• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Oligoastenotertozoospermi olup tedavi olanlar ...

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
O yüzden art niyetli olmakla itham ettiniz beni degil mi ?Ayni kisi diger topiklere de dadandigi icin ben sizi uyarmak istedim degilse umrumda olmaz kimin neyi kullandigi ,aldigi .
Reklam yapti mi yapmadi mi bilmem ama sadece böyle bi aktar var dedi ve bende o aktardan sonuç aldigmi soyledm

Kizlar cumarteso.transferim var dua edin bana lutfen. Bu arada gebelik testine kadar progesteron igne verdi o da baya bi yakiomus ama sonuna geldim artik yapacak bisey yok. Sizlerde gelisme olan var mi ?

Kizlar cumarteso.transferim var dua edin bana lutfen. Bu arada gebelik testine kadar progesteron igne verdi o da baya bi yakiomus ama sonuna geldim artik yapacak bisey yok. Sizlerde gelisme olan var mi ?
hayrlisi cnm üzme kendini

Canım güzel haberlerini bekliyorum, bizleri habersiz bırakma :)
Transfer işlemin yapıldı mı? Ben bile çok heycanlandım

Bende gelecek hafta doktora gidecem bakalım rahimde tıkanıklık var bende tedavi ertelenebilir de ertelenmeyebilirde Allah büyük canim
Insallh ertelenmez de bi an once tedavin baslar canimmm hepimiz bebislere kavusuruz iyi dusun iyi olsun ama bu tedavi surecinde yapabildigim tek sey buydu hep iyi dusun

meye calis allahim zaten yardim eder insallah

Insallh ertelenmez de bi an once tedavin baslar canimmm hepimiz bebislere kavusuruz iyi dusun iyi olsun ama bu tedavi surecinde yapabildigim tek sey buydu hep iyi dusun

meye calis allahim zaten yardim eder insallah

İnşallah canm amin sende durumlar nasıl suanda

Bende durumlar ayni suan yatiorum dinleniorum iste evdetim bakalim 10 gun sonra belli olur sojuc insallah iyi olur tabi
Hadi hayırlısı canım transfer oldu bekliyorsun yani Allah büyük dua et Tevekkeltü Alellah de hep Rabbi le tezerni ferden ve ente hayrul varisin çek çok iyi dualar bunlar canm

Merhaba kızlar. Benim eşime de azosperm dedi doktor. varikosel teşhisi koydular ve tüp bebek tedavisi önerdiler. amaliyat çözüm değil dediler. Amaliyata karar verdik 3 gün önce. Sonradan internette facede araştırma yaparken İstanbul da bi aktar görmüştük PENDİK YANIKLAR BAHARAT diye.Yazılanlara hamile kalanlara hayret ettik o kadar çoktuuuu ki facebookta. orayı aradık bize bir kür gönderdiler gelmedi henüz bu hafta ona başlayacağız. Ama orada yazılanları okuyunca içimiz o kadar rahat etti ki anlatamam. Bakalım kür 1 aylık 1 ay sonra neler olacak. Size de tavsiyem orada yazılanları yorumları bir okuyun. Zarar etmezsiniz...

Bitkisel kür tedaviyi kullandık 1 ay. Sıfır olan sayımız. Toplam Sperm sayısı 4.2 milyon oldu. Sperm sayısı 2 milyon. 1 milyon hareketli 1 milyon hareketsiz. İşe yaradı yani arkadaslar rahatladik. Ama Varikosel ilerlemiş olduğu için daha fazla devam edemedik ve eşim amaliyat oldu 2 gün önce. Çok rahat bir amaliyatti. Hiç yatmadi diyebilirim. Bakalım ilerde ne olacak. Başka bitkisel kür gönderdiler amaliyattan sonrası için. Onlara başladık şimdi. Sabırsızlıkla bekliyoruz

Bitkisel kür tedaviyi kullandık 1 ay. Sıfır olan sayımız. Toplam Sperm sayısı 4.2 milyon oldu. Sperm sayısı 2 milyon. 1 milyon hareketli 1 milyon hareketsiz. İşe yaradı yani arkadaslar rahatladik. Ama Varikosel ilerlemiş olduğu için daha fazla devam edemedik ve eşim amaliyat oldu 2 gün önce. Çok rahat bir amaliyatti. Hiç yatmadi diyebilirim. Bakalım ilerde ne olacak. Başka bitkisel kür gönderdiler amaliyattan sonrası için. Onlara başladık şimdi. Sabırsızlıkla bekliyoruz
Canım nasıl bir yol izlediniz bizde gittik Kaan hıcaya menegın iğne ve klomen verdi fsh18 si sperm çıkışı var 200 bin civarlarında Yanıklar baharatı bizde duyduk bi kur kullandık sonra hocaya gittik ilaçlarla kullansak olumsuz etkısı olur mu siz nasıl bir yol izlediniz

B

Bizimde sizin gibiydi canim ilk azospermi su an 70 80 mtil cikis oluyor biz tup bebek denemesine basladik bugun 4. Gunum ignelerde bakalaim neler olacak. Benim dr um bu sayi bizim icin yeterli motil olmasi da cok iyi bi avantaj bizim icin dedi. Umarim iyi olur hersey
Motil ne anlama geliyor benim eşimin testinde 2 adet motil sperm görüldü yazıyor ?

Immotil sperm hareketsiz demek motil hareketli sperm demek. Insallah d3vami gelir
İnşallah cuma günü tekrar test yapılıcakmış doktor laboratuvar hemşiresine motil görülürse dondurulmasını söyleyin demiş eşime

İnşallah cuma günü tekrar test yapılıcakmış doktor laboratuvar hemşiresine motil görülürse dondurulmasını söyleyin demiş eşime
Dondurulma fiyatları hakkında bilginiz varmı birde eşiniz nasl bir tedavi görüyor ne yapmamız lazım artması için bilgim yok yeni öğrendim bana yardımcı olursanız sevinirim biraz anlamaya çalışıyorum

Merhaba benim esiminde immotil yikama sonrasi 20 tane motil gorunuyor biz memorial sislide tedavi goruyoruz birsuru sey denedik olmadi . Nerdesin bilmiyorum ama bir kaan aydosa mail atin b3lki size yardimci olur.

Birde ates kadioglu var capa ist. Orayada basvurabilirsiniz. Simdiden hayirli olsun

Back