Ölen PKK'lı kadının annesinden şok sözler!

50 yıldır burda herturlusu yoktu 1 gunde gokden ındıler demekkı
50 yıldır bu sekılde yasayan mahalleler bızım plakamızı gorunce arabalara tas atan mahalleler 50 yıldır yoktu ben buhran yasıyıorum 1 gunde gokden ındı heralde

haber yapma geregın degıl
buyumeden hemen halledıyorlar
cok cıddı operasyonlar var cok cıddı ekıp var cok cıddı calısıyorlar
hatta antepde şırnakdan nusaybınden daha fazla calısıyor guvenlık guclerı
cunku dogudan batıya gıden hersey burdan gecıyor
batıdan doguya gelen hersey
o gecenlerın ıcındende hersey gecıyor
oyuzden en cok burda calısıyor guvenlık guclerı

ısıde dokunulmazlık falan ne ya resmen bogazım dugumlendı nasıl bı hakaret bı nasıl bı cumle cok zoruma gıttı resmen cıldırttı benı

sen burda gelıp o bahsettıgım 50 yıllık belkıde daha fazla mahallelerı gorsen boyle konusmazdın

Bak tekrar diyorum sakinles.. ben antep e her yil istanbul plakali arabamla gittim, gece bilmem kaclara kadar rainbow parkinda sabahladik aylarca kalirdim en ufak bir tedirginligim yokken bugun gitmeyi aklimin ucundan bile gecirmem.. arabalara tas atma meselesi istanbul gaziosmanpasada da var.. artik onlari adamdan bile saymiyoruz..

Hayir bir gunde olmadi, sinir kapilari acildigi an oldu.. gerekli gereksiz bilmem kac milyonu sorgusuz sualsiz alinca oldu.. zaten bosuna burada kendini yipratiyorsun Kilis dustu, kimsenin mabadinin umru bile degil.. keske bilgisayarim olsa sana o videoyu koyar meselenin tas atmaktan cok ote oldugunu gosterirdim.. binlerce insan oldu kiliste bir lac tanesi de akrabamdi bizzat. dua edelim dusen tek sehir kilis olsun, adamlar aleni tehdit ederken ben tepemizdekilerden en ufak bir tepki goremiyorum cunku..

Bak tekrar diyorum sakinles.. ben antep e her yil istanbul plakali arabamla gittim, gece bilmem kaclara kadar rainbow parkinda sabahladik aylarca kalirdim en ufak bir tedirginligim yokken bugun gitmeyi aklimin ucundan bile gecirmem.. arabalara tas atma meselesi istanbul gaziosmanpasada da var.. artik onlari adamdan bile saymiyoruz..

Hayir bir gunde olmadi, sinir kapilari acildigi an oldu.. gerekli gereksiz bilmem kac milyonu sorgusuz sualsiz alinca oldu.. zaten bosuna burada kendini yipratiyorsun Kilis dustu, kimsenin mabadinin umru bile degil.. keske bilgisayarim olsa sana o videoyu koyar meselenin tas atmaktan cok ote oldugunu gosterirdim.. binlerce insan oldu kiliste bir lac tanesi de akrabamdi bizzat. dua edelim dusen tek sehir kilis olsun, adamlar aleni tehdit ederken ben tepemizdekilerden en ufak bir tepki goremiyorum cunku..

Şu an Kilis IŞİD'in elinde mi yani? Net bir bilgi mi bu?

Yuhhhh artık yuhhhhhh. Kimsenin bi tarafında değil yahu. Hani ben bile şurada okudum, bayağı dünyadan bi haberim. Hani bir çok kanalı takip ediyorum aslında.

Allah'ım aklımı koru...

Şu an Kilis IŞİD'in elinde mi yani? Net bir bilgi mi bu?

Yuhhhh artık yuhhhhhh. Kimsenin bi tarafında değil yahu. Hani ben bile şurada okudum, bayağı dünyadan bi haberim. Hani bir çok kanalı takip ediyorum aslında.

Allah'ım aklımı koru...

Ben de akrabalarimdan ogreniyorum, tuvalete giderken bile helallesiyoruz diyor kadin. Halamlari falan getirttik zaten, kadin sokakta tuhaf tuhaf tipler geziyor korkuyoruz diyor. Birinin oturma odasina dusmus fuze, belediye baskani da abdestsiz sokaga cikmayin, kuzeye - bilmem neye bakan odalarda oturun diyormus :) dusmediyse bile bir avuc insan kaldi sag ya da goc etmeyen.. kadin turk kalmadi sehirde diyor, on yil sonra ozerklik diye bogurduklerinde de onu konusacagiz bu sefer..

