyoruz ve hep isteyen o oluyor ve gercekten hergun isten kopek gibi yorgun geliyor yemekten sonra biraz uyuyor sonra tekrar enerjisi oluyor. Hani haftada 2 de normal ama yeni evliler icin bence yorgunluk sorun olmamali vucut yorgunlugu ayrı birsey bu cinsel istek ayri birsey bence

Yorgunluk sadece fiziksel olmaz. Ruhsal yorgunluk da olabilir. İş yerinde huzursuz, sitresli vs. olabilir. Benim eşimde çalışan birisi ama cinsel hayatımızda sorun yok. KAfası rahat çalışıyor çünkü.

Yani yoruluyor olabilir ama bence isteği de az. Çünkü bu bir rutine dönmüş artık. Hafta içi bir kere bile mi yapacak gücü kendinde bulmaz insan? Bence çok fazla libidosu yok eşinin. Benim eski ofiste bir arkadaşımın eşi ikisi de sabah 7.30ta evden çıkmalarına rağmen sevişmek istiyordu sürekli. Ben de oha ya insan sabah sabah uykusu açılmamışken bu kadar istek duyar mı diye düşünmüştüm ki aynısı başıma geldi benim erkek arkadaşım da çok yoğun çalışıyor ama gece bile uykudan uyanıp seviştiğimiz oluyor. Benim de libidom yüksek bu iş sizinki gibi bir rutine dönseydi canım sıkılırdı. Canım istediği zaman sevişmek isterim ben. Bazı ekstra durumlar olabilir. Çok yorgun hissettiği günler ya da psikolojik olarak kötü dönemlerde olduğu günler o zaman karşılıklı anlayış duyulur. Bana kural gibi şu günler sevişiriz şu günler bana ilişme anlaşması saçma geldi.

Kadıncağız çözüm bulmaya çalışmıyor ki siz yanlış anlıyorsunuz konuyu sanırım. Başlık bile olması gereken ne sizce? Ve konuda da yazmış şu şu şekilde oluyor sizce nasıl olmalı diye. Doğal olarak da herkes kendince nasıl olması gerektiğini, özellikle yeni evli ve genç bir erkeğin daha fazla istekli olması gerektiğini yazmış. Normal şartlarda tabi. İşte konu sahibi de bu yorumlara bakarak bunun normale uymayan bir durum olduğu sonucuna varacak ve açmak isterse sonraki konuyu açacak. Kocam çok istekli değil sizce ne yapabilirim? Diyecek. Çözüm yolları ve tavsiyeler de o konuda konuşulacak ya da kendisi bir çözüm yolu bulacak.

Ancak şu anki konu sadece sizce normal mi konusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…