Sizi çok iyi anlıyorum eşim 12 saat çalışır gece geç yatar ama yinede olmaz hafta sonu sadece ama bir keresinde bir hafta izinliyidi evdeydi ve ben kocamı tanıyamadım bende senin gibi düşünüyordum neden neden neden diye diye ama inan gercekten yorgunluktan olduğunu o Zaman anladım2 aylık evliyim. Eşim 25 ben 24 yaşındayım. Ben mi abartıyorum bu konuyu sizlere sormak istiyorum çünkü benim kafamda sorun olmaya başladı bu. Haftada iki kez sadece hafta sonları cinsellik yasıyoruz. Hafta içi çok yorgunum diyor bende talep etmiyorum bu yüzden. Sabah 7 akşam 5 çalışıyor ama gece bire kadar benimle vakit geçiriyor madem uykun yok neden yapmıyorz dedigimde bu yatip uzanmak konusmak tv seyretmek gibi değil vucudun yorgun olsa anlarsin diyor. Aramizda hiçbir problem yok ama bende yeni evli olarak aksam 6 da gelip gece 12 de falan uyuyan bi erkek hicmi istemez bes gun boyunca diye kendimi hırpaladım.
Kocanın cinsel isteği az.durum bu.milletin cinsel hayatı nasılmış senin bir işine yaramaz.cinsel istek aşırı değişken bir durum.neredeyse parmak izi gibi.size az geliyorsa çaresine bakacaksınız.işine gelirse kısaca.zorlaya zorlaya anca 2,3 dikkat eder, sonra yine eski hâline döner.yorgunluktan falan drğil yani.yapabilecek birşegin de yok.2 aylık evliyim. Eşim 25 ben 24 yaşındayım. Ben mi abartıyorum bu konuyu sizlere sormak istiyorum çünkü benim kafamda sorun olmaya başladı bu. Haftada iki kez sadece hafta sonları cinsellik yasıyoruz. Hafta içi çok yorgunum diyor bende talep etmiyorum bu yüzden. Sabah 7 akşam 5 çalışıyor ama gece bire kadar benimle vakit geçiriyor madem uykun yok neden yapmıyorz dedigimde bu yatip uzanmak konusmak tv seyretmek gibi değil vucudun yorgun olsa anlarsin diyor. Aramizda hiçbir problem yok ama bende yeni evli olarak aksam 6 da gelip gece 12 de falan uyuyan bi erkek hicmi istemez bes gun boyunca diye kendimi hırpaladım.
2 dakika vücuduna su tutmaya da zor dediniz ya ne diyeyim.Uzanip konusmakla efor sarf edip banyo yapmak ayni sey mi biraz empati yaparsaniz bence anlarsiniz. Takilacak bir durum degil haftasonu bir kez de degil iki kez yapiyormus yorgunluktan haftaici yapmadigini anlamaniz lazim. Birde herseyi karsi tarafa birakmayin ustte olun daha aktif olacaginiz pozisyonlar secin belki o zaman daha az yorulacagini bildiginden haftaici de sizden isteyebilir.
Adam sabahın köründe çıkıyor.sizin eşiniz gibi 12 saat çalışmıyor ki.gencecik insan 5 te çıkıp, akşam 8 e 9 a kadar fişek gibi olur, kendinizi kandırmayın.sanki herkes maden işçisi, hamal, mermer döşemeciSizi çok iyi anlıyorum eşim 12 saat çalışır gece geç yatar ama yinede olmaz hafta sonu sadece ama bir keresinde bir hafta izinliyidi evdeydi ve ben kocamı tanıyamadım bende senin gibi düşünüyordum neden neden neden diye diye ama inan gercekten yorgunluktan olduğunu o Zaman anladım
Normal değil hele ki yeni evlisiniz...2 aylık evliyim. Eşim 25 ben 24 yaşındayım. Ben mi abartıyorum bu konuyu sizlere sormak istiyorum çünkü benim kafamda sorun olmaya başladı bu. Haftada iki kez sadece hafta sonları cinsellik yasıyoruz. Hafta içi çok yorgunum diyor bende talep etmiyorum bu yüzden. Sabah 7 akşam 5 çalışıyor ama gece bire kadar benimle vakit geçiriyor madem uykun yok neden yapmıyorz dedigimde bu yatip uzanmak konusmak tv seyretmek gibi değil vucudun yorgun olsa anlarsin diyor. Aramizda hiçbir problem yok ama bende yeni evli olarak aksam 6 da gelip gece 12 de falan uyuyan bi erkek hicmi istemez bes gun boyunca diye kendimi hırpaladım.