Yok oyle demiyorsun da neyse
her mesajımda aynı seyı yazdım ve fıkır olarak muhsın yazıcıogluyla osman pamukoglu arasındayım dedım
aksını ıddaa edıyorsun madem bana nerde demısım gosterırmısın
ben yazdıklarımı ıspatlayabılırım sen bu dedıgını bana ıspatlayabılırmısın ?
da neyse...

Ben de akrabalarimdan ogreniyorum, tuvalete giderken bile helallesiyoruz diyor kadin. Halamlari falan getirttik zaten, kadin sokakta tuhaf tuhaf tipler geziyor korkuyoruz diyor. Birinin oturma odasina dusmus fuze, belediye baskani da abdestsiz sokaga cikmayin, kuzeye - bilmem neye bakan odalarda oturun diyormus :) dusmediyse bile bir avuc insan kaldi sag ya da goc etmeyen.. kadin turk kalmadi sehirde diyor, on yil sonra ozerklik diye bogurduklerinde de onu konusacagiz bu sefer..

Kuzeye doğru oturun mu diyor? Yeminne gerizekalıymış.

İşte koskoca (?) Türkiye ne halde? Aman bize bir şey olmaz diye diye ne hale getirdiler ülkeyi. Sınırları açtılar sonuna kadar pervasızca bir de bununla (kardeşimiz, ümmetimiz, yardım severiz) övündüler.

Ulan şu son 4 yılda kevgire çevirdiler ülkeyi be.

Muhalefet de muhalefet diyorlar hala, ya muhalefet iyi olsa, süper adamlar olsa başlarında ne olacak, berbat adamlar olsa ne olacak? İnsan yerine koyan mı var diğerlerini? Ne de olsa bildiklerini okuyorlar. Sonra ortalığı batırıp bir de bundan da nemalanıyorlar.

O değil hala IŞİD'e ısrarla terörist muamelesi yapmayan bir hükümet var. Bir kaç kanı kaynayan genç diyip küçümseyen çok muhteremler (burada aslında başka söz dicem ama neyse) şimdi susup oturuyor hiç birşey olmamış gibi davranıyorlar. Hala terör diyemedikleri bu gençleri alıp parti kursunlar, azınlık temsilcileri, demokratikleşme desinler tam olsun.

bende adamın bırıne ısmı lazım degıl saraylıma aynen bunu dedım zaten
kilise surıyelıler dolustukdan sonra nolduysa oldu dedım
antep raınbow parkından ıbaret degıl raınbow parkı cıncık par olalı tam 12 sene oldu bu ara haberın olsun
antepde gece 1 e kadar cok rahat gezıyorum ben bebegım var dıye sabahlayamıyorum
helıkopter seslerı evet evımızden duyuluyor
sureklı bazı ılcelerde bazı mahallelere operasyonlar duzenlenıyor evet ama bu ezelden berı vardı
arabaya tas atma meselesı degıl kasteddıgım antep plakasınının gıremeyecegı mahalleler var anlatabıldımmı
antebı madem bılıyorsun ozaman daha ıyı anlarsın
burda bı semt vardır parisde goremezsın
bı semt vardır haraba adım atamazsın
ve bu bı semtden bı semte yol farkı 1 saattır
bazı caddeler mahalleler vardır bız gırmeyız
onlarda bıze yaklasamaz
senelerce bu sekılde yasadı burası
benım kuzenım ne zamankı onların mahallesınden bı fen lısesı kazandı ozaman daha ıyı anladık bazı seylerı

burda bu sorunlar hep vardı ısıd zaten yenı cıkan bırsey onu demıyorum bıle ama teror hep vardı
nızıp dagı dıyorum bak az sehıt olmadı az catısma cıkmadı
burda guvenlık hat safhadadır havadan gelen rokete malesef yapabılecegımız bırsey yok ama antep bı cok sehırden daha guvenılırdır

Kuzeye doğru oturun mu diyor? Yeminne gerizekalıymış.

İşte koskoca (?) Türkiye ne halde? Aman bize bir şey olmaz diye diye ne hale getirdiler ülkeyi. Sınırları açtılar sonuna kadar pervasızca bir de bununla (kardeşimiz, ümmetimiz, yardım severiz) övündüler.

