öyle mi diyorsun abla şaşırdım bu yoruma :)Seviş gitsin.Ama ileriyi düşünme. Yaşın 22. 10 yıl sonra zaten en bomba çağında olacaksın, adamın andropozu ile mi uğraşcan?
Neden?öyle mi diyorsun abla şaşırdım bu yoruma :)
40 yaş üstü karizmatik iş sahibi insanlardan hoslanirken dikkat et evli olmasın. Neredeyse baban yaşındaki insanlardan hoşlanman için ne yaşadın acabaOlgun iş sahibi 40 yaş üstü ve civarı erkeklerden hoşlanmaya başladım yaşım daha 22 ama buna engel olamıyorum hele ki biraz karizmatik bakımlı biri oldumu kendimi kaptırıyorum ve o kişiyle tanışmak istiyorum ve durduramıyorum kendimi son zamanlar böyle oldum sizce kötü birşeymi bu çalıştığım yere bu bahsettiğim kişilerden çok geliyor çok gördüğüm için mi acaba
Para var, performansının zirvesinde adamlar, ve genç kızları seviyor kıymetini biliyorlar.40 yaş üstü karizmatik iş sahibi insanlardan hoslanirken dikkat et evli olmasın. Neredeyse baban yaşındaki insanlardan hoşlanman için ne yaşadın acaba
Bak önceki konuda 35 şimdi kırk yakında 45 liklerden hoslanacaksin20 yaşında öğrenciyim kendi yaşıtlarımdan hoşlanmam gerekirken hep böyle olgun iş sahibi yakışıklı zengin 35 yaş üzeri erkeklerden hoşlanıyorum ve direk cinsellik düşünüyorum onlarla ilgili hatta direk onlarla iletişime geçmek istiyorum bir türlü kendime engel olamıyorum ne yapmam lazım
birşey yaşamadım ama bu durumdan bende memnun değilim engel olamıyorum ama dediğim gibi içimde bir kıpırtı oluyor açıkcası40 yaş üstü karizmatik iş sahibi insanlardan hoslanirken dikkat et evli olmasın. Neredeyse baban yaşındaki insanlardan hoşlanman için ne yaşadın acaba
Tamamen duygusal sebeplerden işte konu sahibininki. Hazır kazanılmış mallar edinilmiş kariyeler neden baştan başlasın ki mantıklı aslındaPara var, performansının zirvesinde adamlar, ve genç kızları seviyor kıymetini biliyorlar.
Tabi en önemlisi PARALI. 20’lerinde kıçında donu olmayan işsiz güçsüz bebeler çekici gelmez tabi.Muhtemelen evli ve çocuklu heriflere halleniyorsunuz.
Yok yoook bunun altında bir sebep olmalı.birşey yaşamadım ama bu durumdan bende memnun değilim engel olamıyorum ama dediğim gibi içimde bir kıpırtı oluyor açıkcası
öyle mi diyorsun abla şaşırdım bu yoruma :)
Tabi en önemlisi PARALI. 20’lerinde kıçında donu olmayan işsiz güçsüz bebeler çekici gelçok
evli oldukları için zaten uzak duruyorum kendimi tutmaya çalışıyorumKız onlar evli olur. Sonra gelip buraya ühü ühü adam evli çıktı bilmiyordum yargılamayın diye konu açma