- 19 Mayıs 2020
- 46.369
- 207.462
Aslında çokzel bir akıl verdim. 45 lik adamla evlenecek de napacak?Sen guzel guzel akil versinler ki biraz egleneyim mi demistin?
Allah razı olsun.evli oldukları için zaten uzak duruyorum kendimi tutmaya çalışıyorum
İlk mesajında bu kötü bir şey mi diye sormuşsun. Cevap veriyorum: evet evli adamlara ilgi duyman kötü bir şey.evli oldukları için zaten uzak duruyorum kendimi tutmaya çalışıyorum
teşekkür ederim evli olmayanları zaten isterimİlk mesajında bu kötü bir şey mi diye sormuşsun. Cevap veriyorum: evet evli adamlara ilgi duyman kötü bir şey.
Aslında çokzel bir akıl verdim. 45 lik adamla evlenecek de napacak?
Aa? Evli olduğunu nerden biliyoruz adamın ?Ciks, arkadas aksiyon ariyor konuda. bak senin verdigin cevaba afallamasindan belli. Evli erkekle ne isin var tuu desinler biraz eglensin.
evet nerden biliyoruzAa? Evli olduğunu nerden biliyoruz adamın ?
evli oldukları için zaten uzak duruyorum kendimi tutmaya çalışıyorum
evet nerden biliyoruz
Sen bilmezsen biz nereden bilelim? Her evli yüzük takmaz ama dikkat et emi yavrum?evet nerden biliyoruz
hayır ya o kadar da değilBiz buna amansız zengin koca avi hastaligi diyoruz
yanlış bir şey olduğunu düşündüğünüz için mi sorgulamaya geçtiniz yoksa durumunuza destek görmek için mi?Olgun iş sahibi 40 yaş üstü ve civarı erkeklerden hoşlanmaya başladım yaşım daha 22 ama buna engel olamıyorum hele ki biraz karizmatik bakımlı biri oldumu kendimi kaptırıyorum ve o kişiyle tanışmak istiyorum ve durduramıyorum kendimi son zamanlar böyle oldum sizce kötü birşeymi bu çalıştığım yere bu bahsettiğim kişilerden çok geliyor çok gördüğüm için mi acaba
Nasıl çekici geliyor ya anlayamıyorum baban yaşındaki bi adamla kendini nasıl düşünebiliyorsun benim şuan bile kusma istegim geldievli oldukları için zaten uzak duruyorum kendimi tutmaya çalışıyorum
geliyor işte bilmiyorum hepsi değil bakımlı yakışıklı olanlarNasıl çekici geliyor ya anlayamıyorum baban yaşındaki bi adamla kendini nasıl düşünebiliyorsun benim şuan bile kusma istegim geldi
hep 40 üstü denk geliyor ben napayım :)Üst sınırın 35 olsun en fazla ya sana da yazıkha beklentin gökten yağan ekstra moneyler ise birşey diyemiyorum
Ne kadar bakımlı olursa olsun sonucta sen 20 yaşındasın