Ulan şu son 4 yılda kevgire çevirdiler ülkeyi be.

Muhalefet de muhalefet diyorlar hala, ya muhalefet iyi olsa, süper adamlar olsa başlarında ne olacak, berbat adamlar olsa ne olacak? İnsan yerine koyan mı var diğerlerini? Ne de olsa bildiklerini okuyorlar. Sonra ortalığı batırıp bir de bundan da nemalanıyorlar.

O değil hala IŞİD'e ısrarla terörist muamelesi yapmayan bir hükümet var. Bir kaç kanı kaynayan genç diyip küçümseyen çok muhteremler (burada aslında başka söz dicem ama neyse) şimdi susup oturuyor hiç birşey olmamış gibi davranıyorlar. Hala terör diyemedikleri bu gençleri alıp parti kursunlar, azınlık temsilcileri, demokratikleşme desinler tam olsun.

Olacaklara bak sen zaten.. en buyuk korkum pkk iti ile isid itinin ittifak yapmasi.. olmayacak sey degil, dusmanimin dusmani dostumdur mantigi.. sen hic tv de isid aleyhine tek bir laf duydun mu? Ha pardon ya "kararli mucadelemiz sonuna kadar gidecek" var evet..

PKK'nın meclisteki temsilcilerini bile AKP'den daha az tehlikeli görebilenler acaba hangi gözlükle bakıyorlar olaylara...

Bak HDP zaten dümbük, pislik sürüsü, bu net yani. Ama şu an bu adamlar boş teneke gibi ses çıkarır, yarın defolur giderler. Konuştukları boş laflarla kalırlar. CHP'nin ülke yönetiminde ne kadar sözü varsa, HDP'nin de o kadar var. Hatta artık dokunulmazlıkları da olmayacak, hükümet istese bu HDP'lileri alır içeri koyar ki istediği herkesi içeri koyduğunu gördük, Ergenekon diye askeri içeri tıkıp terör ilan ettirendir hükümet, yalan mı? Şimdi de paralelci diye polisler, memurlar başta olmak üzere önüne geçeni hapse atıyorlar. İstese Apo'nun anasını ağlatmazlar mı? Ağlatırlar.

Eeee bunları yapmak yerine boş boş konuşan adamları mecliste tutan, onlarla barış sürecine imza atmaya çalışan, ülke yönetimini doğrudan elinde bulunduran mı tehlikeli, o gerizekalı HDPli vekiller mi?

Yani HDP'den korkmanız için adamların iktidar olması gerekir. HDP'den nefret etmekle, onları tehlikeli bulmayı karıştırmayalım yani. Demirtaş istediğini çemkirsin, var mı yaptırım gücü?Ama gücü elinde bulunduran ve bunu istediği yönde kullandıran elbetteki daha tehlikelidir..

her mesajımda aynı seyı yazdım ve fıkır olarak muhsın yazıcıogluyla osman pamukoglu arasındayım dedım
aksını ıddaa edıyorsun madem bana nerde demısım gosterırmısın
ben yazdıklarımı ıspatlayabılırım sen bu dedıgını bana ıspatlayabılırmısın ?
da neyse...
Akplisin demiyorum. Tipik Akpli gibi yazıyorsun diyorum. Ne oldugun beni hic ilgilendirmiyor. Saraylıma cahil demissin bir de. Bilgi alisveris imkanı sifir senle. Kusura bakma. Selametle

Bunu dile getirene de ak partili olmasa bile akplisin sen diyorlar. Denişik
aynen yaa

bangır bangır bagırdım bıde dusuncemın ne oldugunu bana yer cekımlı karanfıl ak partılısın dıyor
bunun bı kımlıgı falan olsada gostersek
ayrıca ak partılı olsam nolur
hdp ye bıle cici dıyen ınsanlar var :D

işid oldugunu anlayan ultravıyole ısınların var heralde
cahil :KK70:
ne kadar çirkınlestın sen oyle amaaan :KK70:
bu fotograf ne bılıyormusun bayan cahıl
okula bomba atıldı 3 hastane ye acılen yaralılar alındı okul ve cevresınde cok yaralı vardı o
Hakaretsiz yazamiyor musun? Cok zor degil mi senin icin? Yazik acinasi

