- 20 Ağustos 2021
- 1.109
- 1.214
Bakmayıverhep 40 üstü denk geliyor ben napayım :)
gözlerim kayıyorBakmayıver
evlenmicem ki :)2 yıl sonra konu açıp cinsel hayat yok serlesme problemi var erken boşalma var deyip şikayetçi olma
Yorum yok o zmanevlenmicem ki :)
Senin çocuğunda sana aynısını yapsınOlgun iş sahibi 40 yaş üstü ve civarı erkeklerden hoşlanmaya başladım yaşım daha 22 ama buna engel olamıyorum hele ki biraz karizmatik bakımlı biri oldumu kendimi kaptırıyorum ve o kişiyle tanışmak istiyorum ve durduramıyorum kendimi son zamanlar böyle oldum sizce kötü birşeymi bu çalıştığım yere bu bahsettiğim kişilerden çok geliyor çok gördüğüm için mi acaba
nasıl anlamadımSenin çocuğunda sana aynısını yapsın
Daddy issues40 yaş üstü karizmatik iş sahibi insanlardan hoslanirken dikkat et evli olmasın. Neredeyse baban yaşındaki insanlardan hoşlanman için ne yaşadın acaba
Babanızla olan bağınız nasıl?Olgun iş sahibi 40 yaş üstü ve civarı erkeklerden hoşlanmaya başladım yaşım daha 22 ama buna engel olamıyorum hele ki biraz karizmatik bakımlı biri oldumu kendimi kaptırıyorum ve o kişiyle tanışmak istiyorum ve durduramıyorum kendimi son zamanlar böyle oldum sizce kötü birşeymi bu çalıştığım yere bu bahsettiğim kişilerden çok geliyor çok gördüğüm için mi acaba
Tutuyomuş kendini.Bu iş güç sahibi abilerden evli bile olsa karşılık görsen kısa koşa gideceksin belli ki.
Aman evliymis uzak durayım diyecek hâl yok sizde.
Bana metreslik yolları diyorsan sen bilirsin
He he. İstediği ışığı alsın iş güç sahibi amcalardan tutma falan hak getire olur. Paranın sıcak yüzü.Tutuyomuş kendini.