- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.426
- 1.123
50 yıldır burda herturlusu yoktu 1 gunde gokden ındıler demekkı
50 yıldır bu sekılde yasayan mahalleler bızım plakamızı gorunce arabalara tas atan mahalleler 50 yıldır yoktu ben buhran yasıyıorum 1 gunde gokden ındı heralde
haber yapma geregın degıl
buyumeden hemen halledıyorlar
cok cıddı operasyonlar var cok cıddı ekıp var cok cıddı calısıyorlar
hatta antepde şırnakdan nusaybınden daha fazla calısıyor guvenlık guclerı
cunku dogudan batıya gıden hersey burdan gecıyor
batıdan doguya gelen hersey
o gecenlerın ıcındende hersey gecıyor
oyuzden en cok burda calısıyor guvenlık guclerı
ısıde dokunulmazlık falan ne ya resmen bogazım dugumlendı nasıl bı hakaret bı nasıl bı cumle cok zoruma gıttı resmen cıldırttı benı
sen burda gelıp o bahsettıgım 50 yıllık belkıde daha fazla mahallelerı gorsen boyle konusmazdın
Bak tekrar diyorum sakinles.. ben antep e her yil istanbul plakali arabamla gittim, gece bilmem kaclara kadar rainbow parkinda sabahladik aylarca kalirdim en ufak bir tedirginligim yokken bugun gitmeyi aklimin ucundan bile gecirmem.. arabalara tas atma meselesi istanbul gaziosmanpasada da var.. artik onlari adamdan bile saymiyoruz..
Hayir bir gunde olmadi, sinir kapilari acildigi an oldu.. gerekli gereksiz bilmem kac milyonu sorgusuz sualsiz alinca oldu.. zaten bosuna burada kendini yipratiyorsun Kilis dustu, kimsenin mabadinin umru bile degil.. keske bilgisayarim olsa sana o videoyu koyar meselenin tas atmaktan cok ote oldugunu gosterirdim.. binlerce insan oldu kiliste bir lac tanesi de akrabamdi bizzat. dua edelim dusen tek sehir kilis olsun, adamlar aleni tehdit ederken ben tepemizdekilerden en ufak bir tepki goremiyorum cunku..