Olmasi gereken ne sizce ?

Sizi çok iyi anlıyorum eşim 12 saat çalışır gece geç yatar ama yinede olmaz hafta sonu sadece ama bir keresinde bir hafta izinliyidi evdeydi ve ben kocamı tanıyamadım bende senin gibi düşünüyordum neden neden neden diye diye ama inan gercekten yorgunluktan olduğunu o Zaman anladım
12 saat çalışsam ben de istemezdim valla

12 saat çalışsam ben de istemezdim valla
E ben de 10 saat çalışıyordum hiç istemiyordum bide eşimin mesafesi uzak yolla beraber 15 saat sürüyor toplam sabah 6 buçukda evden çıkıyor akşam 9 buçuk da evde bu adam yemek mi yapsın dinlensin mi yoksa o işimi yapsın hafta sonlarımız gayet güzel geçiyor ama birisi kendinizi kandırmayın falan yazmışta ona gıcık kaptım sanki bizim s*x hayatımızı biliyormuş gibi

E ben de 10 saat çalışıyordum hiç istemiyordum bide eşimin mesafesi uzak yolla beraber 15 saat sürüyor toplam sabah 6 buçukda evden çıkıyor akşam 9 buçuk da evde bu adam yemek mi yapsın dinlensin mi yoksa o işimi yapsın hafta sonlarımız gayet güzel geçiyor ama birisi kendinizi kandırmayın falan yazmışta ona gıcık kaptım sanki bizim s*x hayatımızı biliyormuş gibi
Aman burda herkes konuşuyor takmayın ya😀😀

X