Akplisin demiyorum. Tipik Akpli gibi yazıyorsun diyorum. Ne oldugun beni hic ilgilendirmiyor. Saraylıma cahil demissin bir de. Bilgi alisveris imkanı sifir senle. Kusura bakma. Selametle
evet cahıl dedım cunku ben kendısıne herseyı tum samımıyetımle anlatmama ragmen memleketımı resmen terorıstlere dokunulmazlık yaptıgımızı ıddaa ettıgı gıbı arastırmadan yanlı haber yaptı
haberın daha genıs boyutunu kendısıne sundugumdada tum cırkınlıgını ortaya serdı
ama tabı takım arkadasın mort olunca uzulmus olabılırsın haklısın
selametle

bende adamın bırıne ısmı lazım degıl saraylıma aynen bunu dedım zaten
kilise surıyelıler dolustukdan sonra nolduysa oldu dedım
antep raınbow parkından ıbaret degıl raınbow parkı cıncık par olalı tam 12 sene oldu bu ara haberın olsun
antepde gece 1 e kadar cok rahat gezıyorum ben bebegım var dıye sabahlayamıyorum
helıkopter seslerı evet evımızden duyuluyor
sureklı bazı ılcelerde bazı mahallelere operasyonlar duzenlenıyor evet ama bu ezelden berı vardı
arabaya tas atma meselesı degıl kasteddıgım antep plakasınının gıremeyecegı mahalleler var anlatabıldımmı
antebı madem bılıyorsun ozaman daha ıyı anlarsın
burda bı semt vardır parisde goremezsın
bı semt vardır haraba adım atamazsın
ve bu bı semtden bı semte yol farkı 1 saattır
bazı caddeler mahalleler vardır bız gırmeyız
onlarda bıze yaklasamaz
senelerce bu sekılde yasadı burası
benım kuzenım ne zamankı onların mahallesınden bı fen lısesı kazandı ozaman daha ıyı anladık bazı seylerı

burda bu sorunlar hep vardı ısıd zaten yenı cıkan bırsey onu demıyorum bıle ama teror hep vardı
nızıp dagı dıyorum bak az sehıt olmadı az catısma cıkmadı
burda guvenlık hat safhadadır havadan gelen rokete malesef yapabılecegımız bırsey yok ama antep bı cok sehırden daha guvenılırdır

Oncelikle benim icin orasi hala rainbow.. hala birine anlatirken o sekilde anlatirim sorun olduysa kusura bakma nsc :)

Sunu anlatamiyorum bence (hadi bana dedigin gibi kit demeyeyim ben) istanbulda kurtarilmis bolgeler var, mesela her gun tv de gordugun gazi mahallesi var.. ikitelli de arabani birak elini sokamayacagin yerler var hatta artik gungorende bile var bu kistasimiz degil.. bu ciddi guvenlik zaafiyeti o baska bir konu.. ama bir de ulkenin bir sehrinde savas var nsc.. sen kalkip da "50 yildir olaylar vardi, tas atiyorlardi" diyerek neden minimalize ediyorsun durumu onu anlayamiyorum ben.. savas yahu savas, kilise gelen savas antep e neden gelmesin diyorum sen sivil halk korur diyorsun.. kilis miletini bilirsin dimi nsc, onlar ya oldu ya kacti.. en buyuk korkum, bir suriyelinin dedigi gibi sehirlere bomba yagarken umursamiyorduk ta ki ulkeye yagana kadar durumunun yasanmasi.. ve bunun olmayacaginin garantisini sen ya da sivil halk veremez, sadece devlet verir.. 1 haftadir ulkede degilim verdiyse kacirmisimdir.. havadan gelen rokete bir sey yapilamiyorsa guvenlik yoktur orada bu arada.. hani fuze kalkanlari, hedef saptiricilar, ulke olarak "yaptigimiz" yerli silahlarimiz.. buyuk ulkeyiz ya biz, ortadogu istanbuldan yonetilmeyi konusuyor ya hani.. nerde nsc devlet?

aynen yaa

bangır bangır bagırdım bıde dusuncemın ne oldugunu bana yer cekımlı karanfıl ak partılısın dıyor
bunun bı kımlıgı falan olsada gostersek
ayrıca ak partılı olsam nolur
hdp ye bıle cici dıyen ınsanlar var :KK70:
He iste bu cevabi yazdigin insan hdpye cici diyordu. Meclise girse ne var diyordu? Kurtlerin de temsilcisi olsun diyordu. Baraji gecince Hdp birden terorist oldu. Ondan önce degildi tabi. Denisik

Back