Olgun erkeklerden hoşlanmaya başladım çok çekici gelmeye başladılar bana yaşım 22 daha ne yapabilirim kendime engel olamıyorum ?

fundaa20

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2020
18
5
Olgun iş sahibi 40 yaş üstü ve civarı erkeklerden hoşlanmaya başladım yaşım daha 22 ama buna engel olamıyorum hele ki biraz karizmatik bakımlı biri oldumu kendimi kaptırıyorum ve o kişiyle tanışmak istiyorum ve durduramıyorum kendimi son zamanlar böyle oldum sizce kötü birşeymi bu çalıştığım yere bu bahsettiğim kişilerden çok geliyor çok gördüğüm için mi acaba

Tam bir gold digger konusu gibi olmuş. İş sahibi olanları beğendiğini özellikle belirtmen iyi olmuş. Medeni durumunu öğrenmeden tanışmaya çalışma. O yaşta iş güç sahibi adamların evli olma olasılığı oldukça yüksek.

Bir de böyle başka konu da açmışsın. Sürekli üyelere abla abla diye cevap veriyorsun. Biraz itici duruyor. Rica ediyorum sürekli abla diyip durma

40 yaş üstü karizmatik iş sahibi insanlardan hoslanirken dikkat et evli olmasın. Neredeyse baban yaşındaki insanlardan hoşlanman için ne yaşadın acaba

Bak önceki konuda 35 şimdi kırk yakında 45 liklerden hoslanacaksin

40 yaş üstü karizmatik iş sahibi insanlardan hoslanirken dikkat et evli olmasın. Neredeyse baban yaşındaki insanlardan hoşlanman için ne yaşadın acaba
birşey yaşamadım ama bu durumdan bende memnun değilim engel olamıyorum ama dediğim gibi içimde bir kıpırtı oluyor açıkcası

Çevremde de var böyle insanlar yaşayabilirsin ama adamlar evli çıkarsa dertsiz başına dert alabilirsin bu konuda dikkatli olmalısın bence.

Pislik insanları örnek almayın gençler... Sonları hep hüsran... İzle ve gör..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…