Siz kendi yorumunuzu yapin benim yorumuma karismayin daha evli bile olmadiginizi biliyorum bu konularda uzmanda degilsiniz size ne benim yorumumdan evet cok yorucu of of iki dakika su tutmak var ya aman ölum hey Allahim sabir ver ya.2 dakika vücuduna su tutmaya da zor dediniz ya ne diyeyim.
Ahaaa işin uzmanı gelmişAdam sabahın köründe çıkıyor.sizin eşiniz gibi 12 saat çalışmıyor ki.gencecik insan 5 te çıkıp, akşam 8 e 9 a kadar fişek gibi olur, kendinizi kandırmayın.sanki herkes maden işçisi, hamal, mermer döşemeci
Aynen katılıyorum, normal yeni evli bir erkek gerekirse 4 de kalkar karısını uykusundan edip , cinsel ilişkiye girmek ister. Demekki adam hafta içi karısının yanında olmasından yanında yatmasindan , kokusundan ,dokunusundan hiç etkilenmiyor. Hafta sonu da görev gibi iki kez cinsel ilişkiye giriyor. Sadece Hafta sonu girilen iki kez ilişkide zaten çok verimli olmaz. Kadını tatmin edecek uzun süreyi sağlayamaz.2 dakika vücuduna su tutmaya da zor dediniz ya ne diyeyim.
Ben normal bir erkek kısmına da katılmıyorum.isteği az olan da bir sürü erkek var.duyduk, gördük, yaşadık.benim demek istediğim herkes gerçeği bildiği hâlde saçma bahanelerin arkasına sığınılması, kadınların kendini kandırmaya çalışması.benim eşimin cinsel isteği azdır diyememesi.Aynen katılıyorum, normal yeni evli bir erkek gerekirse 4 de kalkar karısını uykusundan edip , cinsel ilişkiye girmek ister. Demekki adam hafta içi karısının yanında olmasından yanında yatmasindan , kokusundan ,dokunusundan hiç etkilenmiyor. Hafta sonu da görev gibi iki kez cinsel ilişkiye giriyor. Sadece Hafta sonu girilen iki kez ilişkide zaten çok verimli olmaz. Kadını tatmin edecek uzun süreyi sağlayamaz.
Sadece kadini tatmin edecek uzun sureyi saglayamaz kismina yorum yapmak istiyorum. Bu erkekten erkege degisir kadina gore sureyi uzatabilen erkekler mevcut bir hafta degil iki hafta yapmasa bile olabilir hatta bu durum. Diger belirttiklerinizde sizin yorumunuzdur saygi duyarim.Aynen katılıyorum, normal yeni evli bir erkek gerekirse 4 de kalkar karısını uykusundan edip , cinsel ilişkiye girmek ister. Demekki adam hafta içi karısının yanında olmasından yanında yatmasindan , kokusundan ,dokunusundan hiç etkilenmiyor. Hafta sonu da görev gibi iki kez cinsel ilişkiye giriyor. Sadece Hafta sonu girilen iki kez ilişkide zaten çok verimli olmaz. Kadını tatmin edecek uzun süreyi sağlayamaz.
Ya sadece hafta sonu cinselligi görev gibi yapan, hafta içi genç ve istekli karısı isteyince ay yorgunum diyen adam, hafta sonu da değişmez. Görev gibi yapıyordur büyük olasılıkla, ve konu sahibi büyük olasılıkla tatmin falan olmuyor.Sadece kadini tatmin edecek uzun sureyi saglayamaz kismina yorum yapmak istiyorum. Bu erkekten erkege degisir kadina gore sureyi uzatabilen erkekler mevcut bir hafta degil iki hafta yapmasa bile olabilir hatta bu durum. Diger belirttiklerinizde sizin yorumunuzdur saygi duyarim.
Ya bunlar yeni evli , adamın konuşurken bile etkilenip uyarılması lazım. Yorulmak erkeğin en son aklına gelen şey. Adam açık şekilde cinsel ilişkiye girmekten kaçınıyor. Bu oaly şimdi sadece hafta sonu ise , gelecek yıla ayda bire düşer.Uzanip konusmakla efor sarf edip banyo yapmak ayni sey mi biraz empati yaparsaniz bence anlarsiniz. Takilacak bir durum degil haftasonu bir kez de degil iki kez yapiyormus yorgunluktan haftaici yapmadigini anlamaniz lazim. Birde herseyi karsi tarafa birakmayin ustte olun daha aktif olacaginiz pozisyonlar secin belki o zaman daha az yorulacagini bildiginden haftaici de sizden isteyebilir.
Tatmin olmuyorum diye yazmadigi icin konu sahibi ona yorum yapmadim. Genel olarak soylediginiz seye sadece yorumumu yaptim her erkek ayni degil dedigim gibi bir hafta yapmasada tatmin edenler var konu sahibinin esi oyle mi bilemiyorum. Sizin yorumunuza saygi duydugumu soylemistim zaten ben oyle dusunmuyorum sadece herkes ayni fikirde olmak zorunda degil zaten.Ya sadece hafta sonu cinselligi görev gibi yapan, hafta içi genç ve istekli karısı isteyince ay yorgunum diyen adam, hafta sonu da değişmez. Görev gibi yapıyordur büyük olasılıkla, ve konu sahibi büyük olasılıkla tatmin falan olmuyor.
Giyim olarak bakım olarak tabir olarak hep özenliyim neden böyle anlamıyorum cidden bacaklarım agriyir diyorYa bunlar yeni evli , adamın konuşurken bile etkilenip uyarılması lazım. Yorulmak erkeğin en son aklına gelen şey. Adam açık şekilde cinsel ilişkiye girmekten kaçınıyor. Bu oaly şimdi sadece hafta sonu ise , gelecek yıla ayda bire düşer.
Tatmin olmuyorum diye yazmadigi icin konu sahibi ona yorum yapmadim. Genel olarak soylediginiz seye sadece yorumumu yaptim her erkek ayni degil dedigim gibi bir hafta yapmasada tatmin edenler var konu sahibinin esi oyle mi bilemiyorum. Sizin yorumunuza saygi duydugumu soylemistim zaten ben oyle dusunmuyorum sadece herkes ayni fikirde olmak zorunda degil zaten.
Aksine tatmin oluyorum bi sorunum olmuyor ama böyle aşırı hevesli değilYa sadece hafta sonu cinselligi görev gibi yapan, hafta içi genç ve istekli karısı isteyince ay yorgunum diyen adam, hafta sonu da değişmez. Görev gibi yapıyordur büyük olasılıkla, ve konu sahibi büyük olasılıkla tatmin falan olmuyor.
Benimde kafami karıştıran buYa bunlar yeni evli , adamın konuşurken bile etkilenip uyarılması lazım. Yorulmak erkeğin en son aklına gelen şey. Adam açık şekilde cinsel ilişkiye girmekten kaçınıyor. Bu oaly şimdi sadece hafta sonu ise , gelecek yıla ayda bire düşer.
Neden bu kadar genelliyorsunuz erkekleri ?dediğiniz gibi sesten bile etkilenen, istekli erkekler olduğu gibi ayda yılda bir yapan isteksiz erkekler de çok.herkes aynı şeyi söylüyor hala kafanızdaki istekli erkek modelini anlatmaya devam ediyorsunuz.bu işin normali yok, çok değişken.doktora gitseler herkesin hormon seviyeleri benzer düzeylerde çıkar.isteksiz olanlar da normal erkek yani.size isteklisi denk gelmiş heralde o yüzdne böyle anlatıyorsunuz ama çeşit çeşit insanlarYa bunlar yeni evli , adamın konuşurken bile etkilenip uyarılması lazım. Yorulmak erkeğin en son aklına gelen şey. Adam açık şekilde cinsel ilişkiye girmekten kaçınıyor. Bu oaly şimdi sadece hafta sonu ise , gelecek yıla ayda bire düşer.